gajosik Opublikowano 10 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 (edytowane) Dla większości 10 każdego miesiąca to magiczny dzień :-) Edytowane 10 Października 2018 przez gajosik 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 10 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 - Kolekcjonuję dowcipy o sobie - rzekł Churchill do Stalina- Mam ich cały zeszyt..- Ja też - odpowiedział Stalin - Mam ich cały łagier.... Polski minister udał się w oficjalną podróż do Francji. Jednym z punktów wizyty była kolacja u jego francuskiego odpowiednika. Widząc jego wspaniałą willę, z obrazami wielkich mistrzów na ścianach, pyta, jak on zapewnia sobie taki poziom życia ze skromnej pensji urzędnika republiki.Francuz zaprasza go do okna:- Widzi pan tę autostradę?- Tak.- Ona kosztowała 20 miliardów franków, firma wypisała fakturę na 25, a różnicę przekazała mi.Dwa lata później minister francuski udaje się do Polski i odwiedza swojego odpowiednika. Kiedy podjeżdża, jego oczom ukazuje się najpiękniejszy pałac, jaki widział w życiu. Stwierdza od razu:- Dwa lata temu stwierdził pan, że prowadzę książęce życie, ale w porównaniu do pana...Polski minister podchodzi do okna:- Widzi pan tę autostradę?- Nie.- No właśnie. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 10 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 Niezwykle aktualne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 10 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 10 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 Niezwykle aktualne Obyśmy do tego nie wrócili. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 10 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domeldoom Opublikowano 10 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 1. Dwoje kochanków wybrało się na romantyczny pobyt w górach, kiedy tam dotarli, facet poszedł narąbać trochę drewna na opał. Po powrocie mówi:- Kochanie, mam zmarznięte ręce.Kobieta na to:- Włóż je pomiędzy moje uda, a na pewno zaraz się rozgrzeją.Po obiedzie facet znów poszedł narąbać trochę drewna wraca, mówiąc:- Teraz mam jeszcze bardziej zmarznięte ręce.Kobieta na to:- Włóż je pomiędzy moje uda, a na pewno zaraz się rozgrzeją.Facet to robi i znów to je rozgrzewa.Po kolacji facet znów idzie narąbać trochę drewna na opał i znów wraca, mówiąc:- Kochanie moje ręce są teraz naprawdę bardzo zmarznięte.Kobieta na to:- Do jasnej cholery, że też uszy nigdy ci nie marzną.2. Siedzi admin w pracy. Nagle pukanie do drzwi. Otwiera, a tam stoi stara, chuda i blada kobieta ze śrubokrętem w ręku...- O co chodzi?- Jestem śmierć!- Śmierć ?? A to dlaczego ze śrubokrętem, a nie z kosą?- Ja do serwera...3. Idzie kobieta do wróżki... Ta rozkłada karty i mówi:- Oj zgroza, oj bieda!- Co takiego? - pyta kobieta. - Co pani tam widzi?- Śmierć! I to pani męża!- To, to już wiem, nie za to Pani płacę. Przyszłam tu po to, aby się dowiedzieć, czy mnie uniewinnią...4. - Kto to jest Superoptymista?- Gość, który na cmentarzu zamiast krzyży, widzi plusy.5. Przychodzi facet do kiosku:- Paczkę sportów poproszę.Kioskarka podaje, facet czyta na paczce: "Palenie powoduje impotencję!", po czym rzuca paczkę na ladę i mówi:- Da mi pani te z rakiem!6. Napis na grobie grabarza:- Kto pod kim dołki kopie, sam w nie wpada!7. Rozmawia dwóch kumpli po kilku latach niewidzenia:- Co u ciebie... jak tam żona?W tym momencie reflektuje się ,że przecież żona kolegi już dawno nie żyje i szybko dodaje:- Dalej na tym samym cmentarzu?8. Leży facet na łożu śmierci. Lekarz powiedział, że nie dotrwa do rana. Nagle poczuł z kuchni zapach jego ulubionych ciasteczek czekoladowych zrobionych przez żonę. Ostatkiem sił wydobył się z lóżka i czołga się do kuchni. Zapach tych ciasteczek przypominał mu dziecinstwo, on wiedział, że zasmakuje ich po raz ostatni. Wczołgał się do kuchni i widzi jak jego żona przygotowuje te ciasteczka, o których teraz marzył. Ostatnimi siłami siegnął po jedno i w tym momencie żona zdzielila go ścierką mówiąc: - Zostaw kurwa, to na stypę! 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 10 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 2 i 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 10 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 1. Pewnego razu pijany wędkarz wyłowił z jeziora rusałkę.Następnego dnia okazało się, że to był sum i do kaca doszedł jeszcze wstyd... 2. - Po czym poznać wiek ryby?- Po... oczach. Im dalej od ogona, tym starsza! 3. Nad wiosennym stawem rozsiada się wędkarz i usiłuje coś złowić. Mija godzina, dwie, trzy, a tu nic! Naraz nad wodą staje dwunastolatek, zarzuca wędkę i wyciąga rybę za rybą. Wściekły coraz bardziej wędkarz nie wytrzymuje i woła:– A lekcje, smarkaczu, już odrobiłeś?! 