MARIUSZ 69 Opublikowano 20 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 .... Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 20 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 20 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 Ten koteł chyba coś chce 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 20 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 20 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 Genialne! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 20 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 (edytowane) eee, "a mie sie" tak średnio podobało..rymy częstochowskie, picie jako nieodłączny dodatek, wiadra "po farbie" z żywcami (karaknsa na kotwie nie wspomnę) no i obowiązkowa k..a na końcu..słabe! Edytowane 20 Listopada 2018 przez Krzysiek P 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 20 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 no niby polubiłem Krzysztofie , ale mam odczucia ambiwalentne 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 20 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 20 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 (edytowane) Robert rozumiem, że takie skrajne emocje powoduje u Ciebie brak stanika u Pani Kibicki Edytowane 20 Listopada 2018 przez Krzysiek P 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommik Opublikowano 20 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 (edytowane) tak mi się skojarzyło...FUGAZI = "fucked up, got ambushed, zipped in" 04111562054.jpg no ja bym im nie powierzył swojego samochodu... Miałem przerwę w przeglądaniu wątku więc dopiero teraz:Nazwa firmy powstała z miłości do Marillionu a nie mordowania samochodów.Na szczęście mało kto zna znaczenie słowa Fugazi.Jeden z właścicieli to wędkarz, forumowicz zresztą Gdybyś kiedyś przez przypadek skorzystał z usługi to pewnie dostałbyś rabacik Edytowane 20 Listopada 2018 przez tommik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 21 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Miałem przerwę w przeglądaniu wątku więc dopiero teraz:Nazwa firmy powstała z miłości do Marillionu a nie mordowania samochodów.Na szczęście mało kto zna znaczenie słowa Fugazi.Jeden z właścicieli to wędkarz, forumowicz zresztą Gdybyś kiedyś przez przypadek skorzystał z usługi to pewnie dostałbyś rabacik no to pewnie dostałbym... skoro miłość do Marillion łączy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 21 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Wbili się na imprezę. Trzeba mieć jaja , żeby zadzierać z dużo większym. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 21 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Najlepszym przyjacielem człowieka jest pies. Najlepszym przyjacielem psa ..............................są inne psy. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 21 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 ... Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 21 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 21 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Najgorszy operator wózka widłowego 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 21 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domeldoom Opublikowano 21 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 1. Dwie babcie oglądają walkę bokserską w tv. Po serii ciosów jeden z zawodników pada na deski. Sędzia zaczyna liczyć, tłum szaleje! Wstanie?! Nie wstanie?! Wstanie?! Nie wstanie?!- Nie wstanie - komentuje jedna z babć - znam chama z tramwaju.2. Pewna znana aktorka po 40ce odwiedziła swojego chirurga plastycznego.-Panie doktorze współpracujemy już tyle lat i teraz chce się do panazwrócić w bardzo dyskretnej sprawie. Nikt się nie może o tym dowiedzieć! Mam dużo młodszego ode mnie kochanka i chciałam sobie usunąć nadmiar warg sromowych, żeby nie odczuwał różnicy wieku. Czy to nie będzie problem?-Nie, nie ma żadnego problemu. Oczywiście dyskrecja będzie w 100% zachowana.Po zabiegu aktorka się budzi i zauważyła stojącego nad sobą chirurga i 3 kosze róż obok łóżka.Zdenerwowana pyta: Co mają znaczyć te kosze z kwiatami?! Nikt nie miał się dowiedzieć!- Spokojnie. Jeden jest ode mnie za wieloletnią "współpracę", drugi od mojego partnera, który asystował podczas zabiegu za niezapomniane przeżycia, a 3 od pacjenta z popażeniówki za nowe uszy.3. Dzwonek do drzwi.Otwiera pan domu.W drzwiach stoi mała śmierć.Gospodarz zbladł, zaczął sie pocić i błagać o litość:- Proszę, oszczędź mnie, mam rodzinę, dzieci, jestem jeszcze młody.Padł ma kolana i niemal sie popłakał.Na to mała śmierć:- Zejdź mi kuźwa z drogi, ja po chomika.4. Dzwonek do drzwi. Facet otwiera, a tu maleńka śmierć- Co, znów po chomika?- Nie, tym razem impotencja.5. Muhammad el Hummeraid zajrzał do swojego haremu. Liczne jego kobiety, piękne i podobne do siebie kręciły się bez celu po rewirze. Gaworzyły beztrosko, podjadały z pólmisków i pobrzękiwały dzwoneczkami...Muhammad skrzywił się kwaśno, splunął.- Jak jakiś cholerny baca..6. UFO wylądowało na Ziemi, chodzą po wsi, rozglądają się - widzą faceta dającego krowie pić. Pytają:-Panie, po co Pan daje ten krowie wodę?-No bo widzicie, z tej strony jej podaję wodę a z drugiej wtedy mogę brać mleko. - i pokazał im jak się doi krowę...UFO-ludki wzięły krowę, zaprowadziły nad rzekę - jeden trzyma jej łeb w wodzie, drugi doi...nagle....krowa zaczęła srać na co UFO-ludek dojący krzyczy:- wyżej weź jej łeb, wyżej!!! bo muł ciągnie!!! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter v Opublikowano 21 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 21 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 (edytowane) Edytowane 21 Listopada 2018 przez Krzysiek P 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 22 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 22 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 22 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 (edytowane) Edytowane 22 Listopada 2018 przez Jano 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 22 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 22 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 (edytowane) .... Edytowane 22 Listopada 2018 przez MARIUSZ 69 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi