Sławomir Opublikowano 7 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 Chłodnica , też bym się schował , to chyba jakis mutant po promienny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 8 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 8 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 ..... Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 8 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 free image upload 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 8 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 .... Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 8 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domeldoom Opublikowano 8 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 (edytowane) Nowy Ruski leżąc na stole operacyjnym chwyta kurczowo chirurga za rękę:- Doktorze! Uratuj mnie Pan! Dam Panu wielką kasę. Ale pomóż Pan!!!Chirurg:- Najpierw pieniądze! U nas obowiązują przedpłaty. Pomożesz ludziom - a potem żadnej wdzięczności! Leży sobie taki jeden z drugim w prosektorium i ma taką minę, jakby człowieka w ogóle nie znał! A mówiła mama: "Idź na ginekologa będziesz ręce w ciepłym trzymał' - pomyślał kierowca TIR'a gdy w mroźną noc zmieniał koło w swojej ciężarówce. Edytowane 8 Października 2018 przez domeldoom 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domeldoom Opublikowano 8 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 1.Mąż wcześniej wrócił z pracy do domu i niespodziewanie zastaje żonę, która nago leży w wymiętoszonej pościeli.- Co to kochanie?- Źle się czuję, chyba chora jestem, więc się położyłam.Małżonek chce powiesić płaszcz do szafy, a żona krzyczy:- Nie otwieraj szafy, bo tam straszy...!- Ależ kochanie, nie opowiadaj głupstw...Otwiera szafę i widzi swego sąsiada, zupełnie gołego.- No wiesz Władek, tego bym się po tobie nie spodziewał. Żona chora, a ty ją jeszcze straszysz...2. Do sypialni wpada mąż i woła do leżącej w łóżku żony:- Ubieraj się szybko! Pożar !!!Z szafy przerażony męski glos:- Meble! Ratujcie meble!3.Kobieta zamówiła nową szafę. Przyjechała ekipa. Zamontowała wszystko i odjechała. Po pewnej chwili na dole, ulicą przejechał tramwaj, a tu nagle się szafa otwiera. I tak kilka razy. Kobieta zamyka szafę, jedzie tramwaj, a szafa się otwiera. Zdesperowana idzie po sąsiada. Opowiada mu wszystko. Zamykają razem szafę, jedzie tramwaj, szafa się otwiera i tak kilka razy pod rząd. W końcu sąsiad proponuje: - Wie Pani co? Ja wejdę do środka szafy, jak będzie jechał tramwaj i szafa się znowu otworzy to wtedy zobaczę to od wewnątrz i będę wiedział co się dzieje. Tak jak zaproponował, tak i zrobił. Tramwaj nie jechał, a w między czasie przyszedł mąż z pracy. Ściąga płaszcz. Myśli sobie: - O nowa szafa! Pewnie żona chciała mi zrobić prezent. Otwiera szafę i wryty ze zdziwienia mówi:- A Pan co tutaj robi?Gostek odpowiada: - I tak Pan nie uwierzy - Czekam na tramwaj!4.Szpital. Oddział porodowy. Właśnie ma rodzić pewna kobieta, więc pyta się jej pielęgniarka:- Czy chce Pani, aby mąż był przy porodzie?Ona odpowiada:- Nie! Nie było go przy poczęciu, to tym bardziej nie jest potrzebny przy porodzie...5.Żona wróciła z wczasów.- Czy byłaś mi wierna? - dopytuje się mąż.- Tak samo jak ty mnie- No, moja droga, ostatni raz pojechałaś sama na wczasy.6.Mąż wrócił wcześniej do domu,kochanek nie zdążył wyjść od żony.Ta nerwowo radzi mu by uciekał przez okno.- Nie wygłupiaj się, nie dość , że jestem nago, to jeszcze pada deszcz. Ale rozejrzawszy się widzi, że ulicą biegnie grupa maratończyków. Postanowił do nich dołączyć.Jeden z biegaczy pyta "nowego zawodnika" :- Koleś, ty zawsze biegasz bez kostiumu?- Tak, w ten sposób znakomicie się dotleniam.- Rzeczywiście- A czy zawsze biegasz z prezerwatywą na interesie?- Tylko wtedy gdy pada. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 8 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 8 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 8 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 8 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 https://www.youtube.com/watch?v=PFkPvJI_H4U 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 8 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 śmieszne i..straszne. Czarne lustro się zbliża... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 9 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domeldoom Opublikowano 9 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 (edytowane) 1. Pewnego dnia, podczas mszy, pojawia się znienacka Szatan, patrzy wielkimi ślepiami po ludziach, uśmiecha się szyderczo i siada na ołtarzu. Ludzie uciekają z kościoła i tylko jeden staruszek się nie rusza i patrzy na Bestię. Wreszcie Szatan podchodzi do niego i pyta:- Czy nie wiesz kim jestem?- Oczywiście, że wiem.- I nie boisz się mnie?- Ani trochę.Szatan lekko się zdziwił.- Mnie się wszyscy boją, a ty nie? Dlaczego się nie boisz?- Jestem żonaty z twoją siostrą od 48 lat2. Idzie dwóch gości koło sejmu i słyszą "sto lat sto lat!!!!" na to jeden-chyba ktoś ma urodziny-co ty ustalają wiek emerytalny.3. Mistrz Polski w skokach spadochronowych wspomina swój "pierwszy raz":- Wyskoczyłem z samolotu i poczułem się jak ptak...- Taki wolny? - przerywa jeden ze słuchaczy.- Nie, po prostu leciałem i s*ałem...4. - O żesz kurwa jego w dupę pierdolona mać! - powiedział stary marynarz, po czym zaklął szpetnie.5. Dwóch staruszków siedzi na ławeczce pod domem spokojnej starości, patrzą melancholijnie w przestrzeń, kiedy w pewnej chwili odzywa się jeden z nich:- Tadziu, mam już 75 lat, jak bym się nie ruszył wszystko mnie boli i dokucza reumatyzm... Jesteś moim rówieśnikiem, powiedz, jak ty się czujesz?- Jak nowo narodzony.- Naprawdę? Jak nowo narodzony?- Tak. Nie mam włosów, nie mam zębów i chyba przed sekundą zlałem się w gacie. 6. Po długiej upojnej nocy on zauważył na jej stoliku przy nocnej lampie zdjęcie faceta. Zaczął się niepokoić.- Czy to jest twój mąż? - nerwowo zapytał.- Nie głuptasie - odpowiedziała przytulając się do niego.- Czy to twój chłopak? - kontynuował.- Nie, coś ty - odpowiedziała.- Czy to twój ojciec lub brat? - pytał.- Nie, nie, nie - odpowiedziała delikatnie gryząc go w ucho.- A więc kto to jest? - nalegał.- To ja przed zabiegiem chirurgicznym. 7. Spotyka się dwóch gości w barze. Nie widzieli się pare lat. Siedli przy ladzie i pija piwo.- Słuchaj stary. Widzę ze Ty nie masz problemu z podrywaniem dziewczyn, ja to nawet jak jakaś ma się spodoba to nie wiem co mam do niej powiedziec.- A widzisz ta blondyne co wchodzi do kibla?- No widzę.- Fajna?- No zajebista.- To podejdz pod kibel, jak wyjdzie powiedz "Cześć", a potem pierwsze co ci przyjdzie do głowy i rozmowa jakoś się sklei...Tak tez zrobil. Wychodzi blondyna, a gość ją zatrzymuje:- Cześć.- No Hej - odpowiada blondyna.- Srałaś? Edytowane 9 Października 2018 przez domeldoom 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 9 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 (edytowane) Ale się porobiło Maybe going fishing in a lightning storm with a graphite fishing rod is a bad idea Edytowane 9 Października 2018 przez seiken 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 9 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 (edytowane) Znana anegdota mówi o pisarzu Adolfie Nowaczyńskim, który z jakiegoś powodu nie lubił Juliana Tuwima i wielokrotnie szukał okazji, aby publicznie wytknąć mu żydowskie pochodzenie. Podczas uroczystości na cześć Tuwima Nowaczyński wzniósł taki oto toast:- „Nie ma literatury polskiej bez Adama Mickiewicza, bez „Pana Tadeusza” – nie ma „Pana Tadeusza” bez Jankiela. Niech żyje Tuwim”!Błyskawiczna reakcja Juliana Tuwima powstrzymała śmiechy i komentarze zebranych na uroczystości. Poeta również postanowił wznieść toast:- „Nie ma literatury polskiej bez Adama Mickiewicza, nie ma Adama Mickiewicza bez „Pana Tadeusza”, nie ma „Pana Tadeusza” bez Jankiela, nie ma Jankiela bez cymbałów”! Edytowane 9 Października 2018 przez Pisarz.......ewski Piotr 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 9 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 stroje ludowe na podkarpaciu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domeldoom Opublikowano 9 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 9 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 9 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 9 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 9 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 ???????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 9 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi