Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

Gates i Stirlitz patrzą, jak faszyści palą książki:
- Cenzura - pomyślał Stirlitz.
- Walka z piractwem - pomyślał Gates.

Stirlitz, spacerując nad brzegiem jeziora, ujrzał ludzi z wędkami.
- Wędkarze - pomyślał Stirlitz.
- Pułkownik Isajew - pomyśleli wędkarze.

• Like 5

Stirlitz przyjechał nad morze połowić ryby. Udało mu się wyciągnąć jedynie parę śmierdzących śledzi.
- Ależ one cuchną! - pomyślał Stirlitz.
- Sam cuchniesz! - pomyślały śledzie.

Stirlitz, wychodząc z baru, poczuł silne uderzenie w potylicę. Szybko odwrócił się - to był asfalt.

Stirlitz był pijany. Siedział przy stole w radzieckim mundurze, w spiczastej czapce budionnówce i w ciepłych walonkach. Na stole stała butelka wódki, leżał kawał słoniny i kiszone ogórki. Stirlitz śpiewał rosyjskie pieśni. Naprzeciwko, z opuszczoną głową, siedział Müller i w zamyśleniu spoglądał na Stirlitza. Tego dnia Stirlitz był tak bliski dekonspiracji, jak jeszcze nigdy przedtem...

Stirlitz wypoczywa w swoim tajnym mieszkaniu. Nagle wazon z kwiatami spada z parapetu i rozbija Stirlitzowi głowę. To tajny sygnał - znak, że jego żona właśnie powiła syna. Stirlitz ukradkiem ociera ojcowskie łzy. Tęskni. Od siedmiu lat nie był w domu.

• Like 1

hmmm, jakie trzeba mieć ciśnienie żeby chcieć się zabijać śmieciowym olejem palmowym z cukrem :doh:

Cukier uzaleznia [emoji3]

Alkoholu też nie zaliczymy do zdrowych rzeczy, a ludzie się nim trują...

I też uzależnia.

Także wiecie...

• Like 2

Gość pojechał w delegację i ma wrócić w następnym tygodniu , babez wykorzystując to przyprowadziła sobie do domu kochasia 

Słuchaj idź pod prysznic a ja przyszykuje łóżeczko , kochanek się wykąpał , wraca , kładzie się do łóżeczka 

słuchaj teraz ja pójdę się wykąpać a ty grzej łóżko

Nagle drzwi się otwierają i niespodziewanie wchodzi gospodarz domu , ej gościu a co ty robisz w moim łóżku 

no, no , no zaprosiła mnie na seks , nic nie mówił że ma męża 

a gdzie ona jest 

no bierze prysznic 

wiesz co , leż w łóżku a ja się schowam do szafy ,  jak wyjdzie z pod prysznica to jej niespodziankę zrobię 

pani wychodzi z łazienki i mówi do kochanka - a teraz mnie możesz bzykać aż się posikam 

kochanek - ty otwórz szafę to się zesrasz 

• Like 3

Było trzech facetów. latynos, biały i murzyn. Szli sobie plażą i znaleźli dzbanek.

Potarli go i wyskoczył duch który mówi, że każdemu spełni jedno życzenie.

Więc pyta latynosa, a on na to; „Chcę, aby wszyscy moi rodacy wrócili do domu, do swojego kraju”.

No to Dżin puff i wszyscy Latynosi są u siebie.

Więc pyta Murzyna, a on na to: „Chcę, aby wszyscy czarni bracia wrócili do domu, do Afryki”.

No to Dżin puff i wszyscy są u siebie.

I pyta białego, a on na to: „Skoro wszyscy Latynosi i Czarni wrócili do domu… to ja poproszę cole”.

Edytowane przez 100icki
  • Like 5

Było trzech facetów. latynos, biały i murzyn. Szli sobie plażą i znaleźli dzbanek.

Potarli go i wyskoczył duch który mówi, że każdemu spełni jedno życzenie.

Więc pyta latynosa, a on na to; „Chcę, aby wszyscy moi rodacy wrócili do domu, do swojego kraju”.

No to Dżin puff i wszyscy Latynosi są u siebie.

Więc pyta Murzyna, a on na to: „Chcę, aby wszyscy czarni bracia wrócili do domu, do Afryki”.

No to Dżin puff i wszyscy są u siebie.

I pyta białego, a on na to: „Skoro wszyscy Latynosi i Czarni wrócili do domu… to ja poproszę cole”.

Rasizm... ;)

• Like 1