4. Ile żyje dżdżownica złapana przez wędkarza?- Dwa dni z hakiem. 5. Do wędkarza podpływa krokodyl:- Biorą?- Nie- To olej ryby, chodź się wykąpać! 6. Spotykają się dwie przyjaciółki.- Czego jesteś taka zła? Myślałam, że dziś rano byliście z mężem na relaksującym wypadzie na ryby... - mówi pierwsza.- Tak, ale wszystko poszło źle. Najpierw powiedział, że mówię tak głośno, że wystraszę ryby, później, że wybieram złą przynętę, na koniec, że za szybko kręcę kołowrotkiem - odpowiada druga.- A najgorsze było to, że złowiłam największą rybę! 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 10 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 https://ec01.luz1.cache.orange.pl/interia/v.iplsc.com/trening-dla-osob-bardzo-leniwych-zobaczcie-sami/0007NF658J3UYAK1-V1.mp4 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 10 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 10 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 https://dms.licdn.com/playback/C5105AQFsT3YEz-UW7Q/7108f4d5aac043cc899f7b5a76fde708/feedshare-mp4_3300-captions-thumbnails/1507940147251-drlcss?e=1539277200&v=beta&t=GxWZgYVi5Y2emzo3tb5ZqLn43UapNjPCBH9vz8ViqY4 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 10 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 ŚWIETNE z tym ekranem na przystanku !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 11 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domeldoom Opublikowano 11 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 1. -Dziadku, jak to jest? Masz 85 lat, a ciągle przychodzą do ciebie napalone laseczki. Jak ty to robisz?- A bo ja wiem... - rzekł dziadek oblizując leniwie brwi.2. żona pyta męża- Co robisz?-Nic - odpowiada mąż- Przecież wczoraj też nic nie robiłeś!- Ale jeszcze nie skończyłem !!3. Idzie facio po lesie... deszcz zacina, wiatr duje, noc czarna...zmarzł cały, patrzy - stoi samochód. Podszedł, zagląda do środka -nikogo, drzwi otworzył, wsiadł na tylne siedzenie chroniąc się przeddeszczem Nagle samochód ruszył... facio zgłupiał.... samochódjedzie, on siedzi sam, za kierownicą nikogo... Nagle pojawia sięowłosiona ręka, kręci kierownicą i znika... Facio w coraz większymstrachu.... Patrzy wystraszony, pojawiają się pierwsze zabudowania,w końcu samochód zatrzymuje sie przed zapuszczonym domem na skrajuwsi. Drzwi się otwierają, zarośnięty mężczyzna zagląda do środka iwidząc wkulonego ze strachu w najdalszy kąt facia pyta:- Co tu kurwa robisz!?!- Eeee... nic... jadę... - duka przestraszony pasażer.- No kurwa można ochujeć!!! Ja pcham a ten kurwa sobie jedzie....4. Siedzi sobie baca i pilnuje wyciągu krzesełkowego.Siedzi, turyści jeżdżą, wszystko spokojnie.Nagle baca wstał i wyłączył wyciąg.Turystami bujnęło. Wiszą. Co sprytniejsi zleźli z wyciągu po słupach i lecą do bacy:- Baco, baco, co robicie? Zimno jest, tamci pozamarzają, puśćcie ten wyciąg!- Nie puszczę!- Dlaczego?- Po ktoś powiedział do mnie "Ch**u"!- Baco, niemożliwe, tu jest dużo turystów z zagranicy, pewnie powiedział "How do You do",czyli jak się macie!- A może... dobrze, puszczę wyciąg.Baca puścił wyciąg i siedzi. Mruczy pod nosem:- Chałdujudu... Może i tak... ale dlaczego "w du*ę je**ny"?5. Biskup przyjeżdża do szkoły specjalnej. Pyta dzieci kim chciałyby być w przyszłości. Nagle Jasio:- Ja to bym chciał na biskupa.- No ale to trzeba do takiej specjalnej szkoły chodzić.- No i chodzę. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 11 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 11 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 https://demotywatory.pl/4883366/Juz-niedlugo- 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 11 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 https://www.youtube.com/watch?v=fVXXIVWpv70 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 11 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 (edytowane) Edytowane 11 Października 2018 przez Pisarz.......ewski Piotr 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 11 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 11 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 Ale będzie miał badanko 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 12 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 https://www.wiocha.pl/1544115,Mocne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 12 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 12 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 rodo 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 12 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 (edytowane) Edytowane 12 Października 2018 przez Pisarz.......ewski Piotr 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi