vako Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 https://www.youtube.com/watch?v=lE02y42944Mhttps://www.youtube.com/watch?v=05PD9ti6Cn8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Sory ale.................. co w tym jest śmiesznego ? Uważam że powinien być też button słabe, lipa, nie da się lubić.Moja żona mówi że wystarczy pokazać mi zgięty palec a ja już się śmieje,widocznie tak nie jest, bo w większości publikowanych tu niby śmiesznych rzeczy to żenada.Są trzy poziomy dowcipu który śmieszy ludzi o różnym poziomie IQ 1. Benny Hill2. Jaś Fasola3.Monty Python Publikując takie żałosne żarty sami się Panowie przypiszcie do odpowiedniego level'uPrzecież nikt nie zmusza Cię do oglądania. Rozumiem że jesteś na wyższym poziomie rozwoju intelektualnego i jedyna słuszna telewizja to TRWAM. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg978 Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 (edytowane) Bardzo chetnie zobaczyłbym jakiś fajny dowcip na wysokim poziomie Małkociniak zapodaj coś :-D Napisałeś że Są trzy poziomy dowcipu który śmieszy ludzi o różnym poziomie IQ 1. Benny Hill2. Jaś Fasola3.Monty Python Publikując takie żałosne żarty sami się Panowie przypiszcie do odpowiedniego level'u Ja dla mnie to nie mogę zakumac który level jest niby ten wysoki? Roumiem że pierwszy? z Bennym Hillem :-). Edytowane 12 Kwietnia 2018 przez Greg978 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Kolego @Vako ,a co było śmiesznego w "Niedziela bez handlu" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Nom, ta niedziela bez handlu żenująca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Bardzo chetnie zobaczyłbym jakiś fajny dowcip na wysokim poziomie Małkociniak zapodaj coś :-D Napisałeś że Są trzy poziomy dowcipu który śmieszy ludzi o różnym poziomie IQ 1. Benny Hill2. Jaś Fasola3.Monty Python Publikując takie żałosne żarty sami się Panowie przypiszcie do odpowiedniego level'u Ja dla mnie to nie mogę zakumac który level jest niby ten wysoki? Roumiem że pierwszy? z Bennym Hillem :-).Ktoś, kto nadąża za poczuciem humoru Benny Hilla nie zrozumie śmiejącego się ze skeczy Monty Pythona. I na odwrót. Tak samo jak fani Kryspina nie zrozumieją humoru kabaretu Hrabi. Zastanawia mnie tylko zasadność wstawiania cycków, dooopsk, tłustych kobiet z kwiatkami, etc. I dowcip: Idzie policjant i myśli! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Z ubolewaniem stwierdzam, że na ostatnich stronach wątku "jerkbait się śmieje" z trudem można znaleźć jeden w miarę zabawny żart na stronę. Za to sporo jest nieśmiesznych rozmów na temat, że nie ma śmiesznych żartów. Albo temat się wyczerpał, albo też nastąpił przesyt. Jakikolwiek jest powód, dam Wam odsapnąć do jutra - może pojawią się nowe, fajne propozycje. Jeśli nie, temat zostanie uśpiony na dłużej. Żenadometr trzeszczy i zaraz pęknie... 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Trochę śmieszno ale coraz bardziej jednak straszno. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Nad rzeczka był camping. Taki sobie zwyczajny - kilka domków, parę namiotów i kibelki nad woda. Poniżej rzeczka wpływała do lasu. W lesie, na pochylonym tuz nad woda pniu siedziały dwie wiewiórki i majtały nóżkami. Duża i mała. Duża - ojciec wiewiórka mówi do mniejszej:- Synu, nauczony doświadczeniem wielu pokoleń, wieloma rozczarowaniami i upokorzeniami, chcąc oszczędzić ci ewentualnych przykrych chwil, oto przekazuję ci jedną z ważniejszych wskazówek. Popatrz tam - Pokazuje łapką coś płynącego woda. - Widzisz, to brązowe?- Widzę.- To NIE jest szyszka... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukastrance Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Takie cuś mi się przypomniało odnośnie przekazywania doświadczeń przez starszych: Młody kot prosi starego kocura:-Kolego, proszę, błagam naucz mnie bzykać-Dobra młody, ale jest jeden warunek! Musisz robić dokładnie to co ja.I poszły dwa koty przez podwórze, młody idzie na starym kotem dokładnie kopiując jego ruchy, każdy krok, każdy skok... Doszło do skoku z dachu na dach, odległość spora, stary kocur skacze lecz zabrakło mu kilku cm. Chcąc się ratować przed upadkiem odruchowo zaczepił się przednimi łapami o dach i tak sobie dynda kilka metrów nad ziemią. Młody niewiele myśląc, słuchając rady "mistrza" skoczył, złapał się przednimi łapami i teraz obaj dyndają nad ziemią. Po dłuższej chwili stary kocur oznajmia. - Młody, nie daje rady, spuszczam się.- Spoko spoko, ja sobie jeszcze pobzykam 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Dla użytkowników twarzoksiążki 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 https://www.youtube.com/watch?v=raovWcGwNMo 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Powiedziala,pozwól tylko raz zarzucę ???? 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Dylemat miałem czy do tego tematu czy do najlepszej piosenki ...???????? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi