BOB1 Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Słysząc, czytając o akcji z żoną Kamila Stocha na Gali Mistrzów Sportu nieodparcie nasuwa mi się:- I wtedy wchodzę JA cała na biało.Kurcze, coś mi umknęło . Jak była akcja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 (edytowane) Realizatorzy nie wiedzieli jak wygląda i żonę Stefana Huli pokazywali.No i jeszcze jakieś zachwyty, że niewydekoltowana, a przyćmiła resztę pań... Jak wrzucisz w wyszukiwarkę "żona Kamila Stocha" będzie wiadomości do syta. Edytowane 8 Stycznia 2018 przez witeg 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Małego Abramka wywalili ze szkoły - żydowskiej oczywiście - za brakpostępów w nauce i nieposłuszeństwo. Przenieśli do go innej szkoły - też żydowskiej.Po kilku miesiącach i z tej wyleciał z tych samych powodów. Dokolejnej -to samo. Po jakimś czasie w mieście nie zostało ani jednej żydowskiejszkoły, w której by już Abramka nie znali, został więc umieszczony wkatolickiej. Po tygodniu dyrektor szkoły wzywa tatę Abramka ioznajmia mu,jakim wspaniałym chłopcem jest Abramek - grzecznym, bystrym i w ogóle najlepszym uczniem w szkole. Tata po powrocie do domu pyta zbaraniały Abramka:- Abramek, co się z tobą stało? Mówią mi, że jesteś najlepszymuczniem, nie chuliganisz, no wzór cnót. CO ONI Z TOBĄ ZROBILI?- Rozumiesz tato, pierwszego dnia taki pan w czarnym ubraniuzaprowadził mnie do ciemnego pokoju, w którym wisiał jakiś pan przybitydo krzyża i powiedział: "Abramek, to jest Jezus Chrystus. On też był Żydem".I wtedy zrozumiałem, że to nie przelewki. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Realizatorzy nie wiedzieli jak wygląda i żonę Stefana Huli pokazywali.No i jeszcze jakieś zachwyty, że niewydekoltowana, a przyćmiła resztę pań... Jak wrzucisz w wyszukiwarkę "żona Kamila Stocha" będzie wiadomości do syta.Aaaa o to chodzi! Ten numer wyłapałem w czasie transmisji na żywo. Realizacja i reżyseria przekazu na światowym poziomie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crizz100 Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 (edytowane) https://www.youtube.com/watch?v=jvPTO0_ZHuw Edytowane 8 Stycznia 2018 przez crizz100 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Proszę oglądać z głosem i w skupieniu 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Prawie jak GUMISIE 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Lolo oglądałem w skupieniu i z głosem i jedyne co mogę powiedzieć to ze miało być bez polityki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 https://www.facebook.com/JungleVT/videos/2165502680258229/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 https://youtu.be/r2Tx-PzzWDA 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Polak, Rusek i Niemiec idą przez górską przełęcz,nagle na drodze staje im diabeł i mówi.Przepuszczę was dalej jak sprawicie żeby mój koń był wesoły,bo od kilku tygodni stoi smutny a ja już nie wyrabiam,no dobra, pierwszy próbuje Niemiec,niestety koń dalej smutnynastępnie Rusek próbuje konia rozśmieszyć, ale nic z tegotak więc ostatnia nadzieja w Polaku,podchodzi do konia szepcze coś do ucha i nagle koń rży w niebo głosy.Diabeł z godnie z obietnicą przepuścił ich dalej.Po kilku tygodniach wracają tą samą drogą i znowu na drodze staje im diabełTym razem jednak chce żeby koń przestał się śmiać, bo od tamtego spotkanianie przestaje rżeć, więc pierwszy próbuje Niemiec, lecz bez skutkunastępnie Rusek, także bez efektu.Podchodzi więc Polak do konia i nagle koń łeb w dół i stoi smutny.Diabeł wedle obietnicy przepuścił ich dalej,odeszli kawałek i towarzysze Polaka pytają jak on to zrobił?Normalnie jak szliśmy tam to powiedziałem do koniaże mam większego zaganiacza od niego!No dobra a co zrobiłeś że znowu był smutny?Pokazałem mu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Hm..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 ładne .... https://www.sadistic.pl/tak-nie-wiele-vt465277.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Hm..... FB_IMG_1515502907029.jpgTzw. projektanci mody to dopiero zryte łby mają ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Czy śmieszne......nie wiem,ale nie wiedziałem gdzie wkleić. https://wiadomosci.wp.pl/najfajniejsza-malpa-w-dzungli-hm-przeprasza-za-kontrowersyjna-reklame-6207423700224129a 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 No to dzial marketingu polecial do zwolnienia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Myślę, że całkiem odwrotnie może kara się posypie ale paplać będą o nich dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 (edytowane) Marcin,możesz mieć rację.Kiedyś tak robił Benetton colors.A z naszego podwórka to napoje JOHN LEMON, po ugodzie z YOKO ONO przemianowany na ON LEMON sprzedaż wzrosła o kilka tyś. procent. https://silesion.pl/nadchodzi-on-lemon-john-lemon-juz-nigdy-nie-wroci-15-09-2017 Edytowane 9 Stycznia 2018 przez kogut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi