Skalaar Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Coraz słabsze dowcipy w tym temacie, nie uśmiałem się ani razu a całą stronę przewinąłem, szkoda, szkoda. Bardziej się starajcie koledzy.Tekst o latarkach super.A i popatrzec bylo na co - jest spoko. Ja tu czesto zagladam jak mam parę minut i zazwyczaj odkladam tel z usmiechem Dzięki koledzy! 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kotwic Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 To by była zwykła łatwizna a to jest forum na wysokim poziomie Bardzo zabawny tekst, pobudza do śmiechu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Nie wszystkim idzie dogodzić Predator w nowym wydaniu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rebort Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Coraz słabsze dowcipy w tym temacie, nie uśmiałem się ani razu a całą stronę przewinąłem, szkoda, szkoda. Bardziej się starajcie koledzy. Postaraj się sam, pokaż dowcip na poziomie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Na dobranoc ???? 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 http://i66.tinypic.com/2mq69ft.jpg http://i64.tinypic.com/28w2tt3.jpgDoskonałe, pozamiatałeś... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zabezpieczenie przeciwucieczkowe Start jak start ale za to jakie lądowanie https://www.sadistic.pl/start-paralotniarza-vt471710.htm Dziwne filmiki 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 (edytowane) Edytowane 11 Kwietnia 2018 przez anpart 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarski365.pl Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkociniak Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 (edytowane) Sory ale.................. co w tym jest śmiesznego ? Uważam że powinien być też button słabe, lipa, nie da się lubić.Moja żona mówi że wystarczy pokazać mi zgięty palec a ja już się śmieje,widocznie tak nie jest, bo w większości publikowanych tu niby śmiesznych rzeczy to żenada.Są trzy poziomy dowcipu który śmieszy ludzi o różnym poziomie IQ 1. Benny Hill2. Jaś Fasola3.Monty Python Publikując takie żałosne żarty sami się Panowie przypiszcie do odpowiedniego level'u Edytowane 11 Kwietnia 2018 przez Małkociniak 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Wrzuciłem bardziej jako ciekawostkę niż coś co miałoby śmieszyć, a ten wątek wydaje się najbardziej odpowiedni ☺️ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szkutnik Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Sory ale.................. co w tym jest śmiesznego ? Uważam że powinien być też button słabe, lipa, nie da się lubić.Podsunę Ci pewien pomysł......a mianowicie jak cię coś nie śmieszy to się po prostu nie śmiej. Ja tak robię i to na prawdę działa. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkociniak Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Wrzuciłem bardziej jako ciekawostkę niż coś co miałoby śmieszyć, a ten wątek wydaje się najbardziej odpowiedni ☺️Ta "ciekawostka" w temacie alliexpres była już kilka razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Ta "ciekawostka" w temacie alliexpres była już kilka razy.Możliwe, nie śledzę na bieżąco zawartości całego forum. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Skończcie bardzo proszę. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Sory ale.................. co w tym jest śmiesznego ? Uważam że powinien być też button słabe, lipa, nie da się lubić. Może zapodaj coś od siebie , będzie wiadomo w czym rzecz . Tak jak pisałem wcześniej , nie każdemu można dogodzić 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 (edytowane) Edytowane 11 Kwietnia 2018 przez anpart 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi