coma Opublikowano 15 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Ma kobita jaja,szacun Jaja i pistolet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 15 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Tradycja a zarazem bolesna zabawa z bykami , można trochę się pośmiać http://www.wiocha.pl/1512795,Zabawa_z_bykamiZamiast męczyć te bezbronne zwierzęta dla adrenaliny, to dla zabawy wzięli by i spróbowaliby wyskoczyć z pędzącego samochodu na jedno wyjdzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 15 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Ciekawe 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 16 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Pacjen: dzień dobry, chciałem zamówić wizytę do ortopedy;Recepcjonistka: 24 kwietnia za cztery lata;P.: a przed, czy po południu?R.: a co za różnica, przecież to dopiero za cztery lata...P.: bo po południu mam wizytę u okulisty. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 16 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Zamiast męczyć te bezbronne zwierzęta dla adrenaliny, to dla zabawy wzięli by i spróbowaliby wyskoczyć z pędzącego samochodu na jedno wyjdzieA po męczysz rybki jak idziesz na powedkowac , zdejmij kotwicę z przynęt i biedna rybka nie będzie miała stresu , tradycja u nich i tyle 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 16 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 z życia wzięte 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 16 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg978 Opublikowano 16 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 (edytowane) Macie kolejny ciekawy filmik :-) Edytowane 16 Maja 2018 przez Greg978 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 16 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 16 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 w czasach zamierzchłych, gdy w restauracji można było zamówić tylko do konsumpcji, czyli w naszym przypadku dwie lampki wina + jedna wuzetka . wypatrzyłem z kumplem wesołą i kumatą kelnerkę która sąsiadom przyniosła akurat lody...Były w pucharku o kształcie jako żywo kieliszka "winnego".Kieliszek ów miał pojemnośc około 0,75l, tak więc cztery kieliszki wina + dwie wuzetki Mina innych klientów w knajpce bezcenna... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 16 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Hela do Stefana Stefan chciałabym komórkę , możesz coś zrobić w tym kierunku może i mógłbym ale sama sobie załatw no weź Stefan , takie masz znajomości , wszystkich znasz no proszę cię , załatw mi komórkę Hela daj mi spokój , szlajasz się po nocy nie wiem z kim , gdzie , wracasz nad ranem nie tłumaczysz mi się z niczego niech Ci załatwią ci z którymi przebywasz Hela molestowała Stefana przez kilka dni o komórkę aż Stefan się wk,,,,ił nazbierał trochę desek , kantówek , płyt i zbił przed chałupą komórkę Hela Hela , chodź tu , chciałaś komórkę to masz , zobacz jaka fajna Stefan ty to jesteś poj,,,,ny , nie o taką komórkę mi chodziło ale o telefon minęło kilka dni Stefan rano wstaje , podchodzi do okna patrzy a tam napis na komórce wymalowany sprayem HELA TO KU,,,A Hela , Hela sms dostałaś 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 16 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 (edytowane) Z więzienia uciekł osadzonyZłapali go zaraz, wsadzili z powrotem do kicia i naczelnik aresztu przesłuchuje go w gabinecie- dlaczego uciekłeś?- chciałem się żenić, panie naczelnikuNaczelnik zaciąga się fajkiem, myśli i mówi:- wiesz co… ty jednak dziwnie postrzegasz wolność siedzi facet w kibluzrobił co trzeba, ale patrzy: nie ma papierumyśli, myśli i słyszy, że do kabiny obok wchodzi gośćodczekał chwilę i pyta: przepraszam, ma pan może trochę papieru?ten odpowiada: o ku...wa, nie mam, tu nie ma papieruten pierwszy myśli i pyta w końcu: a ma pan może rozmienić stówkę na dyszki?;-) Edytowane 16 Maja 2018 przez Konstanty 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 17 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 17 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 ciekawe czy znów zostanie usunięty, ciekawi tylko stosunek proporcji zgłoszeń a zmiany frontów 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 17 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 pomysł na koszulkę dla wędkarza: 1. nie, nic nie bierze2. dopiero co przyszedłem3. na robaka4. tak, mogę się napić wódeczki;-) 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 17 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 (edytowane) Edytowane 17 Maja 2018 przez Krzysiek P 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 17 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 18 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 https://demotywatory.pl/4851886/Maly-brzac-ma-problem-z-rozpoznaniem-swojego-taty-Posiadanie i ciekawostka w przypadku bliźniąt jednojajowych, z uwagi na genetyczną identyczność (to naturalne klony) nie jest możliwe ustalenie ojcostwa... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 18 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 18 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 I o to chodzi... https://www.youtube.com/watch?v=jpRIegCJsL4 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 18 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 18 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 18 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 (edytowane) Choć mi jak już się uda w weekenda wyskoczyć ze spinen nad wodę i nawet nic nie złowię i wracam złachany jak koń po westernie to i tak nie jestem wq..ny tylko cieszę się jak głupi do sera ???????????? Edytowane 18 Maja 2018 przez Krzysiek P 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawie30 Opublikowano 18 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 Myślałem, że to fejk. Cóż, życie znowu mnie zaskoczyło. Nie wiem, śmiać się, czy płakać... Gratulacje dla tej pani, poprawiła sobie wizerunek... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 18 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 (edytowane) Nie wierzę... Ja i tak czytam i traktuje jako fejk.. Edytowane 18 Maja 2018 przez Krzysiek P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi