pisarz Opublikowano 12 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 (edytowane) Profesor zapytany o to, ile potrzeba czasu, żeby biegle władać językiem obcym stwierdza: - Przynajmniej trzy lata. Zapytany o to samo doktor odpowiada: - Rok. Magister: - Można nawet w trzy miesiące. Student: - To zależy, a ile czasu zostało do egzaminu? Edytowane 12 Października 2018 przez Pisarz.......ewski Piotr 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 12 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 Fachowcy... 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 Fachowcy pochodzili pewnie z drugiej półkuli 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 12 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 (edytowane) AntypoślizgoweBob, albo nie mieli jednej półkuli ???? Edytowane 12 Października 2018 przez fish28 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 12 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 Fachowcy pochodzili pewnie z drugiej półkuli AntypoślizgoweBob, albo nie mieli jednej półkuli Wszystko zgodnie z sztuką budowlaną. Po prostu położyli płytki ładniejsza stroną na zewnątrz. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 12 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 (edytowane) Przychodzi facet do dentysty:- Dzień dobry, mam pewien problem.- Jaki?- Wydaje mi się, że jestem ćmą.- Hm, to panu jest potrzebny psychiatra a nie dentysta!- Wiem, ale u pana paliło się światło. Edytowane 12 Października 2018 przez Konstanty 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 12 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 12 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 Uwaga na GOGLE , można się trochę zdziwić https://www.msn.com/pl-pl/styl-zycia/spoleczenstwo/przeglądał-mapy-google-i-nagle-zobaczył-na-nich…-swoją-żonę-zdjęcia-mówiły-same-za-siebie/ar-BBOhPcK?ocid=spartandhp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter v Opublikowano 12 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 https://youtu.be/Q-CS1S7eGDU 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 12 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 13 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2018 Mody mnie wypierdolą za to ale dobre 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 13 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2018 (edytowane) Eee, chyba nie..stare to i znane. Wręcz klasyka No i apolityczne ;-) Edytowane 13 Października 2018 przez Krzysiek P 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 13 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2018 kandydat ponad podziałami 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuran Opublikowano 13 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2018 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 13 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2018 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 13 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2018 Mody mnie wypierdolą za to ale dobre Mody może znają klasyków i Cię nie wyp....lą. Wolę od księżniczki XIII księgę "Pana Tadeusza" , kiedyś znałem ją na pamięć.https://www.youtube.com/watch?v=fh9NDC4x0Hk 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter v Opublikowano 13 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2018 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 13 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2018 Myślałem intensywnie kiedy ja to znałem i mówiłem . To był czas gdzie resztki dinozaurów żyły, rok 1974 albo 5 czyli dobrze ponad 40 lat temu. No a gdzie to doskonale pamiętam bo ekipa była bardzo zacna. Niektórzy poszli w tym kierunku . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 14 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2018 [emoji3]https://www.youtube.com/watch?v=8D28dqca4xg&feature=share Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 14 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2018 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 14 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2018 Uuu. Politykierstwo w całej rozciągłości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 14 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2018 Nie przepadam za ip opem, alle https://www.youtube.com/watch?v=uid2iEzsdn0 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 14 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2018 Nie przepadam za ip opem, alle Podzielam Twoje zdanie, lecz tutaj się ubawiłem. Ps. Ktoś mi wytłumaczy dlaczego oni ciągle "pociągali, wciągali powietrze nosem"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 14 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2018 (edytowane) Ps. Ktoś mi wytłumaczy dlaczego oni ciągle "pociągali, wciągali powietrze nosem"? Rytm nabija w tempo jedzie Edytowane 14 Października 2018 przez SlawekNikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 14 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2018 Rytm nabija w tempo jedzie Obawiam się, że przyczyna jest inna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi