Zybi81 Opublikowano 17 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 Szczęściarz. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 17 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 Rod Stewart: "Zamiast żenić się kolejny raz, postanowiłem po prostu znaleźć jakąś kobietę, której szczerze nie znoszę i od razu oddać jej dom". Al Gore: "Zebry nie zmieniają swoich cętek". Samuel Goldwyn: "Myślę, że nikt nie powinien pisać swojej autobiografii przed swoją śmiercią". Ozzy Osbourne: "Spośród wszystkich rzeczy, które straciłem, najbardziej tęsknię za moim rozumem". 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 17 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 Maksyma Ozziego to w sumie nic śmiesznego..sam zaczynam tak myśleć /;-) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 17 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 <div style="position:relative;height:0;padding-bottom:62.61%"><iframe src="https://www.youtube.com/embed/2JyXg8Tbm64?ecver=2" style="position:absolute;width:100%;height:100%;left:0" width="575" height="360" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe></div> 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 17 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 17 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 18 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 1539332819_ubuy4k_500.jpgNic dodać, nic ująć, sama prawda całą dobę i to dopiero nie jest śmieszne... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 18 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 Karmienie zwierząt zabronione 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domeldoom Opublikowano 18 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 1. Bandyta wchodzi do banku, kradnie pieniądze z kasy po czym podchodzi do jednego z klientów i pyta:- Widziałeś co zrobiłem?- Tak i mam zamiar zadzwonić na policję.Złodziej przyłożył mu pistolet do głowy i go zastrzelił. Podszedł do następnego klienta z tym samym pytaniem na co ten odpowiada:- Nic nie widziałem i nic nie słyszałem, ale moja żona widziała.2. Rambo 6 - zarys fabuły80-letni Rambo zostaje zrzucony ze spadochronem nad Polską, dostaje 600 zł emerytury i musi przeżyć miesiąc.3. Wojska rosyjskie mają stacjonować obok wojsk ONZ. Dowódca wojsk rosyjskich mówi do żołnierzy:- Francuzi wymieniają bieliznę co tydzień. Anglicy wymieniają bieliznę co trzy dni. Amerykanie wymieniają bieliznę co dwa dni. Wy będziecie wymieniać codziennie. Po chwili dodaje: A kto z kim będzie zmieniać, to już sami sobie ustalicie.4. Kolega dzwoni do kolegi:- Wpadaj do mnie, są dwie znajome, zabawimy się!!- Ładne???- Wypijemy, będzie ok...5. W pewnej firmie prezesi postanowili zatrudnić asystentkę zarządu.Oprócz odpowiednich wymagań osobowościowych , określili wymogi wizualne:175 cm wzrostu, długie nogi, ładne piersi, blondynka itd ..Po rozmowach kwalifikacyjnych, wskutek selekcji pozostała im jednakandydatka spełniająca te wymogi. Zadali jej pytanie:- Jakie są Pani oczekiwania finansowe?- 10 tys. PLN- Co? U nas 6 tys. zarabia Główny Księgowy- To dymajcie księgowego!6. Idzie szczur - patrzy a na ziemi lezy mega zjarana krowa. Pyta ją- krowo jak sie tak zjaralas ?Krowa na to- masz tu blanta, sciagnij z niego porzadnego macha i biegnij dookola stawu nie wypuszczajac powietrza az dobiegniesz do mnieSzczur robi tak jak poleciła mu krowa lecz w polowie drogi dookola stawu przewraca się i lapie go mega baniaSzczura zauwaza hipopotam i pyta- szczur jak zes to zrobil zes sie tak ujaral ?Szczur odpowiada- wez tego blanta, dala mi go krowa, sciagnij z niego porzadnego macha i biegnij do krowy nie wypuszczajac powietrzaHipopotam robi tak jak kazał mu szczur i biegnie do krowy.Krowa ostatkiem sil obraca glowe w strone z ktorej mial przybiec szczur. Patrzy i widzi cos biegnącego w jej strone, jest coraz blizej. Nagle krowa przerazona krzyczy- szczur wypuść to powietrze bo ci łeb rozp****oli 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarski365.pl Opublikowano 18 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 18 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 18 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 18 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 Dylemat do rozwiązania, zaprosiłbym dziewczynę "na jeźdźca" :D 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 18 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 Dylemat do rozwiązania, zaprosiłbym dziewczynę "na jeźdźca" :D Dziewczyna pośrodku i możesz spać spokojnie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 18 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cys82 Opublikowano 18 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 C8226F89-D2D2-485E-85A0-C21DCFE1D463.jpeg A gdzie piersi ? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 18 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 Rozmawiają dwaj koledzy i jeden do drugiego mówi ; -dlaczego ja nie dostaję premii chociaż zapier...my tak samo -widzisz prastare przysłowie mówi że najbardziej szefa zadowala ten kto mądrze podpierdala 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 18 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 Coś na temat podpierda,,,nia 1 PKT - Przypadkowe nieumyślne podpierdolenie5 PKT - Niby nieumyślne podpierdolenie10 PKT - Zwykła podpierdółka w cztery oczy z przełożonym bez świadków20 PKT - Anonimowy donos na samego siebie, mimo, iż nie jest się winnym, byle zaistnieć30 PKT - Podpierdolenie w obecności świadków40 PKT - Samopodpierdółka w cztery oczy z przełożonym50 PKT - Samopodpierdółka przy świadkach60 PKT - Podpierdolenie do przełożonego w obecności podpierdalanego bez innych świadków70 PKT - Podpierdolenie w obecności podpierdalanego przy większej ilości świadków80 PKT - Podpierdolenie w obecności podpierdalanego, pomimo, iż ten nie jest winny90 PKT - Podpierdolenie w obecności podpierdalanego, pomimo, iż ten nie jest winny a czynu tego dokonał sam podpierdalający100 PKT - Podpierdalanie w obecności podpierdalanego, pomimo, iż ten nie jest winny a czynu tego dokonał sam podpierdalający na spółkę z przełożonym, do którego się podpierdala i wmówienie podpierdalanemu jego winy Bonusy * podpierdolenie najlepszego kumpla - dodatkowo 10 PKT** podpierdolenie zanim czyn zostanie dokonany - dodatkowo 20 PKT*** dodatkowo 25 PKT - kiedy dzień wcześniej piło się z podpierdalanym jego wódkę, w jego domu 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 18 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 Idealna kobieta..?chyba wolę taką .. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 18 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 Przy sprzedaży nie skłamał że samochód przyjechał na kołach... :D 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 18 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 Planty w Krakowieświtpodchodzi pijaczek do pana spieszącego się na tramwaj i prosi- kolego, daj na piwko... sikać mi się chce - a nie mam czym;-) 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu Opublikowano 18 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 Kowalski zagaduje starego wędkarza:- I co, biorą?- Biorą panie, biorą... Dzisiaj wszyscy biorą, tylko nikt nie chce się dać załapć... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 18 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 Przy sprzedaży nie skłamał że samochód przyjechał na kołach... :D Jakoś tak w 1996 albo 7 kupiłem 2 czy 3 letnią Carinę E sprowadzoną z Belgii w zasadzie bezwypadkową. Sprzedający miał zdjęcia, lewe drzwi przednie i tylne lekko zarysowane na zdjęciach a tak miód/malina. No to kupiłem . Po jakimś czasie na dachu zaczęły pojawiać się "pajączki" a że była biała to łatwe do zauważenia. Pojechałem do kolegi który prowadził zakład blacharsko-lakierniczy, spojrzał i mówi : "mokra szpachla, śpieszyło się komuś" . Jak to mokra jak mam zdjęcia , pokazałem mu. Uśmiał się i wyjaśnił że najpierw się składa auto , klepie, lakieruje a później robi zdjęcia z jakąś rysą i co ? nie pójdzie ? Pójdzie . Jeździłem do 2000, zrobiłem ok. 150tys i sprzedałem . Więcej sprowadzonego auta nie kupiłem i nie kupię, wolę dać więcej ale nie mieć niespodzianek. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 18 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 19 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 A gdzie piersi ?No właśnie! A gdzie usta? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi