coma Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oats333 Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Powyżej słabe, najlepsze z dino i wymieraniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Powyżej słabe, (…) Wrzuć lepsze, ale takie które przewrócą na plecy... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 moja młodsza córka w podstawówce też miała obniżoną ocenę z matematyki gdy przestawiła mnożenie w dwóch zadaniach,za to starsza w czasie klas 1-3 szkoły podstawowej miała obniżona ocenę za napisanie równania 5+0=5 (trzeba było napisać pięć przykładów z działaniem z liczbą pięć) ponieważ użyła zera gdy klasa jeszcze tego nie przerabiała. Innym razemto użyła w zdaniu słowa "gargantuiczny" i dostała dopisek, że "nie ma takiego słowa".A skąd Twoje dziecko takie słowo znało ? Czyżbyś ją zamęczał w tak młodym wieku lekturą Rabelais'a ? Bo to z jego dzieła "Gargantua i Pantagruel" pochodzi chyba ten wyraz..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Taaa, temat rzeka. W klasie mojego Syna Pani "uczycielka" dała dzieciom karteczki do wklejenia w zeszycie (żeby nie było, że sami coś źle napisali). Na karteczce było tak: "z podanych słów ułóż zdania: rower, mama, chomik, dom, krzesło". Idę do Pani i mówię, że nie da się nawet pół zdania z tego stworzyć. A pani do mnie: "Pan ma swoje zdanie, a ja swoje" Pani pewnie była przed 30, prawda ? Czyli z pokolenia ludzi, którzy ukończyli gimnazjum. Nie obrażając nikogo, to pokolenie jest mocno, delikatnie mówiąc, "niedouczone".W 90 % są to ludzie, którzy o otaczającym ich świecie nie wiedzą za wiele. Ile komór ma serce, jakie mamy w języku polskim przypadki, ile w Polsce jest województw, itd, to dla nich kwestie zupełnie abstrakcyjne.... P.S. Z samych rzeczowników zdania się niestety nie ułoży... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarski365.pl Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 moje dzieci uczyły się mówić na słowach typu troglodyta, autochton i gargantuiczny, słowa "tata" czy "mama" znają z autopsji, a resztę ktoś musi im przybliżyć. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Oooo! Moja Ty kiełbaskoooo!!!! (wołam /;-) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 PARÓWOOOOO!!!! ... spokojnie! to nie do Pana! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter v Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Ty świnio w kawałkach,podejdź tu! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czechofil Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Idealny kalendarz dla kobiety ... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Na 3 Króli byłby limit za 3 kwartały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Na jutro bardzo proszę, ułożyć zdani lub dwa z wyrazem ananas.Na drugi dzień: Jasiu odrobiłeś lekcję, tak pro pani, czytaj proszę.Tatuś na bazarze kupił całą skrzynkę jabłek,Jasiu to miało być o ananasach!!!Jeszcze nie skończyłem-Tatuś na bazarze kupił całą skrzynkę jabłek,i sam je zeżarł ananas dupe wypiął.pozdrawiam byniek 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 (edytowane) Edytowane 3 Stycznia 2019 przez SID 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 https://www.wiocha.pl/1559171,Taka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 @SID, przypomniałeś mi lata 90-te, gdy często oglądałem czeską telewizję. Głównie sport, bo filmów z czeskim dubbingiem nie można było oglądać. Chyba, że w celu rechotania do łez. A i sport niósł sporo zabawnych chwil. Poza wspomnianymi hokeistami, których nazwiska nieodmiennie wszystkich Polaków bawiły, równie zabawnie było na meczach piłki nożnej. Dziś już nie pamiętam licznych nazwisk, które wtedy były równie zabójcze dla powagi, nie zapomnę jednak głosu komentatora, który w pewnej chwili krzyknął "HoL!!!! Ne, to byla żyrdka" 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Przed wojna u mojego dziadka na Uniwersytecie Poznańskim studiowało trzech czechównazywali sie : Decko, Pecko i Underko 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 @SID, przypomniałeś mi lata 90-te, gdy często oglądałem czeską telewizję. Głównie sport, bo filmów z czeskim dubbingiem nie można było oglądać. Chyba, że w celu rechotania do łez. A i sport niósł sporo zabawnych chwil. Poza wspomnianymi hokeistami, których nazwiska nieodmiennie wszystkich Polaków bawiły, równie zabawnie było na meczach piłki nożnej. Dziś już nie pamiętam licznych nazwisk, które wtedy były równie zabójcze dla powagi, nie zapomnę jednak głosu komentatora, który w pewnej chwili krzyknął "HoL!!!! Ne, to byla żyrdka" Czechosłowackie filmy miały swój specyficzny klimat, więc i ja również je miło wspominam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 4 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 4 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 4 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 4 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi