Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

a zostały mi tylko 4 tygodnie .....  :o

To jeszcze masz czas ,spisz wszystkie Twoje prawa np. wędkarskie wypady , browarki z kolegami , mecze w TV ponad inne programy ... itp ,itd.

Kobieta niech to podpisze czytelnie. Opraw to w szkło hartowane i ramki stalowe, przykręć do ściany w widocznym miejscu kołkami min. 12 . 

Najlepszego !

• Like 5

A czy Ty chłopie, zdajesz w ogóle sobie sprawę czym się różni pożycie seksualne w narzeczeństwie i w małżeństwie ???!!!

... stosunkowo niczym  ;)  :P  :D

Różni się :P  popularnie zwanym  "bólem głowy" :lol:

+ to http://mh24.pl/kiedy-po-grubej-imprezie-budzisz-sie/39520/kiedy-po-grubej-imprezie-budzisz-sie/

Edytowane przez seiken
  • Like 7

To jeszcze masz czas ,spisz wszystkie Twoje prawa np. wędkarskie wypady , browarki z kolegami , mecze w TV ponad inne programy ... itp ,itd.

Kobieta niech to podpisze czytelnie. Opraw to w szkło hartowane i ramki stalowe, przykręć do ściany w widocznym miejscu kołkami min. 12 . 

Najlepszego !

W sumie niezłe, ale zamiast kołków proponuję tzw. kotwy chemiczne :D

A czy Ty chłopie, zdajesz w ogóle sobie sprawę czym się różni pożycie seksualne w narzeczeństwie i w małżeństwie ???!!!

... stosunkowo niczym  ;)  :P  :D

czym częściej zaglądam do tego wątku tym bardziej jestem oświecony, zarówno w temacie małżeńskiego pożycia jak i samego życia :D 

• Like 3

czym częściej zaglądam do tego wątku tym bardziej jestem oświecony, zarówno w temacie małżeńskiego pożycia jak i samego życia :D

Bo takich rzeczy dowiadujesz się dopiero po określonym czasie, zwykle dość długim i absolutnie nic tego nie zapowiada :D 

Do nieba trafiło trzech facetów z karambolu drogowego. Św. Piotr pyta pierwszego:

- Dla czego pchasz się do nieba?

- Św. Piotrze, byłem żonaty...

- Chodź, chodź biedaku.

Pyta drugiego:

- A Ty czemu chcesz wejść do nieba?

- Św. Piotrze, byłem dwukrotnie żonaty...

- Oj biedny Ty, prawie święty człowiek, przecierpiałeś, chodź.

Pyta trzeciego:

- A jakie Ty masz argumenty na to żebym Cię wpuścił?

- Św. Piotrze byłem trzykrotnie żonaty...

- Wynoś się, wariatów do nieba nie wpuszczamy!

Edytowane przez Alexspin
  • Like 4