Sławomir Opublikowano 21 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 Jedzie Stefan z Helą autem Ty Stefan co to za dziewczyny stoją przy drodze to tirówki jakie tirówki ja pier,,,le , Hela jaka ty jesteś ciemna , no tirówki , prostytutki kierowcy chce się bzykać to zjeżdża na pobocze dogaduje cenę , robi swoje i jedzie dalej aaaaaaaaaaa jadą jadą i nagle Hela , ty Stefan a może ja bym tak stanęła no ciebie to już całkiem popie,,,,ło na starość no Stefan , nie jestem taka stara i źle nie wyglądam , trochę się pomaluje dopicuje ty głupia jesteś , całkiem ci na rozum padło no ale Stefan pomyśl , samochód trzeba spłacać , kredyt na mieszkanie , te wszystkie opłaty , każdy grosz się by przydał po dłuższej namowie Heli wiesz Hela , chcesz posmakować innego chleba to jak chcesz tak zrobić to cię wysadzę a sam stanę kawałek dalej i tak nie stanie żaden kierowca przy tobie Stefan a w razie gdyby jakiś stanął to ile brać no stówkę to minimum po jakimś czasie staje klient przy Heli no to ile sobie cenisz tę usługę stówkę to trochę nie bardzo bo mam tylko siedemdziesiąt wiesz pan co poczekaj chwilę , Hela biegnie do Stefana , ty Stefan , stanął jeden ale ma tylko siedemdziesiąt co mam robić nie nie zgadzaj się za mało Hela idzie z powrotem a tym czasie gość nastroił instrument , Hela dochodzi patrzy a tam dorodny rympał przyszykowany panie poczekaj jeszcze chwilę i biegnie do StefanaStefan Stefan pożycz mu trzydzieści złotych 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 21 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 22 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
100icki Opublikowano 22 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 Zatrzymuje policjant studenta, legitymuje go, otwiera dowód i czyta: - Widzę, że nie pracujemy. - Nie pracujemy - potwierdza student. - Opieprzamy się... - mówi dalej policjant. - Ano, opieprzamy się - potwierdza student. - O! Studiujemy... - rzecze policjant. - Nieeee, tylko ja studiuję. - odpowiada student. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 22 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 Nie rozbawiło mnie to, ale inni się cieszą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 22 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 22 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 (edytowane) Sebastian, przegiąłeś Edytowane 22 Maja 2018 przez SID 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 22 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 chyba pościg Żaden pościg czy uzupełnianie wody. Dwójka policjantów trenuję wypadki bo planują przejść do SOP (d.BOR). 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 22 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 po nieprawdopodobnym pijaństwie w knajpie i tańcach po melinach facet budzi się ranołeb boli, pić się chceledwo otworzył oczy i patrzy: obce mieszkanie, nie jego łóżko obrócił głowę na bok, a tam na jego prawym ramieniu leży paskudny, ale takie megapaskudny babsztyl i śpizamknął oczy, otworzył, jeszcze raz obrócił głowę: leży, no leży i śpifacet po cichutku odgryzł sobie prawą rękę i spierd...ił;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 22 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 Żaden pościg czy uzupełnianie wody. Dwójka policjantów trenuję wypadki bo planują przejść do SOP (d.BOR).Nieprawda. To szlachetni Policjanci odkryli tajny kłusowniczy przekop, przez który uciekają pstrągi z OS i kołem od radiowozu próbują zastopować ten nikczemny proceder! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 22 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 Nie w temacie, ale ciekawe. Spodziewalbym sie odwrotnej sytuacji. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 22 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 22 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 siedzi lew - król zwierząt - i widzi biegnącego wilka- wilk, chodź no tu - lew przegląda notes i zapisuje: bądź u mnie o 10.00zjem cię na śniadanie, tylko nie spóźnij się!potem widzi biegnącego słonia- słoniu, chodź no tu, bądź u mnie o 15.00 - zapisuje w notesie, zjem cię na obiadtylko pamiętaj, nie spóźnij sięw końcu widzi zajączkazając, chodź no tu; bądź u mnie o 16 - zjem cię na deserek - zapisuje w notesie- a weź ty lew spierd...laj! krzyczy zajączek- dobra, sorry, wykreślam! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 22 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 22 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 22 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 22 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 22 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 23 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 Może i spadła z tego skutera, ale.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 ...podniósł byś Panią, co?! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 23 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 ...podniósł byś Panią, co?! bez przesady, to nie mors !Trzeba działać z wyczuciem, konieczna by była kompleksowa reanimacja - usta, usta, masaż serca ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 23 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 23 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 bez przesady, to nie mors !Trzeba działać z wyczuciem, konieczna by była kompleksowa reanimacja - usta, usta, masaż serca ... szarpałoby się.... jak Reksio szynkę;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 23 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 zając, chodź no tu; bądź u mnie o 16 - zjem cię na deserek - zapisuje w notesie- a weź ty lew spierd...laj! krzyczy zajączek- dobra, sorry, wykreślam!W oryginale końcówka była:-a ja Cie pier...e-a to Cie wykreślam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 23 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 Mi się widzi:Że znudzeni słuchaniem płyt chodnikowych postanowili posłuchaćszumu potoku,wśród szeleszczącychliści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi