Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

Tygrysek z prosiaczkiem biegną leśnym duktem, nagle jakiś błysk zwrócił ich uwagę.Butelka. Zobacz tygrysku jakiś płyn w środku, zobaczmy co to jest.

Siłują się i nie mogą otworzyć. Prosiaczku biegnij po szklankę a ja coś wymyślę, ale tygrysku tylko nie .....ależ prosiaczku no przecież - ja.

To ja biegnę, tylko pamiętaj tygrysku, ależ oczywiście. Tygrysek z nudów ujął nakrętkę zębami,obrócił i poszło. Co to może być najlepiej jak troszkę spróbuję. Tak spróbował że zobaczył dno w butelce, w głowie się zakręciło, powieki zrobiły się bardzo ciężkie i tygryska zmorzył sen.

Przybiegł prosiaczek, patrzy butelka pusta tygrysek śpi, tygrysku mój przyjacielu jak mogłeś, obiecałeś. Tygrysek lekko uniósł powiekę s...rdalaj świnio

pozdrawiam byniek

• Like 5

- Jaka dzisiaj woda? - pyta Franek Kowalskiego, który łowi już od świtu.
- Znakomita! Ryba ani myśli z niej wyłazić.

---------------------------

-Panie co pan wlewa do rzeki?
-Środek na pobudzenie apetytu, bo ryby nie chcą brać przynęty...

---------------------------

Łowiącemu ryby strażnik sprawdza kartę wędkarską:
- Pana karta jest już nieważna. Jak pan może łowić ryby na zeszłoroczną kartę wędkarską?!
- Bo ja łowię tylko te ryby, których nie złowiłem w zeszłym roku.

--------------------------

Wędkarz poszedł na ryby. Jak zwykle złapał złotą rybkę. Rzekła mu:
- Zapomnij o trzech życzeniach! Ale mogę dać Ci jedną radę...
- Wal śmiało!
- Rzadziej tu przychodź... rogaczu!

• Like 4