Delbanka Opublikowano 28 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Związek Radziecki - rok 1978r.Partia podjęła decyzję o podboju słońca.Towarzysz Generał wezwał do siebie dwóch kosmonautów:- Towarzysze kosmonauci, bądźcie gotowi, jutro polecicie na podbój słońca. Ale jak to towarzyszu generale, przecież tam nie dolecimy, bo temperatura spali nas w atmosferze.- Nie martwcie się towarzysze kosmonauci, partia o tym pomyślała, dlatego żeby uniknąć tego ryzyka polecicie w nocy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkucpodjadek Opublikowano 28 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeoAmator Opublikowano 28 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Wystarczy ścisnąć szczypcami i podnośnik zadziała 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 28 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rebort Opublikowano 28 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Czy w co drugim "dowcipie" musi być słowo "kurwa" ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Słowo q...we coraz częściej zastępuje przecinek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 28 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Bez tego słowa ani rusz w języku polskim 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkucpodjadek Opublikowano 28 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Nie sądzę było jest i będzie - co ty k. Wiesz o zabijaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkucpodjadek Opublikowano 28 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 BOB1 mam nadzieję że nie czujesz się urażony potwierdzenie tezy głośniki włączone: https://youtu.be/nkjCFuvtH2s a powinno być też w: no po tym to na k. by się nie skończyło u mnie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 28 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Słowo "kurwa" jest podkreśleniem, zaznaczeniem, czy jak kto woli wzmocnieniem wypowiedzi... Przynajmniej ja tak to sobie tłumaczę???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkucpodjadek Opublikowano 28 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 (edytowane) Edytowane 28 Lutego 2018 przez turkucpodjadek 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 (edytowane) BOB1 mam nadzieję że nie czujesz się urażonypotwierdzenie tezy głośniki włączone:<...>no po tym to na k. by się nie skończyło u mnie <...> nie cytujemy zdjęć i filmówA czemu miał bym być k...a urażony? PS wiem, ale nie udało mi się usunąć?! Edytowane 28 Lutego 2018 przez BOB1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 28 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Weź nie pierdol! https://g.co/kgs/vdhzxB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 28 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Przeklinanie jest ok, o ile jest odpowiednio wkomponowane do danej sytuacji .Kiedyś słuchałem power metalu i był kawałek ze smokiem i księżniczką. I teraz, jak by brzmiało "zabijmy smoka i uratujmy księżniczkę ", zamiast " wypatroszmy tego ziejącego skurwysyna , a później wyruchajmy ta koorwe księżniczkę "... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 28 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 (edytowane) Takich czasów dożyliśmy my, inni się w takich urodzili, a ja mam wrażenie, a właściwie to wiem, że takie zachowania zostały elegancko wylansowane, iż niestety wulgarność jest przedkładana nad subkulturę o kulturze nie wspomnę bardzo kulturalnie rzecz ujmując. Edytowane 28 Lutego 2018 przez SlawekNikt 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 28 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 (edytowane) Edytowane 28 Lutego 2018 przez Tom Rob 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 28 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 U Was też tak zimno????https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=367187273758363&id=100014012794612 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon123 Opublikowano 28 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkucpodjadek Opublikowano 1 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkucpodjadek Opublikowano 1 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 (edytowane) Edytowane 1 Marca 2018 przez turkucpodjadek 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 1 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 i powiedz takiemu , a żeby cię połamało 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 1 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 1 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 1 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 No i zima niestraszna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 1 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 (edytowane) \ Edytowane 1 Marca 2018 przez coma 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi