Xeo Opublikowano 5 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 coś mi inaczej tłumaczy: Bez tytułu.jpgBo Googiel się zreflektował przeprosił I poprawił. Ciekawe czy w drugą stronę też tak tłumaczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 5 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 5 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 dziś usłyszane w radio:do pubu wchodzi kaczka i ludzkim głosem zamawia 100 gramwypija, zapala papierosa, ludzkim głosem prosi o rachunek i wychodzinastępnego dnia to samo, ludzkim głosem zamawia 100 gramwypija, zapala papierosa, prosi o rachunek i wychodziza kolejnym razem mocno już zszokowany barman pyta, o co tu chodzi?kaczka mówi, że niby co? pracuje obok na budowie, jest murarzem, po robocie wpada na setkę i idzie do domusytuacja taka sama dalej przez kilka dni..w końcu barman przypomniał sobie, że zna dyrektora cyrkudzwoni do niego i mówi: stary, będziesz miał super-numer, kaczka mówi ludzkim głosem, pije gorzałkę, pali itd., ten mówi: aha, akurat, już tak miał parę razy a potem nic z tego nie było, miał zwierzak gadać i nie gadałwpadaj do mnie, mówi barman i zobaczysz samno i przyszedł, siadł w rogu; a tu wchodzi kaczka i wszystko jak zawsze: ludzkim głosem itd.dyrektor cyrku w szoku; podchodzi do kaczki i proponuje kontrakt, dużą kasę itd. za super-numerkaczka pyta: cyrk to taki wielki płócienny namiot, tak?- takma takie słupy, liny, wysypane trocinami podłoże, itd., tak?- no tak- to po jaki ch..j wam w cyrku murarz?;-) 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 5 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 Który już raz ten regulamin MŚ? Piąty? Szósty? Straciłem rachubę....Ja oglądam Mistrzostwa od 1974 i jakoś mi ten regulamin nie przeszkadza, a wcześniej był bardziej restrykcyjny 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 6 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 6 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 Wyjątkowo ekonomiczna i ekologiczna kosiarka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 6 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 6 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 Wysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu Tapatalka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 6 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 6 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 6 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 6 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 6 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 6 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 wyszedł rano rolnik karmić kuryniesie wiadro z ziarnem, wszystkie kury od razu do niego biegną i gdacząrolnik nabiera garść za garścią ziarna, sypie szerokim zamachem, kury jedząpatrzy, a w rogu kurnika kogut posuwa jakąś kurękura zerka na rolnika, w końcu kogut zauważa, że chłop przyniósł ziarno i jest żarciekogut nie dokończył dymanka, złazi z kury i leci żrećrolnik tak patrzy, patrzy i głośno myśli:- dobry Boże spraw, żebym nigdy nie był aż taki głodny...;-) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 7 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 7 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 7 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 (edytowane) Edytowane 7 Czerwca 2018 przez bartosz311287 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 7 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 Przyszła mi do głowy damska wersja: Jak świętowałaś Międzynarodowy Dzień Seksu? Sama jak palec 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 7 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 (edytowane) Przyszła mi do głowy damska wersja: Jak świętowałaś Międzynarodowy Dzień Seksu? Sama jak palecDziś są nowocześniejsze sposoby. Podobno pewna firma produkująca elektryczne szczoteczki do zębów nie mogła się nadziwić czemu tak dużo końcówek extra soft schodzi.....Zrobiono badania rynku i juz wiadomo ! Edytowane 7 Czerwca 2018 przez Marcin Rafalski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 8 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 Wchodzi wystraszony, 1 raz w więzieniu skazany do celi.. Grupa wytatuowanych od stop do głów karków podnosi głowy znad pasjonującej kopanki na PlayStation i najszerszy z nich warczy:-Grypsujesz?A koleś jąkając się:-Nie, nie, naprawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 8 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 Jak pech to pech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 8 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 Filmik przekroczył poziom żenady. Niby różne rzeczy ludzi mogą śmieszyć, ale musimy trzymać jakiś poziom. Filmik i wszystkie komentarze na jego temat usunąłem. Kto miał zobaczyć - zobaczył, a pozostali będą żyli dłużej I jeśli w przyszłości ktoś będzie zastanawiał się, czy jest to żart odpowiedni, by go zamieścić na naszym portalu - to znaczy, że jest nieodpowiedni i lepiej jest nie zaprzepaszczać szansy do milczenia. Inaczej ludzie mogą dowiedzieć się o nas więcej, niż chcielibyśmy ujawnić 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuNaTic Opublikowano 8 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 Taaak... To było zło. Kto nie widział, niech żyje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 8 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 I dobrze, też wychodzę z założenia by z ludzi głupich nie robić celebrytów. A oglądanie takich żenujących wypocin nabija tylko licznik odsłon ku ich uciesze. Największą krzywdą jaka może ich spotkać to bycie niezauważonym. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alek_Art. Opublikowano 8 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 Ja niestety widziałem - od razu dostałem raka Niestety co się zobaczyło, tego już się nie da "odzobaczyć" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi