Salmon63 Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 ale urwał ..... https://www.sadistic.pl/na-rybach-vt466001.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 ale urwał ..... https://www.sadistic.pl/na-rybach-vt466001.htmByło wczoraj http://jerkbait.pl/topic/12068-jerkbait-sie-smieje/page-790#entry2305755 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 (edytowane) Edytowane 18 Stycznia 2018 przez anpart 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 zlew? hmm...długie nogi musi mieć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 Raczej gęsty zagajnik ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawie30 Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 Nie to chciałem znaleźć, no ale... Opis 11/10 Google translate FTW :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukastrance Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 To wypada skonsultować z lekarzem lub farmaceutą [emoji23] tłumacz Google, wymiata. Dlatego wolę takie portale po angielsku jednak [emoji6] ...Co mają wspólnego świetliki i zakonnice?- Świetliki i zakonnice... świecą [emoji6] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 Raczej gęsty zagajnik ????Fish, nie chodziło mi o ilość tylko dlaczego akurat syfon w zlewozmywaku ;-) ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 Koleś zapoznał laskę na imprezie i po chwili poszli do nie go do domu , lampka wina , bajerka i znaleźli się w łóżku po stosunku ona mówihej ale ty jesteś zajebisty , świetnie się kochasz i w ogóle taki fajny jesteś , choć jeszcze raz się pokochamy on....wiesz co , potrzymaj mi fujarkę a ja się prześpię dwadzieścia minut a jak się przebudzę to wtedy sex mija dwadzieścia minut , chłopak się budzi , następny numerek , leża już po wszystkim i laska mówi wiesz powiem ci szczerze że długo tak nie miałam takiego fajnego sexu , choć jeszcze raz się pokochamy on...wiesz co , potrzymaj mi fujarkę a ja się prześpię dwadzieścia minut , jak się przebudzę to powtórzymy to ta sama sytuacja jak wcześniej , pobudka , sex , odpoczynek ona .....wiesz jestem pod wielkim wrażeniem , wystarczy ci kilka minut snu abyś zregenerował swoje siły , że tak to sprawnie robisz , no jesteś po prostu super on ....o czym ty do mnie mówisz , ja mam tak zawsze , wiesz co , poznałem cię kila godzin wcześniej a trzymałaś mi fujarkę tylko po to bo bałem się że opierdolisz mi mieszkanie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 Spotyka się trzech dresiarzy i komentują swoje wyczyny w łóżku.Pierwszy mówi: ja to swojej kobiecie tak dobrze zrobiłem, że już trzeci dzień mi browar stawia ...Drugi mówi: ja zrobiłem jeszcze lepiej od Ciebie bo już trzeci dzień mi drinki do łóżka przynosi ...Na to trzeci: a ja chłopaki swojej zrobiłem tak zajefajnie, że na cały blok krzyczała: Mietek, Mietek, Mieeeeteeek zrób mi raz jeszcze, ale numer, który robisz najlepiej !!!I co ? I co ? Dopytują się kumple, Mietek na to: no jak mnie tak głośno o to prosiła to zrobiłem to co robię najlepiej ! A co ty właściwie robisz najlepiej dopytują się dalej ? No jak to kuźwa co ?! Najlepiej ze łba walę to wyjechałem jej, aż z wyra spadła 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 Rozmawia dwóch dziadków:- Ja to już seksu nie uprawiam- A ja to jeszcze raz w tygodniu mogę....- Jak to możliwe?! Przecież jesteś ode mnie dwa lata starszy?!- No wiesz, jem cały czas ciemne pieczywo i to pomaga- Nic o tym nie wiedziałem! Nikt mi nie powiedział!Tego samego dnia poszedł dziadek do sklepu i poprosił ekspedientkę o ciemne pieczywo- Krojone czy w całości?- A jaka to różnica?- No wie pan, krojone to szybciej twardnieje....- K*rwa, wszyscy wiedzieli... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Piątek, piątunio.. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Bogactwo... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 (edytowane) Blondynka i jej trick na skuterze https://www.dailymotion.com/video/x6db0ha Rusek, siekiera i piana montażowa Edytowane 19 Stycznia 2018 przez coma 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 (edytowane) kiedy zapomnisz, że kłusujesz prądem https://youtu.be/JTx0s6eSyKY Edytowane 19 Stycznia 2018 przez Delbanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonix Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 A ten pan w środku to nie jest czasami bohater 1 edycji rolnik szuka żony?Podobny jakiś???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EdekZfabrykiKredek Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 (edytowane) A ten pan w środku to nie jest czasami bohater 1 edycji rolnik szuka żony?Podobny jakiśOni są z kabaretu Czwarta Fala, to ci sami co mają np.filmik Żulisie Edytowane 19 Stycznia 2018 przez FlyFisherman 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi