Tomrusz Opublikowano 29 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 śmieszek 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 29 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 Jedyne dziury w spodniach akceptowane przez mężczyzn 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 29 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 Ja mam na imię Robert, moja żona Beata ...i o co chodzi?! 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 29 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 29 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Jak powinna kobieta łapać stopa 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Moja pięcioletnia córka właśnie bawiła się ze mną w zagadki... oglądam mecz Urugwaj - Portugalia. Pierwsza co stawia ślady (plus rysunek)... odpowiedź kot. Plus dla mnie Druga... co jest zielone i jest poza tym, że nie wszędzie... odpowiedź: trawa. Plus dla mnie. ( to już kiedyś było więc wiedziałem) Trzecia co to jest co się turla jak pies... wymiękłem... odpowiedź: ten zawodnik na boisku. :) :) 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 1 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Trzecia co to jest co się turla jak pies... wymiękłem... odpowiedź: ten zawodnik na boisku. :) :)Suarez czy CR7? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 1 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 1 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Wręcz przeciwnie :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 1 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Suarez czy CR7? Darek... a czy to ważne. Nie rozróżnia. Dziś na meczu Rosja - Hiszpania pyta mi się czy Polacy grają. Mówię, że nie, bo przegrali i odpadli. Nie bardzo rozumie moje tłumaczenie, że grają dwie drużyny i któraś przegrywa, czasem remis...eeee "Tato, ale skoro weszli na boisko na pierwszy mecz to chyba ćwiczyli to wcześniej" Jak widać 5 letnie dziecko intuicyjnie rozumie...lepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riqelme Opublikowano 1 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Adaś coś w tym jest. Dzieci wszystko rozumieją tak po prostu. Po ichniemu. I warto się pochylić czasem nad tym ich myśleniem. Bardziej szczerych ludzi jak dzieciaki to nie znam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 1 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 2 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 2 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 to powinien być skład na mundial 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 2 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 https://nczas.com/2018/06/30/policja-sciga-rolnikow-pracujacych-w-polu-halas-i-zapachy-przeszkadzaja-jasnie-panstwu-z-miasta/Chyba tu się nadaje :-) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 2 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 https://nczas.com/2018/06/30/policja-sciga-rolnikow-pracujacych-w-polu-halas-i-zapachy-przeszkadzaja-jasnie-panstwu-z-miasta/Chyba tu się nadaje :-)Czy to jest jeszcze Policja ? Bo raczej głęboko socjalistyczna Milicja :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 2 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Skoro wzywa sìę Policje gdy Straż Pożarna w nocy wypompowuje wode z zalenego po ulewie domu pozd pretekstem zakłócania ciszy nocnej to i na rolnika też nasłać można :-)))) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 2 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Nie wierzę ???????????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 2 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Nie wierzę To patrz tu :https://strazacki.pl/artykuły/strażacy-walczyli-ze-skutkami-podtopień-ktoś-zgłosił-że-zakłócają-ciszę-nocnąI to jest tak głupie że aż śmieszne... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 2 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 (edytowane) Idiotów w tym kraju nie brakuje. W żadnym kraju idiotów nie brakuje. Edytowane 2 Lipca 2018 przez woblery z Bielska 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 2 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 To jak z tym facetem, co się przypieprzył, że helikopter ratunkowy zakurzył mu Lexusa...http://radioszczecin.pl/1,371036,smiglowiec-lpr-ladowal-na-osiedlu-wlasciciel-lex 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeoAmator Opublikowano 2 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Nie wierzę "Błogosławieni którzy nie widzieli a uwierzyli" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 2 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi