skilos Opublikowano 19 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 19 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 Koty są konkretne 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 19 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 19 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 @woblery z Bielska Polecam 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 19 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 19 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
migdau Opublikowano 19 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 Dawno, dawno temu w czasach studiów miałem powiedzenie: Przez żołądek, do serca kobiety. Spora część studentek nie umiała gotować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 19 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 (edytowane) Strzał w 10 Edytowane 19 Marca 2018 przez coma 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 19 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 19 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Wędkarza ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkucpodjadek Opublikowano 19 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 (edytowane) Edytowane 19 Marca 2018 przez turkucpodjadek 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkucpodjadek Opublikowano 19 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 19 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 (edytowane) Edytowane 19 Marca 2018 przez anpart 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 20 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 (edytowane) Edytowane 20 Marca 2018 przez anpart 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 20 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 20 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 20 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 (edytowane) Edytowane 20 Marca 2018 przez anpart 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkucpodjadek Opublikowano 20 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 20 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 (edytowane) Nie wiem czy to dobre miejsce bo sprawa poważna a nie śmieszna ale nie będę zakładał nowego wątku w "wieściach znad wody".Świeża informacja. Wspaniałe osiągnięcie polskich żeglarzy! ale na pokładzie na pewno byli "nasi" Ciekawe jakie mieli wyniki?! Edytowane 20 Marca 2018 przez BOB1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fossegrim Opublikowano 20 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Nie wiem czy to dobre miejsce bo sprawa poważna a nie śmieszna ale nie będę zakładał nowego wątku w "wieściach z nad wody".Świerza informacja. Wspaniałe osiągnięcie polskich żeglarzy! ale na pokładzie na pewno byli "nasi" Ciekawe jakie mieli wyniki?! Robert - powiem Ci tak: odpuść sobie walkę ze słowem "plećka"... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 20 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 (edytowane) Dziękuję za korektę poprawiłem (zdaję sobie sprawę, że potrafię robić koszmarne błędy ortograficzne ...nigdy tego nie ukrywałem), ale ciekawe, że nie było autokorekty?! na niej polegam Ale to tylko ortografia a słowo "plećka" po prosu nie istnieje i do tego jest "brzydkie" ... i o to mi chodzi (więc nie odstąpię) Edytowane 20 Marca 2018 przez BOB1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fossegrim Opublikowano 20 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Eee, "świerza" też jest brzydka i nie istnieje... I nie zgadzam się - to jest AŻ ortografia! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 20 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 (edytowane) Twoja opinia ...TYLKO. Szkoda, że nie w temacie mojego wpisu. Jak bardzo chcesz to zapraszam na priv...osobiście tak kilka razy komuś robiłem "korektę". Edytowane 20 Marca 2018 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fossegrim Opublikowano 20 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Twoja opinia ...tylko. Szkoda, że nie w temacie mojego wpisu. Jak bardzo chcesz to zapraszam na priv...osobiście tak kilka razy komuś robiłem "korektę".Interesujące stanowisko, nie - podziękuję za priv. Przy tego rodzaju Twojej postawie, skończyliśmy wymianę uprzejmości... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 20 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 No właśnie. Słowo "uprzejmości" jest tutaj kluczowe.Co do reszt się zgadzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi