MARIUSZ 69 Opublikowano 4 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 ...Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 4 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 4 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 Dobrze że już jest RODO. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 4 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 ... Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 4 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 (edytowane) <...> Edytowane 4 Października 2018 przez Jano 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 4 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 4 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 Taką czapkę sam bym kupił. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu Opublikowano 4 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 5 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu Opublikowano 5 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 W barze zatrudnili nowego barmana, który był murzynem. Nagle wchodzi biały facet, siada i mówi: - Jedno piwo, czarnuchu. Poddenerwowany murzyn odpowiada: - Słuchaj koleś, a może tak zamienimy się miejscami i zobaczymy jak tobie się to spodoba, co? Klient się zgodził. Staje za ladą, a afroamerykanin do niego: - Jedno piwo, białasie. Nowy barman odpowiada: - Przykro mi ale czarnuchów nie obsługujemy. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 5 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 5 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 dwa kawały o jeżu ;-) 1.w lesie na ściętym pniaku siedzi jeż i medytuje; oczy zamknięte, skupiony, powtarza do siebie półgłosem: - jestem silny- jestem silny- jestem silnyobok przechodzi niedźwiedź i jeden ruchem łapy... pac! i jeż poleciał w krzakiwyłazi jeż z krzaków i powtarza:- jestem silny- jestem silny- jestem silny, ale ku...a trochę za lekki... 2.w lesie nocą poluje grupka myśliwychskradają się po cichutku, broń gotowa do strzału, idą powoli, nic się nie dziejenagle w krzakach niedaleko dziwne szuranie, myśliwi kierują lufy w tamtą stronę... szur, szur, szur i... wychodzi jeżpodbiega do myśliwych, oczy w ciemności fosforyzująjeż pyta cichym głosem:- panowie, macie może magnesik?- co kur..a? magnesik? nie, nie mamy...jeż odwraca się i włazi w krzakimyśliwi idą dalej, polowanie trwaza jakiś czas w krzakach znowu szur, szur, szur... i wyłazi ten sam jeżpodchodzi do myśliwych, wyciąga łapkę i mówi:- no to proszę panowie, po magnesiku dla każdego;-) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 5 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 5 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 5 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 https://ec06.luz1.cache.orange.pl/interia/v.iplsc.com/chcial-ogladnac-poranne-wiadomosci-z-takimi-domownikami-to-n/0007MZUU0M5VX5W5-V1.mp4 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 5 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 (edytowane) Bill Gates zbajerował sekretarkę, żeby została jego kochankąumówili się na kolację, wypili butelkę winawylądowali w końcu w łóżku, szampan, te sprawyrano wkur...na kochanka wychodzi do domu i mruczy pod nosem- no, Bill... teraz to ja wiem, czemu twoja firma nazywa się Microsoft ;-) ...................................................... gada przy gorzałce dwóch kumplitrochę już popili i jeden mówi- słuchaj, Wiechu... a czego ty w życiu najbardziej się boisz?- ja? tylko dwóch rzeczy: dentystów i ciemności- ty, dentystów to rozumiem, ale dlaczego ciemności?- czy ty kur...a wiesz, ilu dentystów może się schować w ciemności? Edytowane 5 Października 2018 przez Konstanty 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 6 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 Spotkało się dwóch kolegów i jeden do drugiego mówi:- Wiesz, ale tym Kowalskim to się powodzi. Byłem wczoraj u nichna balandze. I wiesz co? Złoty kibel mają. Tak, takie bogactwo.- Eeee. No coś ty, niemożliwe - nie dowierza drugi.- Chłopie, jak Boga kocham. Sam widziałem, szczere złoto!- Nie wierzę.- No to chodź, pójdziemy do nich i ci udowodnię.Poszli więc. Stanęli pod drzwiami i zadzwonili.Otworzyła pani Kowalska. Ten pierwszy mówi do niej:- Dzień dobry pani Kowalska. Czy to prawda, że macie złoty kibel?Kowalska się odwraca i woła do męża:- Zdzichu chodź, jest ten co ci do puzonu nasrał! 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 6 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 6 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 (edytowane) uwaga!nieoczekiwanie spadł kurs dolara amerykańskiego!teraz za jednego dolara dają tylko w Gdyni!........................................Józek fest popił przy grillui poszedł do mysiej nory do białych myszek z rewizytą..........................................synek pyta tatę:- tato, a ty w szkole biłeś się?- no tak, biłem się- pani pyta, czy możesz więcej nie przychodzić Edytowane 6 Października 2018 przez Konstanty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmatt Opublikowano 6 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 C&Rhttps://m.sadistic.pl/rybcia-dostaje-druga-szanse-vt481638.htm 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 6 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 6 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 https://www.facebook.com/login.php?skip_api_login=1&api_key=966242223397117&signed_next=1&next=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fsharer%2Fsharer.php%3Fkid_directed_site%3D0%26sdk%3Djoey%26u%3Dhttp%253A%252F%252Fwww.sadistic.pl%252Fpeszek-vt481466.htm%26display%3Dpopup%26ref%3Dplugin%26src%3Dshare_button&cancel_url=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fdialog%2Fclose_window%2F%3Fapp_id%3D966242223397117%26connect%3D0%23_%3D_&display=popup&locale=pl_PL&kid_directed_site=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 7 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 .... Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 7 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 .... Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 7 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi