Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

Sklep z zabawkami, klient: poproszę puzzle ale takie trudniejsze chociaż na dwa dni żebym miał zajęcie.

Proszę bardzo, mam takie z 1000 elementów. Klient zapłacił i wyszedł.

Drugiego dnia rano ten sam klient, panie coś trudniejszego pan daj, te wczorajsze w dwie godz. rozpracowałem.

Proszę mam takie 5000 elementów. Bardzo dziękuję.

Następnego dnia rano ten sam klient i znów nie zadowolony, sprzedawca się wkurzył, widzi pan ten sklep po drugiej stronie?

Tak widzę piekarnia, to jdż pan do piekarni kup pan kilogram bułki tartej i ułóż pan sobie ze dwa rogale.

pozdrawiam byniek

Przerabiałem to w domu.

Poszedłem do sklepu modelarskiego po składankę dla 9 cio latka. Dostałem taką dla 14 sto latka z ostrzeżeniem ze zajmie to mu naprawde dużo czasu. Tydzień minimum.

Po 2 godzinach potomek przytargał złożone i z pretensjà mówi. To było trudne. Całe 2 godziny mi to zajeło.

I druga sytuacja.

Dziś rano dzwoni siostra. Przywieź potomka bo mają na sklepie panią która przyniosła robota z twierdzeniem ze nie do złożenia. Zawiozłem i pojechałem na chwile do drugiego sklepu. Wróciłem po max 30 minutach. Robot czekał złożony. Potem widziałem panią która odbierała zabawkę. Twierdziła ze razm z synem 18 latsiedzieli cały dzień i dupa. Obecnie syn ma 10 lat

• Like 17

Moj stary druch styropian otrzymal nowe szaty!

iqgkyyrhx3xr.jpg

Tak niesmialo ale powiem ze jest mozliwosc zrobienia takiego dla kogos ...mysle ze warto bo:

Moimi atutaami są:

-mam duzo kolorowych pisakow nie tylko czarnych a jak ktos bedzie chcial duzo np.trzy takie to nawet moge jakis kolor dokupic ale taki co mi tez bedzie sie podobal

-nie biore narkotykow a dopalacze tylko raz kiedys bo kolega mnie namowil

-mam rozne fajne folie a jak zabraknie to siorce wezme bo ma tez fajne od zeszytow okladki i miekie sa tez nawet

a teraz spierdylam bo sie zedy same nie wetną...

Pozdrawiam :)

Stoi orzeł i sęp na krawędzi klifu.
- Ej orzeł, luzujemy się? - pyta sęp.
- Luzujemy.
No i orzeł wraz z sępem rzucają się w przepaść i 2 metry nad ziemią spektakularnie
hamują i wznoszą się w powietrze, po czym powracają na krawędź klifu.
Nagle podchodzi do nich jastrząb.
- Ej chłopaki, mogę się z wami poluzować?
- No to się luzujemy.
No i we trzech rzucili się w przepaść i tuż nad ziemią spektakularnie wyhamowali,
po czym wznieśli się w powietrze i wrócili na krawędź klifu.
Nagle podchodzi do nich opos i mówi:
- Ej chłopaki, mogę się z wami poluzować?
- No to się luzujemy.
No i wszyscy czterej rzucili się z krawędzi klifu.
W połowie lotu orzeł pyta się oposa:
- Ej opos, ty masz w ogóle skrzydła?
- Nie mam.
- Staaary, Ty to jesteś wyluzowany.

• Like 6

Właśnie zakończyłem trzecią turę rehabilitacji ręki , dlatego coś wiem w tym temacie. :D

Od pięciu miesięcy boksuję się z naszą służbą zdrowia. :(

Miałem wizytę kontrolną u lekarza ortopedy  . Dostałem cztery tygodnie zwolnienia i według zaleceń lekarza pod koniec zwolnienia miałem przyjść na kontrolę i przedłużenie zwolnienia . W rejestracji dowiedziałem się że najbliższy wolny termin jest za trzy miesiące . Wytłumaczyłem pani w rejestracji ,że to lekarz kazał mi przyjść za cztery tygodnie i że wtedy kończy mi się zwolnienie.

Nastąpiła burza mózgów .Czyli rozmowy z innymi paniami w rejestracji i wykonanie dwóch telefonów . Po czym ku mojej radości zostałem zapisany do ortopedy za cztery tygodnie . :)

Niby stanęli na wysokości zadania , jednak był jeden zaskakujący myk . :o

Lekarz przyjmował w tym dniu od godziny 9.00 , a ja miałem wizytę na 7.20. :o :D Można !!!

Edytowane przez Pisarz.......ewski Piotr
  • Like 10

Wczoraj byłem z moją mamą w Konstancinie na wizytę kwalifikującą na rehabilitację sanatoryjną po "wymianie" biodra. Pełen sukces! Już w pół roku po operacji moja mama będzie rehabilitowana :) Wizyta w gabinecie trwała 15 minut ... cała wizyta w szpitalu 2,5 godziny ;). Jak zobaczyłem kolejkę do rejestracji tych wszystkich powyginanych, przygarbionych, kolebiących się ludzi o kulach ... po prostu scena z obrazów Boscha :(   

• Like 3

Napisz lepiej co z nim robiłeś przez 1:40 ??  :D  Chyba że pielęgniarka Ciebie przyjęła  :D

Przyjechałem przed 9-tą . Lekarza oczywiście nie było , za to był tłum pacjentów . Z czego przede mną były dwie osoby zapisane na jeszcze wcześniejszą godzinę. :o :D

• Like 1