Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

Jak widać w poście powyżej ,z kościoła można się śmiać do woli,ale z pewnej grupy "politykow" juz nie.

Ech panowie moderatorzy

Szanowny Robercie.

Do komunikacji z moderatorami służy przycisk "Zgłoś". Moderator też człowiek, ma prawo być poza forum, a jeśli nawet jest na forum, to np. z poziomu telefonu za dużo nie zdziała. Jest to działalność społeczna, więc postawa roszczeniowa jest tym bardziej nieuzasadniona. Nie tylko w "Cafe" dzieją się rzeczy wymagające uwagi moderatorów - często trzeba komuś pomóc i to zawsze będzie miało u moderatorów priorytet. A nie tylko łajać, karać i wycinać. Odrobinę empatii by się przydało... I powtórzę raz jeszcze - naciśnięcie przycisku "Zgłoś".

• Like 3

Szkoda tylko że tak wybiurczo

Racja. 

Jakoś nikt się nie martwi milionami ryb likwidowanych przez użytkowników, rybaków czy kłusoli. 

A co się stało z tymi szlochającymi kornikami i dzikami czytającymi konstytucję? Dzikom na forum wolno się golić i podchodzić pod strzał Milikowi lub myśliwym, a czytać konstytucje to już z nie?

Jak była wycinka drzew w puszczy,winny był kornik drukarz który został w poobrywanej korze na ściółce w puszczy..Drzewa sprzedano i jest git.

Bardzo śmieszne. Boki zrywać...

Naprawdę nie macie szacunku dla kolegów, którzy widząc nowy wpis w "jerkbait się śmieje" liczą na fajny żart? Chyba zacznę wycinać wpisy nie na temat, a za zmuszanie mnie do niechcianej dodatkowej pracy autorów tych wpisów będę odpowiednio "nagradzać". Jeśli chcecie pogadać nie na temat, to załóżcie sobie nowy temat, nazwijcie odpowiednio i spamujcie do woli. Tutaj wystarczy.

• Like 1

Bardzo śmieszne. Boki zrywać...

Naprawdę nie macie szacunku dla kolegów, którzy widząc nowy wpis w "jerkbait się śmieje" liczą na fajny żart? Chyba zacznę wycinać wpisy nie na temat, a za zmuszanie mnie do niechcianej dodatkowej pracy autorów tych wpisów będę odpowiednio "nagradzać". Jeśli chcecie pogadać nie na temat, to załóżcie sobie nowy temat, nazwijcie odpowiednio i spamujcie do woli. Tutaj wystarczy.

Januszu ten konstytucyjny żart był dla mnie hitem wczorajszego dnia, a i dziś nie daje o sobie zapomnieć. Szkoda że wyleciał bo był naprawdę dobry. Także spoko.

• Like 3

Januszu ten konstytucyjny żart był dla mnie hitem wczorajszego dnia, a i dziś nie daje o sobie zapomnieć. Szkoda że wyleciał bo był naprawdę dobry. Także spoko.

Przykro mi, ale muszę być konsekwentny. Ten wpis mógł być przesłany na priv, zamieszczony w osobnym temacie - ostrzegałem, jakie będą konsekwencje za wpisy nie na temat. Otrzymujesz punkt ostrzeżenia. I każdy kolejny wpis nie na temat będzie identycznie potraktowany.

• Like 1