DelTor0 Opublikowano 20 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2018 https://www.youtube.com/watch?v=MaKUmY3E6fk 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
100icki Opublikowano 21 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2018 https://www.youtube.com/watch?v=fghu5EKpofc 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 21 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2018 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 21 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2018 (edytowane) klik w obrazek Edytowane 21 Września 2018 przez Pisarz.......ewski Piotr 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domeldoom Opublikowano 21 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2018 1. Trzech studentów siedzi w pokoju i opowiada o sylwestrze. Pierwszy mówi:- No, ja to bylem na Hawajach, słoneczko grzało, dziewczyny w bikini - fajnie było.Na to drugi:- Ja byłem w Austrii, fajerwerki, dziewczyny z zimna się przytulały.- A ty gdzie byłeś? - pytają trzeciego.- A ja siedziałem z wami w pokoju, tylko nie paliłem tego gówna2. Spotyka się dwóch dziadków:- A co to ja pana, panie kolego, tak długo nie widziałem?- W więzieniu siedziałem.- W więzieniu?! A za cóż to?!- Pamięta pan, proszę pana, tę moją gosposię? Otóż mnie ona, proszę pana, o gwałt oskarżyła!- O gwałt? I co, naprawdę ją pan, panie kolego, tego...?- Nieee, ale tak mi to pochlebiło, że się przyznałem.- I ile pan dostał?- Sześć miesięcy.- Tylko sześć miesięcy za gwałt?!- Nieee, proszę pana, za fałszywe zeznania.3. W przedziale sypialnym rabin przygotowuje się do nocy.Na piętrowym łóżku młody człowiek już prawie gotowy do snu, pyta rabina:- Może mi rabbi powiedzieć, która godzina?Rabbin nie mówiąc ani słowa gasi światło, kładzie się na swoje miejsce i zasypia.Rano pociąg dojeżdża do Charkowa. Rabin i młody człowiek przygotowują się do wyjścia.Rabin patrzy na swój zegarek i mówi:- Młody człowieku! Pytaliście się mnie wczoraj, która godzina. Jest wpół do dziewiątej.- A dlaczego mi wczoraj Pan nie odpowiedział, rabinie?- Gdybym Panu wczoraj odpowiedział, to by się pan zapytał, dokąd jadę.I gdybym odpowiedział, że do Charkowa, to byś Pan powiedział, że też jedziesz do Charkowa.I że nie masz Pan noclegu. A ja, człowiek dobry z natury bym Pana zaprosił do siebie.A mam córkę na wydaniu. I byś się Pan pewnie jej spodobał. I musiałbyś się Pan z nią ożenić.- No i co w tym strasznego?- Tak sobie pomyślałem - po ch*j mi zięć bez zegarka?4. Wychodzi TIR-ówka z samochodu i na pożegnanie mówi do kierowcy :- Bądź zdrów...5. Rozmawia dwóch przyjaciół:- Słyszałem, że twoja Teściowa miała wypadek.- Tak, szła do piwnicy po ziemniaki na obiad, na schodach potknęła się i skręciła kark.- I co zrobiliście??- Spaghetti.6. Jednostka wojsk pancernych. Młodzi żołnierze stoją przy czołgu, podchodzi do nich dowódca i pyta, - co jest najważniejsze w czołgu?- Działo - mówi jeden.- Nie, najważniejszy jest pancerz - rzuca drugi.- Radiostacja jest najważniejsza - krzyczy trzeci.- Bzdura, głupoty gadacie! Zapamiętajcie! Najważniejsze w czołgu, to nie pierdzieć! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 21 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2018 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 21 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2018 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 21 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2018 Pij piwo... A i o mleku nie zapomnij... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 21 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2018 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 21 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2018 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 21 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2018 Krzychu,pierwsza fota rozwala...Prawdziwa... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 21 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2018 Musiałem... :D https://www.youtube.com/watch?v=Z_XyWWlBRcw 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 21 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2018 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 21 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2018 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 21 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2018 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 21 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2018 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 21 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2018 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 21 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2018 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 22 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2018 Gadała przez komórkę... 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 22 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2018 Gadała przez komórkę... Ewentualnie poprawiała makijaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majunio Opublikowano 22 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2018 ???? 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 22 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2018 Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter v Opublikowano 22 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2018 Krzysiek P,mamy cenzurę?Dawaj to zdjęcie z Dudą i Trampem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 22 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2018 Krzysiek P,mamy cenzurę?Dawaj to zdjęcie z Dudą i TrampemNie cenzurę, tylko regulamin. Zastanów się, zanim zaczniesz nalegać na jego łamanie. Nie znam się na żartach. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter v Opublikowano 22 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2018 Oki,ale zdjęcie było dobre ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi