turkucpodjadek Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 część nie jest śmieszna tylko fajna 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 (edytowane) Edytowane 15 Marca 2018 przez anpart 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 (edytowane) Edytowane 15 Marca 2018 przez anpart 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 (edytowane) @turkucpodjadekZamieściłeś to by zainspirować naszych rodbuilderów ???? Edytowane 15 Marca 2018 przez Tom Rob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkucpodjadek Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 @turkucpodjadek Zamieściłeś to by zainspirować naszych rodbuilderów A co brzydkie? Mi się podobają tylko w niektórych uchwyty jak od noży? Czy mi się wydaje? Podoba mi się tatuaż ten z okoniem i kotwiczką - kotwiczkę bym nie robił ale okoń jak żywy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 ... to jakieś "Kurpiowskie wycinanki" ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkucpodjadek Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 raczej syberyjskie nie byłem pewny tej krokodylowej metrówki ale przyglądałem się przyglądałem i chyba żywa jest bo trupa bym nie wrzucał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Mąż nie mógł zadowolić swojej żony w łóżku. Wybrał się do seksuologa i mówi:– Proszę pana nie mogę zadowolić swojej żony, kiedy się kochamy to nawet nie krzyczy…– Niech pan zadzwoni do agencji i zamówi striptizera z dużym interesem. Kiedy państwo będziecie się kochać, on w tym czasie ma tańczyć. Wtedy pańska żona powinna krzyczeć.Koleś wyszedł z gabinetu i dzwoni do agencji. Zamówił striptizera z największym interesem i zaczął kochać się z żoną, podczas tego koleś z agencji tańczył. Niestety żona nie krzyczała. W końcu mąż mówi do striptizera:– Wiesz, może zamieńmy się rolami…Tak zrobili i po minucie żona zaczęła krzyczeć. Uradowany mąż mówi do kolesia z agencji: – Widzisz, tak się k***a tańczy… 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 16 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkucpodjadek Opublikowano 16 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 16 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Bądźcie grzeczni na rybach :D https://www.sadistic.pl/dobry-zoom-vt470166.htm 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 16 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 (edytowane) Edytowane 16 Marca 2018 przez anpart 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 16 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 (edytowane) Edytowane 16 Marca 2018 przez anpart 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 16 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 (edytowane) z perłami doskonałe zresztą z bykiem także Edytowane 16 Marca 2018 przez jabadaon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 16 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 (edytowane) Którą ,,furę,, wybieracie? Edytowane 16 Marca 2018 przez chlodnica 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 16 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 ale mamy tępe społeczeństwo.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 16 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 (edytowane) poleciałem do klopa, bo nie dałem rady a swoją drogą ciekawe ilu miał respondentów....i jaki procent jest...hm mało inteligentnych... a chłop też ma pomysły i jak on wytrzymuje, żeby nie buchnąć śmiechem... Edytowane 16 Marca 2018 przez jabadaon 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Inny Opublikowano 16 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 (edytowane) ale mamy tępe społeczeństwo....<...>Ja całkowicie inaczej postrzegam te wypowiedzi. I na pewno nie ma w tym nic obrazliwego. Edytowane 16 Marca 2018 przez Jano 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 16 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Którą ,,furę,, wybieracie? <...>Znowu fiat w rankingu wypadł najsłabiej Nawet dacia pokonała fiacika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 16 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Znowu fiat w rankingu wypadł najsłabiej Nawet dacia pokonała fiacika Tiaaa, a na ulicy to za fiacikami się wszyscy oglądają, a najciekawiej jest w autobusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi