SlawekNikt Opublikowano 26 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 (edytowane) Co tu się wyrabia ... Czas zmienić tor ... Z życia wzięte. Ceniłem 170 zł. Poniżej "janusz" targowania się ... Może ktoś się rozpozna Edytowane 26 Lipca 2018 przez SlawekNikt 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlgi Opublikowano 26 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 Co tu się wyrabia ... [emoji14] Czas zmienić tor ... Z życia wzięte. Ceniłem 170 zł. Poniżej "janusz" targowania się ... Może ktoś się rozpozna targi.jpgBazując na tym co Ty czasami proponujesz, albo jaką cenę chciałbyś otrzymać... jakoś mnie to nie śmieszy[emoji52] 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 26 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 (edytowane) Coś z naszego podwórka Edytowane 26 Lipca 2018 przez coma 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 26 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 Miłe wspomnienia z wakacji ? . 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 26 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 (edytowane) Bazując na tym co Ty czasami proponujesz, albo jaką cenę chciałbyś otrzymać... jakoś mnie to nie śmieszy[emoji52] A ponoć na tym forum nie komentuję się cen i zdecydowana większość bardzo często pisze, iż to ile żąda sprzedawca to jego prywatna sprawa, a to czy się sprzeda czy też nie to już inna bajka. O tym co mi proponowano i kto proponował nie napiszę nigdy bo dla mnie to oczywiste, ale jak widzę Ty (i nie tylko) pojęcia o takich "trudnych sprawach" nie masz. Edytowane 26 Lipca 2018 przez SlawekNikt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 26 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 (edytowane) Miłe wspomnienia z wakacji ? . Duże dziewczynki lubią duże zabawki ... Nie wiem czy było, ale ... Wchodzi tzw. rycząca czterdziestka do sexshopu i mówi, że poszukuje wibratora wszystko mającego i o słusznym rozmiarze.Sprzedawca po kolei pokazuje coraz wymyślniejsze i coraz większe modele, ale klienta cały czas nie zadowolona.W końcu dotarł do końca szafy i mówi, że to już wszystko co może zaproponować. Znudzona lekko klientka nagle ożywa i mówi.Proszę pana ja chciałabym to ładniutkie i czerwone obok szafy ! Na to sprzedawca: Ależ proszę pani ... To jest gaśnica ! Edytowane 26 Lipca 2018 przez SlawekNikt 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny1 Opublikowano 26 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 A ponoć na tym forum nie komentuję się cen i zdecydowana większość bardzo często pisze, iż to ile żąda sprzedawca to jego prywatna sprawa, a to czy się sprzeda czy też nie to już inna bajka. O tym co mi proponowano nie napiszę nigdy bo dla mnie to oczywiste.chyba się mylisz... nawet jeśli to dotyczy to tylko giełdy... zobacz watek: allegro hit:)cena to sprawa miedzy Tobą a kupujacym... jeśli pokazujesz prywatne rozmowy publicznie to uważam że jest to co najmniej zaproszenie do komentarzy, zwłaszcza w tym dziale:) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 26 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 chyba się mylisz... nawet jeśli to dotyczy to tylko giełdy... zobacz watek: allegro hit:)cena to sprawa miedzy Tobą a kupujacym... jeśli pokazujesz prywatne rozmowy publicznie to uważam że jest to co najmniej zaproszenie do komentarzy, zwłaszcza w tym dziale:) Czy to jest rozmowa z naszego forum ? Czy choćby jakikolwiek nick jest podany ? Ja widzę, że zdecydowanie nie... Ale pewnie wszyscy by zęby suszyli gdyby to wrzucił to ktoś nawet ja z jakiegoś serwisu innego np. "jajami o asfalt" ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarski365.pl Opublikowano 26 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 (edytowane) https://demotywatory.pl/4866740/Kiedy-masz-aparat-z-naprawde-zajebistym-zoomem Edytowane 26 Lipca 2018 przez wedkarski365 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 26 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 Rodzina siedzi przy obiedzie. Syn pyta ojca:- Tato, ile jest rodzajów biustów?Ojciec, nieco zaskoczony, odpowiada:- Cóż, właściwie trzy, zależnie od wieku kobiety: jak ma 20 lat są jak melony, okrągłe i twarde. Jak ma 30-40 lat są jak gruszki - wciąż ładne, ale nieco wydłużone, a po 50-tce są jak cebule...- Cebule? - dziwi się syn.- Tak, patrzysz i płaczesz.Wkurzyło to nieco żonę i córkę, która zapytała matkę:- Mamo, a ile jest rodzajów ptaszków?Mama uśmiechnęła się i odpowiedziała:- Też trzy, zależnie od wieku faceta - u dwudziestolatka jest jak dąb - twardy i potężny. Jak facet ma 30-40 lat, jest jak brzoza - elastyczny, ale niezawodny, a po 50-tce jest jak choinka na Boże Narodzenie- Jak choinka? - dziwi się córka.- Tak, drzewko jest martwe, a bombki wiszą tylko dla ozdoby. Egzamin na medycynie. Profesor do studenta:- Proszę mi przedstawić trzy zalety mleka matki.Po długim namyśle student duka:- Po pierwsze, jest w stu procentach naturalne, po drugie ma odpowiednią temperaturę, a po trzecie ma świetne opakowanie! 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 26 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 26 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 26 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 Przekonałeś mnie.... Prawie... :P Tej erotycznej powierzchni nie zaspokoisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 26 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 Gościu naoglądał się filmów SF 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 26 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 (edytowane) Jako prawie nienormalny fan s-f i całego uniwersum Star Wars oraz ultra hetero gorąco protestuje ws tej gejowskiej profanacji !! Edytowane 26 Lipca 2018 przez Krzysiek P 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 26 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 26 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 26 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 FB_IMG_1532636280089.jpg Nigdy nie należy wierzyć łysemu i rudemu. Rudy wiadomo zdradliwy, a łysy mógł być kiedyś rudy. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 Teraz to mówisz?! a ja głupi Ci zaufałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 26 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 Teraz to mówisz?! a ja głupi Ci zaufałem Przestań się mazać - nie byłem Rudy ps.Przepraszam Rudych - uległem stereotypowi 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 Uffff ...co za ulga! Czyli jesteś po prostu tyko łysy!!!!!!!!!!!!!!!!! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 26 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 (edytowane) Uffff ...co za ulga! Czyli jesteś po prostu tyko łysy!!!!!!!!!!!!!!!!! i Lubię whisky i piwo i wino i wódkę i bimber i lubię ): Edytowane 26 Lipca 2018 przez Dano. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 (edytowane) ... i gry hazardowe czyli normalnie Edytowane 26 Lipca 2018 przez BOB1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 26 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 (edytowane) ... i gry hazardowe czyli normalnie Się odezwał miłośnik dyskotek promowych A wiesz kiedy mężczyzna osiągnął w życiu szczęście? Po czym to poznać? Edytowane 26 Lipca 2018 przez Dano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 26 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 Przestań się mazać - nie byłem Rudy ps.Przepraszam Rudych - uległem stereotypowi To nie stereotyp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi