Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

Zając kotem, kot zającem..I od razu mnie sie Marian skojarzyło:

"Na każdą rzecz można patrzeć z dwóch stron. Jest prawda czasów, o których mówimy, i prawda ekranu, która mówi: „Prasłowiańska grusza chroni w swych konarach plebejskiego uciekiniera”. Zróbcie mi przebitkę zająca na gruszy... Nie, nie! Zamieńcie go na psa! Zamieńcie go na psa. Niech on się odszczekuje swoim prześladowcom z pańskiego dworu. Niech on nie miauczy..."

• Like 5

Zając kotem, kot zającem..I od razu mnie sie Marian skojarzyło:

"Na każdą rzecz można patrzeć z dwóch stron. Jest prawda czasów, o których mówimy, i prawda ekranu, która mówi: „Prasłowiańska grusza chroni w swych konarach plebejskiego uciekiniera”. Zróbcie mi przebitkę zająca na gruszy... Nie, nie! Zamieńcie go na psa! Zamieńcie go na psa. Niech on się odszczekuje swoim prześladowcom z pańskiego dworu. Niech on nie miauczy..."

A tak w ogóle ..."Czy konie mnie słyszą?!" ;)

• Like 3

Tomaszu, to takie proste - jedna blondynka chciała wyjechać, druga wjechać na jej miejsce (bo parking załadowany na ful) i stąd takie zdarzenie.

Rozumiem, czemu nie kumasz - przecież nie jesteś blondynką... :D  :D  :D

...to, to akurat wszyscy wiedzą :P  ;)

No właśnie nie wszyscy, dlatego o tym wspomniałem :D Zwłaszcza, że młodzież teraz ma wszystko na D ...  ;) zatem nie wiem czy było, alle ... 

Blondynka chwali się blondynce:

- Wiesz moja mama kupiła mi nową sukienkę na literę F .

- Fioletową ?

- Nie.

- Figową?

- Nie.

- Poddaję się, jaką?

- F kratkę.

• Like 2