Skalaar Opublikowano 17 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 -Halo, czy moge z Ewką?-Niestety żony nie ma w domu..-Wiem..dlatego pytam czy mogę ? 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 17 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 Z gabinetu dentystycznego wybiega blady pacjent- i jak było ? - pyta żona- dwa wyrwał...- przecież tylko 1 Cię bolał?- nie miał wydać... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukastrance Opublikowano 17 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 Z gabinetu dentystycznego wybiega blady pacjent- i jak było ? - pyta żona- dwa wyrwał...- przecież tylko 1 Cię bolał?- nie miał wydać...Przypomniałeś mi dowcip o Polaku w UK jak poszedł do dentysty. Pyta się Polak swojego kolegę Polaka o dobrego stomatologa. Tamten mu odpowiada: - Znam świetnego, ale on jest Anglikiem. - Spoko, spoko, poradzę sobie. Przychodzi wiec na wizytę, siada na fotelu i pokazując lekarzowi szczękę mówi: - Tu! Dentysta wyrwał mu dwa zęby. Na drugi dzień znów spotykają się obaj faceci i pierwszy mówi: - Kurcze, jakiś głupi ten dentysta. Ja mu pokazuje bolący ząb, mówię mu "tu", o on wyrywa mi dwa... - Ale ty głupi jesteś. Two po angielsku znaczy dwa... - Aaa, było tak od razu, następnym razem coś wymyślę. Przychodzi wiec na wizytę, siada na fotelu, wskazuje ząb i mówi: - Ten! 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 17 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 17 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 17 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 chyba jednak u nas 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 17 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 17 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 17 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 Siedzi sobie gostek w barze pije drina , przy sąsiednim stoliku siedzi dojrzała i dobrze zadbana pani po czterdziestce po chwili nawiązują rozmowę , gadu gadu bleble ble , po pół godzinnej rozmowie ona rzuca zapytanie hej a może chciałbyś się przespać ze mną gość sobie myśli czemu nie , dojrzała i bardzo zadbana , dobrze ubrana i odpowiada że tak hej a co byś powiedział na trójkącik , matka z córką i ty gość sobie myśli same pozytywy seksu , dwie panie ja sam , kurka to marzenie każdego faceta , no jasne zgadzam się no to chodź idziemy do mnie , po krótkim spacerku dochodzą do fajnego domku , pani trochę grzebie przy zamku , drzwi otwiera , wchodzą do środka i mówi mamo , mamo śpisz przyprowadziłam następnego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silurus Opublikowano 17 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 chyba jednak u nas Ja myślałem, że to żart , a to naprawdę . Polska to zdecydowanie stan umysłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 17 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 chyba jednak u nas Ja myślałem, że to żart , a to naprawdę . Polska to zdecydowanie stan umysłu Może odśnieżali ? https://youtu.be/LiiKiEujBf8 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 17 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 17 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 17 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 IMG-20180117-WA0001.jpg W kazdym kraju, nie tylko w PL 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu Opublikowano 17 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 (edytowane) Tato dzieci. W szkole mówią ze jestem rasista .- jakie dzieci ?- czarnuchy Jaka jest pana najwieksza wada ?- szczerość - moim zdaniem szczerość to nie wada tylko zaleta- gowno mnie obchodzi pana zdanie Edytowane 17 Stycznia 2018 przez Krzysiu 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 17 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 (edytowane) Tato dzieci. W szkole mówią ze jestem rasista .- jakie dzieci ?- czarnuchyNie dość, że rasista to anal. Fabeta. To jak już jesteśmy w temacie:- Przepraszam wysoki sądzie, ze stresu pocę się jak murzyn na polu bawełny.- Nic nie szkodzi, mam powtórzyć pytanie?- Tak.- Czy przyznaje się Pan do rasistowskiego zachowania w pracy?- Taki ze mnie rasista jak z czarnego pożytek. Edytowane 17 Stycznia 2018 przez coma 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu Opublikowano 17 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 Kto wynalazł triathlon?Cyganie . Na basen z buta z basenu rowerem. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 17 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 (edytowane) Edytowane 17 Stycznia 2018 przez anpart 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 17 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 (edytowane) Do garnituru nie włożyć skarpet!!!! Edytowane 17 Stycznia 2018 przez Tom Rob 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 wina tego co dyktował 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 młodych nie już jak zmotywować 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 (edytowane) Edytowane 18 Stycznia 2018 przez coma 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 coma prezes był wyżej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi