hudy76 Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 „Nieważne, co o mnie mówią, ważne, żeby poprawnie pisali nazwisko” Cel osiągnięty. Ciekawe ile razy filmik wyświetlili sami jerkbaitowcy? I dowcip:Jak to jest, że w Niemczech produkują tyle dobrych samochodów? - Jak się ma takie żony, to czymś trzeba się zająć. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Lis debeściak ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Pingwiny???????????????????????????????????????????????????????????????????????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apisfisha Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Wszystkie zwierzaki są de jest i super śmieszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Sklep z zabawkami, klient: poproszę puzzle ale takie trudniejsze chociaż na dwa dni żebym miał zajęcie.Proszę bardzo, mam takie z 1000 elementów. Klient zapłacił i wyszedł.Drugiego dnia rano ten sam klient, panie coś trudniejszego pan daj, te wczorajsze w dwie godz. rozpracowałem.Proszę mam takie 5000 elementów. Bardzo dziękuję.Następnego dnia rano ten sam klient i znów nie zadowolony, sprzedawca się wkurzył, widzi pan ten sklep po drugiej stronie?Tak widzę piekarnia, to jdż pan do piekarni kup pan kilogram bułki tartej i ułóż pan sobie ze dwa rogale.pozdrawiam byniek 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Mądrości babci zawsze cenne 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter v Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 (edytowane) Trochę trzeba czasu poświęcić, ale warto i jeszcze jeden już króciutki Edytowane 8 Grudnia 2018 przez Janusz Wałaszewski 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Niby się śmieję, ale to smutne......w innym temacie wielu Kolegów nie chce uwierzyć w prosty fakt, że gdy tacy 'nowocześnie' ukształtowani ludzie zdobędą jeszcze większy wpływ na rzeczywistość, wędkarstwo stanie się zbrodnią 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 (edytowane) Dokładnie, to na pozór śmieszne, przez swoją wszechobecność (i udawanie normy, czy jej zastępowanie) staje się przerażające. Edytowane 8 Grudnia 2018 przez Janusz Wałaszewski 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 9 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 (edytowane) Śmieszne , ale dopiero kiedy zorientujesz się jak dałeś się zmanipulować Ja się z siebie śmiałem. https://www.youtube.com/watch?v=b3C-yz6f5MY Edytowane 9 Grudnia 2018 przez Pisarz.......ewski Piotr 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 9 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Fajne... Ale nie wiem dalej na czym to polega???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolinka666 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Zapamiętaj karty,następnie porównaj z tymi które pojawiają się pod koniec filmu ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 9 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Zapamiętaj karty,następnie porównaj z tymi które pojawiają się pod koniec filmu Moja żona i córka obejrzały i stwierdziły że ich karta nie zniknęła Kobiety przechytrzyły nawet magicznego kota. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 9 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Fajne... Ale nie wiem dalej na czym to polega????Zniknęły wszystkie karty z pierwszej foty W zamian za nie zostały zapodane te których w pierwszej focie nie było minus jeden 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 9 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Już mnie oświecono???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 9 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 9 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 9 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 9 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marecki003 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 9 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 rano mama budzi synka- synku, wstawaj!- mamooo, jeszcze trochę - synku, wstawaj! musisz iść do szkoły!- ale mamoooo, jeszcze trochę....dam ci trzy powody, dlaczego masz natychmiast wstać do szkoły - mówi matka- pierwszy: jest już rano! drugi: jest poniedziałek! a trzeci: ty jesteś dyrektorem tej szkoły!;-) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi