Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

Co tu się wyrabia ... [emoji14] Czas zmienić tor ... ;) Z życia wzięte.

Ceniłem 170 zł. Poniżej "janusz" targowania się ... :D Może ktoś się rozpozna ;)

attachicon.gif targi.jpg

Bazując na tym co Ty czasami proponujesz, albo jaką cenę chciałbyś otrzymać... jakoś mnie to nie śmieszy[emoji52]
  • Like 8

Bazując na tym co Ty czasami proponujesz, albo jaką cenę chciałbyś otrzymać... jakoś mnie to nie śmieszy[emoji52]

A ponoć na tym forum nie komentuję się cen i zdecydowana większość bardzo często pisze, iż to ile żąda sprzedawca to jego prywatna sprawa, a to czy się sprzeda czy też nie to już inna bajka. O tym co mi proponowano  i kto proponował nie napiszę nigdy bo dla mnie to oczywiste, ale jak widzę Ty (i nie tylko) pojęcia o takich "trudnych sprawach" nie masz.

Edytowane przez SlawekNikt
  • Like 1

Miłe wspomnienia z wakacji ? :D .aaa.jpg

Duże dziewczynki lubią duże zabawki ... Nie wiem czy było, ale ...

Wchodzi tzw. rycząca czterdziestka do sexshopu i mówi, że poszukuje wibratora wszystko mającego i o słusznym rozmiarze.

Sprzedawca po kolei pokazuje coraz wymyślniejsze i coraz większe modele, ale klienta cały czas nie zadowolona.

W końcu dotarł do końca szafy i mówi, że to już wszystko co może zaproponować. Znudzona lekko klientka nagle ożywa i mówi.

Proszę pana ja chciałabym to ładniutkie i czerwone obok szafy ! Na to sprzedawca: Ależ proszę pani ... To jest gaśnica ! ;)

Edytowane przez SlawekNikt
  • Like 2

A ponoć na tym forum nie komentuję się cen i zdecydowana większość bardzo często pisze, iż to ile żąda sprzedawca to jego prywatna sprawa, a to czy się sprzeda czy też nie to już inna bajka. O tym co mi proponowano nie napiszę nigdy bo dla mnie to oczywiste.

chyba się mylisz... nawet jeśli to dotyczy to tylko giełdy... zobacz watek: allegro hit:)

cena to sprawa miedzy Tobą a kupujacym... jeśli pokazujesz prywatne rozmowy publicznie to uważam że jest to co najmniej zaproszenie do komentarzy, zwłaszcza w tym dziale:)

• Like 4

chyba się mylisz... nawet jeśli to dotyczy to tylko giełdy... zobacz watek: allegro hit:)

cena to sprawa miedzy Tobą a kupujacym... jeśli pokazujesz prywatne rozmowy publicznie to uważam że jest to co najmniej zaproszenie do komentarzy, zwłaszcza w tym dziale:)

Czy to jest rozmowa z naszego forum ? Czy choćby jakikolwiek nick jest podany ? Ja widzę, że zdecydowanie nie...

Ale pewnie wszyscy by zęby suszyli gdyby to wrzucił to ktoś nawet ja z jakiegoś serwisu innego np. "jajami o asfalt" ...

• Like 1

Rodzina siedzi przy obiedzie. Syn pyta ojca:
- Tato, ile jest rodzajów biustów?
Ojciec, nieco zaskoczony, odpowiada:
- Cóż, właściwie trzy, zależnie od wieku kobiety: jak ma 20 lat są jak melony, okrągłe i twarde. Jak ma 30-40 lat są jak gruszki - wciąż ładne, ale nieco wydłużone, a po 50-tce są jak cebule...
- Cebule? - dziwi się syn.
- Tak, patrzysz i płaczesz.
Wkurzyło to nieco żonę i córkę, która zapytała matkę:
- Mamo, a ile jest rodzajów ptaszków?
Mama uśmiechnęła się i odpowiedziała:
- Też trzy, zależnie od wieku faceta - u dwudziestolatka jest jak dąb - twardy i potężny. Jak facet ma 30-40 lat, jest jak brzoza - elastyczny, ale niezawodny, a po 50-tce jest jak choinka na Boże Narodzenie
- Jak choinka? - dziwi się córka.
- Tak, drzewko jest martwe, a bombki wiszą tylko dla ozdoby.

Egzamin na medycynie. Profesor do studenta:
- Proszę mi przedstawić trzy zalety mleka matki.
Po długim namyśle student duka:
- Po pierwsze, jest w stu procentach naturalne, po drugie ma odpowiednią temperaturę, a po trzecie ma świetne opakowanie!
  • Like 12