anpart Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 (edytowane) Edytowane 8 Sierpnia 2018 przez anpart 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Ps. I jak ich można było nie kochać. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Sędzia do oskarżonego:- Czy przyznaje się pan do winy?- Nie, wysoki sądzie. Mowa mego obrońcy i zeznania świadków przekonały mnie, że jestem niewinny! Sędzia pyta oskarżonego w sądzie:- Co zrobiłeś z tą cysterną wódki?- Sprzedałem - odpowiada oskarżony.- A co zrobiłeś z pieniędzmi?- Przepiłem. Sędzia pyta oskarżonego.-Co Pan powiedział podczas aresztowania.-Wysoki Sądzie , czy słowa wulgarne też mam powtórzyć- Nie, słowa wulgarne proszę pominąć.- To ja milczałem Wysoki Sądzie. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 http://www.wiocha.pl/1527011,Stasiek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Właściwie to wcale nie śmieszne... 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuNaTic Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Bardziej smutne, ale tak już jest, że prawda jest trudna do przyjęcia. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Kłamstwo powtarzane wielokrotnie może stać się prawdą ... Nasza czyli staruszków w tym głowa aby tak się nie stało. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Ja tam się trzymam. Nie mam smartfona i płaskiego telewizora. Nie mam też laptopa, i nie jestem zalogowany na żadnym tzw. portalu społecznościowym. Jakoś da się żyć. Aha, i bardzo lubię czytać książki. Piszę bez jaj. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 . Piszę bez jaj.No coś Ty??Odpinasz przed pisaniem?? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 (edytowane) "(...) i nie jestem zalogowany na żadnym tzw. portalu społecznościowym.(..)"Piotr, nie ma Cię na jerku ? Edytowane 9 Sierpnia 2018 przez Krzysiek P 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 (edytowane) "(...) i nie jestem zalogowany na żadnym tzw. portalu społecznościowym.(..)"Piotr, nie ma Cię na jerku ? Krzyś, oczywiście, ze jestem. Widzisz, nawet nie wiem jak to nazwać. Chodziło mi o Fejsa, Instagrama i tym podobne. Trza się będzie spotkać gdzieś nad wodą.Lokalizację,jak widzę, mamy niedaleką. Edytowane 9 Sierpnia 2018 przez Novis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 (edytowane) Panie Piotrze to tylko był taki żarcik. Tyż mnie nie ma na NK , Fejsach, Twitterach i innych Snapchatach...P.S. ad lokalizacji- podobną czyt. fatalną pod kątem wody znasz łódzką ekipę weteranów z Okunka? ale to już może odp na priv żeby nie zabublać wątku.. Edytowane 9 Sierpnia 2018 przez Krzysiek P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
100icki Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 - Skarbie, dziś Dżin dostał wypłatę. Zażycz sobie czego chcesz. - Wypuść mnie z piwnicy. - Ach ty spryciarko. Wszystko po za tym życzeniem. Mała amerykańska dziewczynka przychodzi rano do kuchni i widzi półnagiego mężczyznę, który grzebie w lodówce. Dziewczynka: Czy pan jest naszym nowym babysitter? Mężczyzna: Nie. Ja jestem nowym motherfucker 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 przychodzi wieśniak na sumę w kościele i idzie do spowiedziksiądz mówi:- synu, wyznaj swoje grzechy- ojcze... drapie się wieśniak po łysinie...trzymałem partyzanta w piwnicy... ranny był, pomogłem- synu, toż to nie grzech, a dobry uczynek! uratowałeś człowieka- tak ojcze... ale ja od niego pieniądze brałem, niewielkie... ale jednak chyba grzech...- synu, każdy musi sobie jakoś radzić, nic w tym złego; jeść dawałeś, pić dawałaś - to są koszta; idź z Bogiemwieśniak odchodzi już od konfesjonału... niepewnie... jednak wraca i mówi:- ojcze, tak naprawdę to ja tego partyzanta ciągle w tej piwnicy trzymam... i mu nie powiedziałem, że wojna już się dawno skończyła... to chyba grzech...;-) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 (edytowane) Te kobiety...https://www.olx.pl/oferta/sprzedam-CID5-IDvaPX0.html#891a907cbd;promoted Edytowane 10 Sierpnia 2018 przez seiken 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 2 dni to bardzo długo Jakies 10-12 lat temu, pracując jeszcze w salonie Toyoty, sprzedawałem jednej Pani nowego Avensisa. Salon mieścił się przy bardzo ruchliwej 3-pasmowej ulicy, sąsiadując płotem ze stacja benzynowa. Pani odebrała auto i wyjeżdżając z salonu miała zajechać na stacje benzynowa zatankować go. Niestety Pani wyjeżdżając z salonu i skręcając na stacje benzynowa zrobiła to zbyt dużym łukiem i zahaczyła o prawy pas głównej ulicy, którym z dość duża prędkością jechał Lublin... Trafił ją w przednie lewe koło... Avensis z dużym impetem został odrzucony w kierunku stacji benzynowej i niewiele zabrakło, aby skosił dystrybutor z paliwem... Ubezpieczyciel dał szkodę całkowita... Pani po 4 czy 5 tygodniach odbierała nowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 2 dni to bardzo długo Jakies 10-12 lat temu, pracując jeszcze w salonie Toyoty, sprzedawałem jednej Pani nowego Avensisa. Salon mieścił się przy bardzo ruchliwej 3-pasmowej ulicy, sąsiadując płotem ze stacja benzynowa. Pani odebrała auto i wyjeżdżając z salonu miała zajechać na stacje benzynowa zatankować go. Niestety Pani wyjeżdżając z salonu i skręcając na stacje benzynowa zrobiła to zbyt dużym łukiem i zahaczyła o prawy pas głównej ulicy, którym z dość duża prędkością jechał Lublin... Trafił ją w przednie lewe koło... Avensis z dużym impetem został odrzucony w kierunku stacji benzynowej i niewiele zabrakło, aby skosił dystrybutor z paliwem... Ubezpieczyciel dał szkodę całkowita... Pani po 4 czy 5 tygodniach odbierała nowego Kuba to chyba nawet w pobliżu miejsce ze zdjęcia z tego olxa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 (edytowane) . Edytowane 10 Sierpnia 2018 przez Jano 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 dobre...https://video.wp.pl/i,najmniejszy-zlodziej-swiata-zwinal-diament,mid,2024373,cid,2303650,klip.html?ticaid=11bccd 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi