ezehiel Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Myślisz że by chciała pojechać na Nordkapp ? Myślę, że wtedy mogłaby pojechać gdzie tylko byś chciał, wystarczyłoby to umotywować torebką Louis Vuitton. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Nie wiem do końca ale wydaje mi się że banki i instytucje finansowe mają jakąś wspólną bazę danych bo już ładnych kilka miesięcy mineło jak nikt do mnie nie dzwoni ale to chyba z innego powodu niż wiek . Nie było miesiącą żeby nie zadzwonił ktoś z kredytem samochodowym , gotówkowym czy jakąś zbliżoną ofertą czy to z banku czy jakiegoś Expandera. Zawsze grzecznie odsłuchuję co mi mają do powiedzenia i np. przy ofercie pożyczenia mi 30 tys. na 10% ja składam ...........ofertę dużo lepszą, oferuję im że pożyczę im jako instytucji 30 tys. na 5% . Przecież to dla nich czysty zysk a i dla mnie lepsze 5% niż tak jak mi oderują np. 0,6% czy ileś tam na lokacie. Mam serdecznego kolegę [znamy się od kołyski] ,który jest szczególnie wyczulony na wszelkie próby sprzedaży mu tego czego nie chce.W drugą stronę zresztą też. A że chłop jest inteligentny i strasznie uparty , to zwykle długotrwałe batalie kończą się zwycięstwem.Kiedyś byłem świadkiem takiego wydarzenia. telefonuje do niego kobieta i po standardowym początku czyli czy mam przyjemność rozmawiać z Panem......i.t.d. Panie Kazimierzu telefonuję do Pana z banku , tu pada nazwa XXXW związku z tym że jest Pan jednym z najlepszych naszych klientów. Został Pan wytypowany w ramach ograniczonej promocji do ....i tu pada oczywiście wyjątkowo atrakcyjna propozycja. ]k] Proszę Pani, to co przed chwilą od Pani usłyszałem jest bardzo ciekawe i zastanawiające !? Czy jest taka możliwość żebyśmy spotkali się no powiedzmy za godzinę w banku? Ależ oczywiście ! Cieszę się niezmiernie że będzie Pan mógł skorzystać z tak atrakcyjnej promocji !!! [k]Chyba się nie zrozumieliśmy. Bo chcę się z Panią spotkać , ale w celu likwidacji konta w waszym banku. Po dłuższej ciszy w słuchawce Nie bardzo rozumiem. Skąd taka decyzja? [k] Powiedziała Pani że jestem jednym z najlepszych waszych klientów . [ Pani potwierdza]A ja w waszym banku od roku jadę na debecie. To jak wyglądają najgorsi wasi klienci ? Wnioskuję że taki bank to za chwilę padnie .Dlatego muszę zlikwidować konto. Dalsza część rozmowy , to już była zwykłe kopanie leżącego. 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 [emoji23] Wysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu Tapatalka 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Mam serdecznego kolegę [znamy się od kołyski] ,który jest szczególnie wyczulony na wszelkie próby sprzedaży mu tego czego nie chce.W drugą stronę zresztą też. A że chłop jest inteligentny i strasznie uparty , to zwykle długotrwałe batalie kończą się zwycięstwem.Kiedyś byłem świadkiem takiego wydarzenia. telefonuje do niego kobieta i po standardowym początku czyli czy mam przyjemność rozmawiać z Panem......i.t.d. Panie Kazimierzu telefonuję do Pana z banku , tu pada nazwa XXXW związku z tym że jest Pan jednym z najlepszych naszych klientów. Został Pan wytypowany w ramach ograniczonej promocji do ....i tu pada oczywiście wyjątkowo atrakcyjna propozycja. ]k] Proszę Pani, to co przed chwilą od Pani usłyszałem jest bardzo ciekawe i zastanawiające !? Czy jest taka możliwość żebyśmy spotkali się no powiedzmy za godzinę w banku? Ależ oczywiście ! Cieszę się niezmiernie że będzie Pan mógł skorzystać z tak atrakcyjnej promocji !!! [k]Chyba się nie zrozumieliśmy. Bo chcę się z Panią spotkać , ale w celu likwidacji konta w waszym banku. Po dłuższej ciszy w słuchawce Nie bardzo rozumiem. Skąd taka decyzja? [k] Powiedziała Pani że jestem jednym z najlepszych waszych klientów . [ Pani potwierdza]A ja w waszym banku od roku jadę na debecie. To jak wyglądają najgorsi wasi klienci ? Wnioskuję że taki bank to za chwilę padnie .Dlatego muszę zlikwidować konto. Dalsza część rozmowy , to już była zwykłe kopanie leżącego. Zaplułem telefon 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 najgłupsze kawały są najlepsze Przychodzi zajączek do nowo otwartego sklepu misia i mówi: - Misiu, poproszę pól kilo soli. - Wiesz zajączku, nie mam jeszcze wagi, nasypie ci na oko. - Do dupy se nasyp debilu! 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 https://m.kwejk.pl/obrazek/3240125/typowy-karp.html 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 https://www.facebook.com/diply/videos/1948633515215001/ 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 u dentysty ;-) 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Uffff ale upały 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Wiecie co? Wolę zimę z domkiem w Karkonoszach, niż takie upały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Dopóki nie zacznie padać "ten pie..ony śnieg" 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Ale wtedy oglądał ładny drewniany domek, a nie oklapłe cycki. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Na mrozie stwardnieją ☺ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 pyta mały wielbłądek tatę wielbłąda- tatusiu, a po co nam takie kopytka na nogach?- wiesz synku, jak idziemy z karawaną po pustyni to wtedy nie zapadamy się w sypkim piachu- aha, aha... a tatusiu, po co nam takie grube futro?- wiesz synku, jak idziemy z karawaną po pustyni to w dzień futro chroni nas przed ogromnym upałem, a w nocy przed zimnem- aha, aha... a tatusiu, po co nam takie dwa wielkie garby?- wiesz synku, jak idziemy z karawaną po pustyni to korzystamy z zapasów tłuszczu i wody z garbów, bo oaza może być daleko- aha, aha... a tatusiu, a na jaki ch...j nam to wszystko - skoro my w ZOO żyjemy?;-) w Wąchocku pyta tatę synek- tata, czemu Słońce grzeje, a Księżyc nie grzeje?o ku...wa, myśli tata; co tu mądrego powiedzieć synowi...- no jak ci to wyjaśnić, synu... no zobacz na przykład: dlaczego my ręce myjemy, a nogi - nie? ;-) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Suchar ale nadal dobry 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 O ile dobrze kojarzę to fota strzelona w Opolu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Ilu was tak miało podobne rzeczy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi