Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

Z życia wzięte .......... własnego :rolleyes::

Dawno , dawno temu chodziłem z dziewczęciem z "Frycza" .

Po miesiącu chodzenia zaprosiła mnie na prywatkę w gronie jej kolegów i koleżanek ze szkoły.

Lecą jacyś Led Zeppelin, Procol Harum i tym podobne , wino jakaś Fatima czy Egri Bikaver, świece na podłodze , kadzidełka no normalna prywatka tamtych lat.

Dziewczyny coś robiły w kuchni a nas 4 czy 5 siedziało w dużym pokoju popijając to co było. Koledzy mojej panny nie wiedzieli że ja z nią chodzę, bardziej mnie wiązali chyba z gospodynią. Jeden z nich , niewysoki, rudy i piegowaty zaczął opowiadać jak tydzień wcześniej ................ grzmocił tą pannę z którą ja od miesiąca chodzę :wacko: . Wszyscy (ja też) słuchaliśmy z wypiekami jakie pozycje przerabiali i kto kogo w co :(. Na początku byłem wściekły bo niby spotyka się ze mną a inni ją grzmocą kiedy chcą ale później ........zaraz , chwila przecież w ub tygodniu byliśmy w kinie i późno wieczorem odwiozłem ją komunikacją do domu. Czyżby jeszcze wyskoczyła z domu na grzmocenie z K ?  K  opowiadał jak zaczynali kolejny raz po krótkiej przerwie i co ona mu robiła ale my zauważyliśmy że w drzwiach stoi moja M z jakimś półmiskiem i słucha co wyrabiała z K tydzień wcześniej. Jego koledzy próbowali zwrócić jego uwagę że powinien przestać ale nie załapał.

W zasadzie to 99% dziewczyn rzuciłoby półmiskiem i wybiegło z płaczem z imprezy. Ale nie M. B) weszła, postawiła półmisek, K oczywiście zamilkł a M : 

Tak K. - ale więcej nie będziemy się p..........ć bo strasznie marny jesteś . Chłopak wybiegł z imprezy ale temat oczywiście został rozpowszechniony w szkole i K. miał przej.....ne.

• Like 8

Widzisz na przyjęciu fantastyczną dziewczynę. Podchodzisz do niej i mówisz: "Cześć, jestem świetny w łóżku!". To jest marketing bezpośredni.

Widzisz na przyjęciu fantastyczną dziewczynę. Jeden z twoich przyjaciół podchodzi do niej i mówi, wskazując na ciebie: "On jest świetny w łóżku!". To jest reklama.

Widzisz na przyjęciu fantastyczną dziewczynę. Podchodzisz do niej i zdobywasz jej numer telefonu. Następnego dnia dzwonisz i mówisz: "Cześć, jestem świetny w łóżku!". To jest telemarketing.

Widzisz na przyjęciu fantastyczną dziewczynę. Wstajesz i poprawiasz krawat. Podchodzisz do niej i nalewasz jej drinka. Otwierasz jej drzwi, podnosisz torebkę, którą upuściła, proponujesz podwiezienie do domu, a potem mówisz: "A tak przy okazji, jestem świetny w łóżku!". To są public relations.

Widzisz na przyjęciu fantastyczną dziewczynę. Ona podchodzi do ciebie i mówi: "Cześć, słyszałam, że jesteś świetny w łóżku!"- i to k...a jest MARKA!

• Like 23