Salmon63 Opublikowano 11 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Jak widać w poście powyżej ,z kościoła można się śmiać do woli,ale z pewnej grupy "politykow" juz nie. Ech panowie moderatorzy???????????? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 11 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Jak widać w poście powyżej ,z kościoła można się śmiać do woli,ale z pewnej grupy "politykow" juz nie.Ech panowie moderatorzySzanowny Robercie.Do komunikacji z moderatorami służy przycisk "Zgłoś". Moderator też człowiek, ma prawo być poza forum, a jeśli nawet jest na forum, to np. z poziomu telefonu za dużo nie zdziała. Jest to działalność społeczna, więc postawa roszczeniowa jest tym bardziej nieuzasadniona. Nie tylko w "Cafe" dzieją się rzeczy wymagające uwagi moderatorów - często trzeba komuś pomóc i to zawsze będzie miało u moderatorów priorytet. A nie tylko łajać, karać i wycinać. Odrobinę empatii by się przydało... I powtórzę raz jeszcze - naciśnięcie przycisku "Zgłoś". 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 11 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 11 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 (edytowane) Edytowane 11 Stycznia 2019 przez anpart 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 11 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Wy sobie dworujecie z biednych dzików a ja wyczytałem że Komisja Europejska chwali Polskę z ten odstrzał Żal mi dzików ale dyć słuchać się musimy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 11 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Wy sobie dworujecie z biednych dzików a ja wyczytałem że Komisja Europejska chwali Polskę z ten odstrzał Żal mi dzików ale dyć słuchać się musimy Polecam też przeczytać ile Niemcy w zeszłym roku odstrzelili 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 12 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Szkoda tylko że tak wybiurczo???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 12 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 12 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Polecam też przeczytać ile Niemcy w zeszłym roku odstrzelili Racja. Jakoś nikt się nie martwi milionami ryb likwidowanych przez użytkowników, rybaków czy kłusoli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 12 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 A co się stało z tymi szlochającymi kornikami i dzikami czytającymi konstytucję? Dzikom na forum wolno się golić i podchodzić pod strzał Milikowi lub myśliwym, a czytać konstytucje to już z nie? 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter v Opublikowano 12 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Jak była wycinka drzew w puszczy,winny był kornik drukarz który został w poobrywanej korze na ściółce w puszczy.????.Drzewa sprzedano i jest git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 12 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Szkoda tylko że tak wybiurczo Racja. Jakoś nikt się nie martwi milionami ryb likwidowanych przez użytkowników, rybaków czy kłusoli. A co się stało z tymi szlochającymi kornikami i dzikami czytającymi konstytucję? Dzikom na forum wolno się golić i podchodzić pod strzał Milikowi lub myśliwym, a czytać konstytucje to już z nie? Jak była wycinka drzew w puszczy,winny był kornik drukarz który został w poobrywanej korze na ściółce w puszczy..Drzewa sprzedano i jest git.Bardzo śmieszne. Boki zrywać...Naprawdę nie macie szacunku dla kolegów, którzy widząc nowy wpis w "jerkbait się śmieje" liczą na fajny żart? Chyba zacznę wycinać wpisy nie na temat, a za zmuszanie mnie do niechcianej dodatkowej pracy autorów tych wpisów będę odpowiednio "nagradzać". Jeśli chcecie pogadać nie na temat, to załóżcie sobie nowy temat, nazwijcie odpowiednio i spamujcie do woli. Tutaj wystarczy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 12 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Bardzo śmieszne. Boki zrywać...Naprawdę nie macie szacunku dla kolegów, którzy widząc nowy wpis w "jerkbait się śmieje" liczą na fajny żart? Chyba zacznę wycinać wpisy nie na temat, a za zmuszanie mnie do niechcianej dodatkowej pracy autorów tych wpisów będę odpowiednio "nagradzać". Jeśli chcecie pogadać nie na temat, to załóżcie sobie nowy temat, nazwijcie odpowiednio i spamujcie do woli. Tutaj wystarczy.Januszu ten konstytucyjny żart był dla mnie hitem wczorajszego dnia, a i dziś nie daje o sobie zapomnieć. Szkoda że wyleciał bo był naprawdę dobry. Także spoko. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 12 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Coś na czasie https://media.giphy.com/media/l0HUgHCo6vYdWMoUg/giphy.gif?fbclid=IwAR2bPVijT4lSZkyBVWg9BawpFBDsZb5G-afSqS00RktycO0X2MurS1dSuZM 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 12 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Januszu ten konstytucyjny żart był dla mnie hitem wczorajszego dnia, a i dziś nie daje o sobie zapomnieć. Szkoda że wyleciał bo był naprawdę dobry. Także spoko.Przykro mi, ale muszę być konsekwentny. Ten wpis mógł być przesłany na priv, zamieszczony w osobnym temacie - ostrzegałem, jakie będą konsekwencje za wpisy nie na temat. Otrzymujesz punkt ostrzeżenia. I każdy kolejny wpis nie na temat będzie identycznie potraktowany. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 12 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Teraz żart. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter v Opublikowano 12 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 12 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 (edytowane) Edytowane 12 Stycznia 2019 przez anpart 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CR33D Opublikowano 12 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 :-) Pozdrawiam,MichałSzybki tap [emoji41] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 12 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Gdzie te panny były jak byłem młody i przystojny ... ? :D 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 12 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Gdzie te panny były jak byłem młody i przystojny ... ? :D Wtedy nie miały kilkunastu tysięcy żeby ktoś na nie spojrzał Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 12 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Gdzie te panny były jak byłem młody i przystojny ... ? :D hoo....hoo... chyba jeszcze w jaskiniach mieszkały, to było tak dawno... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter v Opublikowano 12 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 One cały czas były,tylko myśmy za często na rybach byli???? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 13 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 One były Sławku jak Ciebie nie było, jak byłeś to ich nie było, teraz też są tylko jakieś prostsze, jakby w ogóle... ich nie było 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 13 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 (edytowane) https://youtu.be/_q_BRa5bAko Edytowane 13 Stycznia 2019 przez Sławomir 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi