Voldemort Opublikowano 22 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2018 Świetne - nie dobre 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 22 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2018 (edytowane) Chodziło mi bardziej o trafny fotomontaż komentujacy pewne wydarzenie i style w tv a nie o konkretną osobę, wkleiłbym z każdym innym politykiem...ale skoro nie można to nie można.. wiec dzis bez polityki a samo zycie ;-) Edytowane 22 Września 2018 przez Krzysiek P 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 22 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2018 (edytowane) Czy obnażanie w zabawny sposób, może nieco przejaskrawiony, manipulacji przekazem medialnym jest łamaniem regulaminu?Wg mnie zdjęcie nie obrażało ani pana prezydenta Dudy, ani też pana prezydenta Trumpa. A że są politykami, osobami publicznymi i rozpoznawalbymi to już ich samych wola i zasługa.No ale nie ja tu jestem moderatorem. I dlatego to mi przypadło zadanie usunięcia tego zdjęcia, zasady znane? no to przestrzegamy wszyscy... Edytowane 22 Września 2018 przez Jano 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 22 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2018 Pamiętam wyprawę na dziki Bug w okolicach Kryłowa . Grzałem nivką aż miło i w pewnym momencie , zaliczylismy podsufitkę , mniej więcej jak na filmiku 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 22 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2018 Ruuuuskieee 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 23 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 Ale się stęsknił Walenie gruchy 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 23 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 https://www.youtube.com/watch?v=uADmXZfRl_c 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 23 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 23 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 23 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 23 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 23 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 24 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 https://www.wiocha.pl/1534863,Dobra 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domeldoom Opublikowano 24 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 1. Dwie panienki lekkich obyczajów starają się o pracę w domu publicznym.Właścicielka urządziła egzamin wstępny.Po chwili jedna z nich wychodzi z sali egzaminacyjnej.- No i jak ci poszło?- Eee, oblałam z ustnego.2. Trzej królowie przybyli do stajenki. Przy wejściu jeden z nich potknął się na progu i huknął głową o framugę, aż korona mu się przekrzywiła. złapał się za bolące miejsce i jęknął głośno:- O, Jezu...- Widzisz - mówi na to Maria do Józefa - i to jest bardzo dobre imię, a nie jakiś tam Stefan...3. Ku przestrodze...Do agencji towarzyskiej przyszedł facet. Zamówił panienkę i spędził z niąfantastyczną noc. Rano idzie do szefowej uregulować należność.- Ile się należy? - pyta.- Nic. Był pan świetny!- Co? Cała noc seksu z rewelacyjną dziewczyną i nic nie płacę?- Nic. Proszę, to jeszcze dla pana - szefowa podaje mu 200 złotych.Faceta zamurowało. Nie dosyć, że poużywał w najlepsze, to jeszcze dostałdwie stówy. Tego samego dnia opowiedział o wszystkim koledze, wiec on teżpostanowił odwiedzić agencję. Też spędził fantastyczną noc z panienką, ranoidzie do szefowej i pyta:- Ile się należy?- Nic, był pan świetny - mówi szefowa i wręcza mu 50 złotych.- Dziękuję - mówi facet. - Nie dosyć, że było fajnie, to jeszcze dostajekasę! Ale wie pani, co? Mam pytanie. Dlaczego dostałem 50 złotych, a mójkolega wczoraj dostał 200?- Wczoraj wszystko szło na satelitę, a dzisiaj tylko na kablówkę.4. Tańczy Hrabia z jakąś Baronową na balu.W pewnym momencie odzywa się:- Pani Baronowo, czy oddałaby mi się Pani za milion dolarów?Baronowa "oburzona" - no jak to, Panie Hrabio?Hrabia: Niech Pani pomyśli, chodzi o milion dolarów.Baronowa po chwili: Za milion dolarów oddałabym się Panu, Panie Hrabio..Hrabia po chwili zagaduje: A czy oddałaby mi się Pani za jednego dolara?Baronowa oburzona: Ależ Panie Hrabio, za kogo mnie pan ma?Hrabia: To już ustaliliśmy, teraz się targujemy....5. W czasie wojny rosyjski żołnierz melduje przełożonemu:- Panie generale, pańska córka kocha się z Niemcami!- Wiem. To nasza najlepsza broń bakteriologiczna! 6. W knajpie spotyka się dwóch kumpli:- Słyszałeś, ponoć Staszek nie żyje!- Tak, wiem o tym doskonale... Wyobraź sobie, że Staszek jechał samochodem obok mojego domu i nagle wyskoczył mu pod koła kot. Staszek nie chciał przejechać zwierzaka wiec szarpnal kierownica w bok, wjechal na krawężnik, auto wylecialo w powietrze, przeturlalo sie po moim ogrodzie, Staszek wylecial z samochodu i przez szybe wpadl do mojej sypialni...- Daj spokoj, przeciez to straszne tak zginac!- Ależ nie, on wciąż jeszcze żył. Lezał tak cały we krwi w tym rozbitym szkle. Po chwili zaczął się podnosić, szukajac oparcia w starej, zabytkowej szafie.Niestety szafa z całym impetem przewróciła się na niego i pogruchotała mu kości...- Rany, jaka okropna śmierć!- Nie, nie, utrzymał się przy życiu. Jakoś wypełznął spod szafy i doczołgał się do schodów. Tam chwycił się poręczy i ponownie próbował się podnieść, ale poręcz nie wytrzymała ciężaru jego ciała.... Staszek spadł z pierwszego piętra na stół w korytarzu, a drzazgi z połamanego stołu powbijały mu się w ciało...- Psiakrew, strasznie zginął!- No co ty, to go nie zabiło. Spadł tuż obok drzwi do kuchni, czołga się do środka i próbuje podciągnąć na kuchence, ale zahaczył o duży garnek z gotującą się wodą i chlust! Człowieku, cały wrzątek wylądował na nim i poparzył mu ciało...- Cholera, przerażająca taka śmierć!- Ależ nie, wciąż jeszcze oddychał. Mało tego, w pewnym momencie zauważył telefon. Próbował dosięgnąć słuchawki, żeby wezwać pomoc, ale zamiast tego wetknął palce do gniazdka elektrycznego. Żebyś ty to widział, woda w połączeniu z prądem.Staszkiem szarpnęły konwulsje, rzucając jego ciałem o ścianę...- O rany, okropnie tak umrzeć!- Daj spokój, on wtedy jeszcze nie umarł...- To właściwie jak on zginął?- Zastrzeliłem go.- Zastrzeliłeś go?!?!?!- Kurwa, człowieku, przecież on by mi rozpierdolił całą chałupę! 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 24 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 (edytowane) Edytowane 24 Września 2018 przez anpart 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 24 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 24 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 24 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 24 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 24 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 Firma poszukuje młodej sekretarki z umiejętnością pracy na komputerze... stole, krześle i wszędzie, gdzie nadarzy się okazja. Stirlitz wszedł do gabinetu i ujrzał Mullera leżącego na podłodze i nie dającego oznak życia.- Otruty - pomyślał Stirlitz przyglądając się rączce siekiery wystającej z piersi. Stirlitz się zamyślił. Spodobało mu się to, więc zamyślił się jeszcze raz. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 24 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 (edytowane) Edytowane 24 Września 2018 przez Sławomir 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domeldoom Opublikowano 25 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 1. Gość luksusowego hotelu składa u kelnera zamówie:- Proszę dwa gotowane jajka. Jedno tak miękkie, ze zarównożółtko i białko ma być w stanie płynnym, a drugie takie twarde,żebym miał kłopoty z jego pogryzieniem.-Proszę również dwa plasterki boczku, zimne, ale z jednej strony zwęglone, oraz spalonego,kruszącego się w dłoniach tosta.Masełko niech będzie tak zmrożone, żebym za nic w świecie nie mógł go rozsmarować.Proszę także o bardzo słabiutką kawę, o temperaturze pokojowej.- To bardzo skomplikowane zamówienie, proszę pana. Nie wiem,czy nasi kucharze potrafią?- Wczoraj ku*wa potrafili!2. Właśnie opowiadałem koledze z pracy jaki jestem beznadziejny w relacjach z kobietami i wczoraj żeby pocałować jedną musiałem wejść na krzesło.- Wow! Była aż taka duża?- Nie, powiesiła się.3. Czterech kumpli postanowiło się zabawić, więc spalili trochę trawki i postanowili pojeździć maluchem po mieście. Jeżdżą tak po mieście, w końcu wpadli na rondo i kręcą się na nim w kółko żeby faza była lepsza. No ale trochę się to im znudziło wiec dla odmiany zaczęli jeździć po tym rondzie do tyłu. W pewnym momencie łup, walnęli w drugi samochód.Przerażeni siedzą dalej w samochodzie i nie wychodzą. Zaraz zjawiła się policja (tak to jest, jak są potrzebni to ich nie ma a tu chwila moment i już byli), blisko miała bo na następnym skrzyżowaniu jest komisariat.Chłopaki dalej przerażeni siedzą w tym aucie i nie wychodzą, w końcu podchodzi do nich policjant i mówi: "Spokojnie chłopaki, nie bójcie się, koleś ma 2 promile i jeszcze mówi, że jechaliście do tyłu."4. Stoi pijak w parku na trawniku i leje. Podchodzi do niego policjant i pyta groźnie:- Panie! Wolno tu lać?!- A lej pan!5. W Stumilowym lesie zapadła zima. Puchatek, jak prawdziwy misio, spał snem zimowym ssąc palec. A Prosiaczek, jak prawdziwa świnia, bezwstydnie to wykorzystywał. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domeldoom Opublikowano 25 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 1. Po mszy Jasio podchodzi do księdza i mówi:- Pańskie kazanie było zajebiste!- Synu! Nie możesz tak mówić!- Ale Pańskie kazanie było naprawdę zajebiste!- Synu, opamiętaj się póki możesz!- Było tak zajebiste, że postanowiłem dać 1000 zł na kościół.- Pierdolisz?!2. Młodziutki Szkot wraca z pierwszej randki.- Jak się udała randka? - pyta tata Szkot.- Całkiem nieźle, wydałem tylko 3 funty.- Uuuuuu? dużo. Za dużo!- Tato ale ona więcej nie miała!!!3. Żona do męża:- Wiesz? Dzisiaj mi się poszczęściło!... Idę obok zsypu na śmieci, patrzę a tam para pantofelków stoi. A jakie piękne! Przymierzam - mój rozmiar!Mąż:- Taaa... Poszczęściło Ci się.Po paru dniach żona znowu mówi:- Słuchaj, idę do domu, a u nas na podjeździe, na żywopłocie, futro z norek wisi. Przymierzam - mój rozmiar!Mąż kręci głową z podziwem:- Szczęściara z Ciebie. A ja - popatrz - nie wiem czemu, ale szczęścia nie mam. Wyobraź sobie, wkładam wczoraj rękę pod poduszkę, wyciągam bokserki, przymierzam - i patrz ku*wa, nie mój rozmiar!!!4. Pytanie do kącika porad praktycznych: jak napisać brajlem "Nie dotykać! Urządzenie elektryczne!"?5. Czym różni się kobieta od komara?!Jak komar ssie to nie trzeba go głaskać po głowie! 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 25 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silurus Opublikowano 25 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 właśnie jestem śmiertelnie chory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi