Salmon63 Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 FB_IMG_1522097719823.jpgA zaraz po ślubie.....https://www.facebook.com/kochanestworzonkaa/videos/589273184751195/ 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 a zostały mi tylko 4 tygodnie ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter v Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 To do ślubu zwiększ częstotliwość wyjazdów na rybki:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morales Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 a zostały mi tylko 4 tygodnie ..... To jeszcze masz czas ,spisz wszystkie Twoje prawa np. wędkarskie wypady , browarki z kolegami , mecze w TV ponad inne programy ... itp ,itd.Kobieta niech to podpisze czytelnie. Opraw to w szkło hartowane i ramki stalowe, przykręć do ściany w widocznym miejscu kołkami min. 12 . Najlepszego ! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Normalnie relationship agreement jak z Teorii Wielkiego Podrywu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Naprawiaj te piasty bez względu na koszty i uciekaj jak najdalej..... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 a zostały mi tylko 4 tygodnie ..... Szkoda chłopa, dobry był z niego herbatnik Słuchaj Sławka i rób te piasty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 to ja jeszcze poproszę o przywrócenie wątków "dostęp do broni" i " smog"A ja wręcz przeciwnie! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 a zostały mi tylko 4 tygodnie ..... A czy Ty chłopie, zdajesz w ogóle sobie sprawę czym się różni pożycie seksualne w narzeczeństwie i w małżeństwie ???!!!... stosunkowo niczym 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 (edytowane) A czy Ty chłopie, zdajesz w ogóle sobie sprawę czym się różni pożycie seksualne w narzeczeństwie i w małżeństwie ???!!!... stosunkowo niczym Różni się popularnie zwanym "bólem głowy" + to http://mh24.pl/kiedy-po-grubej-imprezie-budzisz-sie/39520/kiedy-po-grubej-imprezie-budzisz-sie/ Edytowane 28 Marca 2018 przez seiken 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 To jeszcze masz czas ,spisz wszystkie Twoje prawa np. wędkarskie wypady , browarki z kolegami , mecze w TV ponad inne programy ... itp ,itd.Kobieta niech to podpisze czytelnie. Opraw to w szkło hartowane i ramki stalowe, przykręć do ściany w widocznym miejscu kołkami min. 12 . Najlepszego ! W sumie niezłe, ale zamiast kołków proponuję tzw. kotwy chemiczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 A czy Ty chłopie, zdajesz w ogóle sobie sprawę czym się różni pożycie seksualne w narzeczeństwie i w małżeństwie ???!!!... stosunkowo niczym czym częściej zaglądam do tego wątku tym bardziej jestem oświecony, zarówno w temacie małżeńskiego pożycia jak i samego życia 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 czym częściej zaglądam do tego wątku tym bardziej jestem oświecony, zarówno w temacie małżeńskiego pożycia jak i samego życia Bo takich rzeczy dowiadujesz się dopiero po określonym czasie, zwykle dość długim i absolutnie nic tego nie zapowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkiDivPL Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 A czy Ty chłopie, zdajesz w ogóle sobie sprawę czym się różni pożycie seksualne w narzeczeństwie i w małżeństwie ???!!!... stosunkowo niczym Różni się jak polowanie od świniobicia 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 ...ups Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmr1 Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Różni się jak polowanie od świniobicia Masz Chłopie doświadczenie, ale pewnie dasz radę [emoji6] Tapnięte smarkfonem 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkiDivPL Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 W moim wieku oczywiście że mam doświadczenie.Narzeczonych miałem kiedyś sporo a żonę jedną, tak więc jakoś daję radę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 29 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 (edytowane) Do nieba trafiło trzech facetów z karambolu drogowego. Św. Piotr pyta pierwszego:- Dla czego pchasz się do nieba?- Św. Piotrze, byłem żonaty...- Chodź, chodź biedaku.Pyta drugiego:- A Ty czemu chcesz wejść do nieba?- Św. Piotrze, byłem dwukrotnie żonaty...- Oj biedny Ty, prawie święty człowiek, przecierpiałeś, chodź.Pyta trzeciego:- A jakie Ty masz argumenty na to żebym Cię wpuścił?- Św. Piotrze byłem trzykrotnie żonaty...- Wynoś się, wariatów do nieba nie wpuszczamy! Edytowane 29 Marca 2018 przez Alexspin 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi