sacha Opublikowano 3 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Z życia wzięte .......... własnego :Dawno , dawno temu chodziłem z dziewczęciem z "Frycza" .Po miesiącu chodzenia zaprosiła mnie na prywatkę w gronie jej kolegów i koleżanek ze szkoły.Lecą jacyś Led Zeppelin, Procol Harum i tym podobne , wino jakaś Fatima czy Egri Bikaver, świece na podłodze , kadzidełka no normalna prywatka tamtych lat.Dziewczyny coś robiły w kuchni a nas 4 czy 5 siedziało w dużym pokoju popijając to co było. Koledzy mojej panny nie wiedzieli że ja z nią chodzę, bardziej mnie wiązali chyba z gospodynią. Jeden z nich , niewysoki, rudy i piegowaty zaczął opowiadać jak tydzień wcześniej ................ grzmocił tą pannę z którą ja od miesiąca chodzę . Wszyscy (ja też) słuchaliśmy z wypiekami jakie pozycje przerabiali i kto kogo w co . Na początku byłem wściekły bo niby spotyka się ze mną a inni ją grzmocą kiedy chcą ale później ........zaraz , chwila przecież w ub tygodniu byliśmy w kinie i późno wieczorem odwiozłem ją komunikacją do domu. Czyżby jeszcze wyskoczyła z domu na grzmocenie z K ? K opowiadał jak zaczynali kolejny raz po krótkiej przerwie i co ona mu robiła ale my zauważyliśmy że w drzwiach stoi moja M z jakimś półmiskiem i słucha co wyrabiała z K tydzień wcześniej. Jego koledzy próbowali zwrócić jego uwagę że powinien przestać ale nie załapał.W zasadzie to 99% dziewczyn rzuciłoby półmiskiem i wybiegło z płaczem z imprezy. Ale nie M. weszła, postawiła półmisek, K oczywiście zamilkł a M : Tak K. - ale więcej nie będziemy się p..........ć bo strasznie marny jesteś . Chłopak wybiegł z imprezy ale temat oczywiście został rozpowszechniony w szkole i K. miał przej.....ne. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 3 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Genialne! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 3 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Widzisz na przyjęciu fantastyczną dziewczynę. Podchodzisz do niej i mówisz: "Cześć, jestem świetny w łóżku!". To jest marketing bezpośredni. Widzisz na przyjęciu fantastyczną dziewczynę. Jeden z twoich przyjaciół podchodzi do niej i mówi, wskazując na ciebie: "On jest świetny w łóżku!". To jest reklama. Widzisz na przyjęciu fantastyczną dziewczynę. Podchodzisz do niej i zdobywasz jej numer telefonu. Następnego dnia dzwonisz i mówisz: "Cześć, jestem świetny w łóżku!". To jest telemarketing. Widzisz na przyjęciu fantastyczną dziewczynę. Wstajesz i poprawiasz krawat. Podchodzisz do niej i nalewasz jej drinka. Otwierasz jej drzwi, podnosisz torebkę, którą upuściła, proponujesz podwiezienie do domu, a potem mówisz: "A tak przy okazji, jestem świetny w łóżku!". To są public relations. Widzisz na przyjęciu fantastyczną dziewczynę. Ona podchodzi do ciebie i mówi: "Cześć, słyszałam, że jesteś świetny w łóżku!"- i to k...a jest MARKA! 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 3 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 po czym poznać prawdziwego przyjaciela?to proste: nie skończyłeś opowiadać, na czym polega twój problem, a... już masz polane;-) 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 4 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 4 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Śmigol 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czechofil Opublikowano 4 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 5 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 5 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 W jukeju jest ta sama wersja z tymi 'nabojami' tyko znalazla je jakas Chloe A cale to meme narodzilo sie w USA w 2015, mozna sobie pogooglowac 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 5 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 No to Jadwinia zablysła..Ja mam zdj z minionego Święta Zmarłych..nie wiadomo śmiać się czy płakać.. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 5 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 5 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Ostatnio widziana reklama pisuarów bezwodnych ...szczególnie czerwony napis daje do myślenia ... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 5 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Może kopyrajter był kobietą ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 5 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 (edytowane) https://youtu.be/6BVgB3OselU Edytowane 5 Listopada 2018 przez Sławomir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 5 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Marketing grunt to chwytliwa nazwa 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 5 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 tak mi się skojarzyło...FUGAZI = "fucked up, got ambushed, zipped in" no ja bym im nie powierzył swojego samochodu... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 5 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 (edytowane) Ja tam mam miłe wspomnienia : Edytowane 5 Listopada 2018 przez Banjo 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 6 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Ja tam mam miłe wspomnienia :akurat jako fan Marillion bardzo dobre, dziękuję! gdybym nie znał, nigdy bym się nie zainteresował co to znaczy.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 6 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 To zapewne skrót: SNAFU też kojarzysz ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 6 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 6 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 (edytowane) Kiedy już zdarzy ci się bolesna pomyłka.............. ..........najlepiej udawać że nic się nie stało Edytowane 6 Listopada 2018 przez Pisarz.......ewski Piotr 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 6 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 To zapewne skrót: SNAFU też kojarzysz ? pewnie! na co dzień mam tak w robocie! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 6 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Mnie czasami udaje się zrzucać na kolegów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 6 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 6 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi