Skalaar Opublikowano 13 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 Ależ z nas rasiści 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 13 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 13 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T1000 Opublikowano 13 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 Pewnego razu gdzieś na zapominanej wsie gdzie psy szczekają dupami, a prąd zawraca na liniach i gdzie słońce nie świeci, żyła sobie rodzinka - ojciec, matka i trzech synów. Żyli oni tylko dzięki swojej jedynej krowie. Jednego ranka ojciec szedł jak co dzień do obory wydoić krowę. Wchodzi patrzy - na ścianach krew, flaki a na środku zamiast krowy leży kupa mięsa i kości. Załamany ojciec który stracił sens swojego życia (jak on teraz utrzyma rodzinę bez tej krowy) wziął sznur i powiesił się. Matka martwiła się co ojciec tak długo nie wraca to poszła do obory i po tym co zobaczyła pobiegła nad rzekę i się utopiła.Następnie pierwszy syn wszedł do obory i zobaczywszy ojca i resztki z krowy zrobił to samo co matka, ale gdy już miał skakać do rzeki pojawiła się syrena i mówi do niego:- Wyr*chaj mnie 20 razy to wszystko będzie jak dawniej....Syn był cienias, pomyślał sobie "nie dam rady" i skoczył do wody. Następnie drugi syn poszedł do obory, potem nad rzekę i znowu wypłynęła syrena:- Słuchaj będziesz się ze mną kochał 20 razy to ożywię Twoją mamę, Twojego tatę i wszystko będzie jak dawniej.Syn pomyślał "a co tam spróbuje", nie udało mu się zaspokoić syreny i z rozpaczy rzucił się do rzeki.I trzeci syn poszedł do obory, zobaczył ojca na sznurze, pobiegł nad rzekę i znowu wynurzyła się syrena:- Słuchaj przelecisz mnie 20 razy to wskrzeszę twoich braci, Twoją matkę i Twojego ojca i wszystko będzie jak dawniej.Na to trzeci syn:- A mogę 30 razy?- No tak- A 40 razy?- Pewnie...- A 50 razy?- Nom- A 60 razy?- Hmmm no tak...- A nie pękniesz tak jak krówka? Wysłane z mojego SM-J320F przy użyciu Tapatalka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 13 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 https://www.youtube.com/watch?v=9xsCnSHV-7U 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 13 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 14 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2018 16-sto letnia biegaczka medalistka młodzieżowych mistrzostw świata /do lat 18/ jak widać dopiero jej mleczaki wypadają 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 14 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2018 Stare ale dobre 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 14 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2018 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 14 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2018 a czemu wypuszczasz rybkę, jak ją złowisz?tu jest tylko jedna?;-)https://www.youtube.com/watch?v=Gh8KhYr3knA 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 15 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 Z życia wzięte...Autentyk. I odpowiedź... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 15 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 Bóg postanowił wybudować nową bramę do Nieba. Ogłosił przetarg.Zgłasza się Turek- zbuduję bramę za 20 tysięcy, pan Bóg pyta czemu tak drogo, na co Turek-10 tys na materiał i 10 tys na robociznę.Zgłasza się Niemiec - 40 tysięcy, pan Bóg-czemu tak drogo?- 20 tys na porządne materiały i 20 tys na porządną robociznęZgłasza się Polak - 60 tys, pan Bóg robi wielkie oczy, czemu tak drogo? Polak- 20 tys dla mnie, 20 tys dla pana Boga, a za pozostałe 20 tys Turek zrobi bramę. Siedzą sobie przy piwku Zbigniew Boniek i Jan Tomaszewski. W pewnym momencie Boniek spogląda w niebo:- Ciekawe, czy tam na górze też grają w piłkę nożną?Tomaszewski na to:- Też mnie to nurtuje. To może zróbmy tak. Ten, kto pierwszy z nas pójdzie do nieba, zrobi rozeznanie.Pierwszy do nieba trafił Boniek. Po pewnym czasie wychyla się zza chmurki i woła Tomaszewskiego:- Janek ! Mam dwie wiadomości - dobrą i złą. Dobra to ta, że liga piłkarska gra tu cały rok. A ta zła - wystawili Cię do składu w najbliższą ligową środę 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 15 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 Chiński młotek VS Polskie gwoździe 0 -- 1 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 15 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 15 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 (edytowane) Edytowane 15 Lipca 2018 przez anpart 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 16 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 16 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
100icki Opublikowano 16 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 zdjęcie i opis z grupy na facebooku "A Mój nad ranem wrócił z "rybek"..... Kochani,doradzcie,co ja mam z nim zrobić? Zresztą z tamtą Rusałką też? To już nie masakra,a jakaś maskara" 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 16 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 Celesta jest mocna ma dystans do siebie https://www.wprost.pl/galeria/12143/Celeste-Barber-i-jej-zdysansowane-interpretacje-zdjec-gwiazd-Instagrama.html 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 16 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 16 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 Celesta jest mocna ma dystans do siebie https://www.wprost.pl/galeria/12143/Celeste-Barber-i-jej-zdysansowane-interpretacje-zdjec-gwiazd-Instagrama.html Zafundowała mi z pół godziny zdrowego śmiechu (dorobek jest imponujący ).Cóż za błyskotliwe poczucie humoru, wyczucie estetyki i inteligencja. Celeste, ale Ty mi zaimponowałaś w tej chwili... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 16 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 spotkanie Trump-Putin w Helsinkach A.D. 2018wśród mniej ważnych ustaleń typu co z Chinami, Koreami, Unią Europejską, handlem, atomem czy innym kosmosem itd. obaj przywódcy ustalili, że wymienią się... sekretarkamijak ustalili - tak zrobili po jakimś czasie sekretarki wracają do swoich krajów i zaczyna się zwyczajowe przesłuchanie- no jak było w Rosji? służby pytają amerykańską sekretarkę; w porządku - tylko kazali mi wydłużyć moją spódniczkę, bo - wiecie - taka mini,,, - no jak było w USA? służby pytają rosyjską sekretarkę; w porządku - tylko kazali mi skrócić moją spódniczkę- i co, skróciłaś?- tak, tylko jaja było widać i pistolet;-) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 16 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 (edytowane) spotkanie Trump-Putin w Helsinkach A.D. 2018wśród mniej ważnych ustaleń typu co z Chinami, Koreami, Unią Europejską, handlem, atomem czy innym kosmosem itd. obaj przywódcy ustalili, że wymienią się... sekretarkamijak ustalili - tak zrobili po jakimś czasie sekretarki wracają do swoich krajów i zaczyna się zwyczajowe przesłuchanie- no jak było w Rosji? służby pytają amerykańską sekretarkę; w porządku - tylko kazali mi wydłużyć moją spódniczkę, bo - wiecie - taka mini,,, - no jak było w USA? służby pytają rosyjską sekretarkę; w porządku - tylko kazali mi skrócić moją spódniczkę- i co, skróciłaś?- tak, tylko jaja było widać i pistolet;-) A Chińczycy na to niemożliwe Przecież petrojuan już rządzi Cała reszta być może się zgadza, ale tylko może Edytowane 16 Lipca 2018 przez SlawekNikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 17 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2018 Wódka i zagryzka po Rosyjsku 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 17 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2018 przyznaję się tak było 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi