piter v Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Ty,teraz to widzę.Po 40-tu paru latach to wzrok siada. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkociniak Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Ja wiem czy najlepsze... Ta corona to podła strasznie jest Słyszałem od amerykanina ze nie pije corony bo meksykanie sikają do niej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Przychodzi facet do garażu gdzie "kręcą" liczniki.Mechanik pyta:-ile cofnąć licznik?- ale ja chciałem dodać 100 tysięcyMechanik:- o przepraszam , nie poznałem Pana posła... 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Pijany mąż wraca do domu w środku nocy.Wściekła żona wydziera się na niego:- Ty pijaku! Nie mam już na ciebie słów!!!-Książek nie czytasz, to i słownictwo masz ubogie... 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Czas to pojęcie bezwzględnie względne. Kiedy w 1925 r. powstało Polskie Radio, zaczęło w południe nadawać sygnał czasu („z dokładnością do pół sekundy”) i hejnał z wieży mariackiej. Jedna z gazet wysłała reportera do krakowskiego obserwatorium astronomicznego, by zapytał, skąd taka dokładność. Tadeusz Banachiewicz odpowiedział: „Co rano przechodzę obok sklepu ze szwajcarskimi zegarkami, reguluję własny i wiem, kiedy podać sygnał”. Reporter pobiegł do owego sklepu, by zapytać, jak tam ustawia się zegary. W odpowiedzi usłyszał: „W południe włączamy radio i sprawdzamy, kiedy prof. Banachiewicz podaje sygnał”... 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Jeden z moich pierwszych kierowników, mógłby startować w konkursach na "złote usta" Jedno z jego powiedzeń (nie mówił tego z żartem tylko poważnie ): - Przepraszam, która jest teraz godzina mniej więcej dokładnie? miał kilka dobrych wystąpień 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 https://wiemy.to/video/siostry-godlewskie-wypuszczaja-kolejny-swiateczny-hit-postanowily-przypomniec-o-sobie-na-swoj-sposob-9249?fbclid=IwAR2y_HBSWKPlN93mUMQFEyNLrkLbSHrjzIgo3gqKslqAz7bUQ5fz7rBO6M0 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 o rzesz choinka mać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Ale Wigilia dopiero 24 grudnia, a tutaj karpie już teraz maja głos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid.K Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Ale Wigilia dopiero 24 grudnia, a tutaj karpie już teraz maja głos? Myślałem, że to glonojady:) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 https://wiemy.to/video/siostry-godlewskie-wypuszczaja-kolejny-swiateczny-hit-postanowily-przypomniec-o-sobie-na-swoj-sposob-9249?fbclid=IwAR2y_HBSWKPlN93mUMQFEyNLrkLbSHrjzIgo3gqKslqAz7bUQ5fz7rBO6M0 Plastiki jak CHER , ani to głosu ani talentu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 A zeby cie zaba zjadła, paskudniku jeden.TY ch łodnicą jedna ty.pozdrawiam byniek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Za Godlewskie powinno być chyba banowanie, nie powinno się tego rozpowszechniać 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Tak jest!!! za pletkę/plećkę też??? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Plastiki jak CHER , ani to głosu ani talentu Cher to przy nich uosobienie talentu i umiejętności wokalnych.Lepiej tego nie oglądać, bo się jeszcze w nocy przyśnią. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Cher to przy nich uosobienie talentu i umiejętności wokalnych.Lepiej tego nie oglądać, bo się jeszcze w nocy przyśnią.Pełna zgoda. Porównywanie tych Pań do Cher jest mocno nietrafione 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Pada śnieg 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 (edytowane) Taki masz klimat U mnie deszcz Edytowane 7 Grudnia 2018 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Która z nich ładniejsza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin186 Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Nie dam rady wypić tyle wódki,żeby któraś z nich zasłużyła na miano ładna 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Pisząc o Cher miałem na myśli plastik , talent tych dziewczyn to jakaś pomyłka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 (edytowane) Nie dam rady wypić tyle wódki,żeby któraś z nich zasłużyła na miano ładna Siostry Godlewskie są po prostu piękne inaczej, ale to wciąż stworzenia boże Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Edytowane 8 Grudnia 2018 przez MarCinFin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Taki masz klimat U mnie deszcz Zaśpiewały i zaczęło padać Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi