fish28 Opublikowano 28 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Jak uciec przed bandą cyganów? Schować się do urzędu pracy 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 28 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł nizinny Opublikowano 28 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 , 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter v Opublikowano 28 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 (edytowane) "Gdzie ja jestem Krzysiu" Edytowane 28 Stycznia 2019 przez piter v 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 28 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Tygrysek z prosiaczkiem biegną leśnym duktem, nagle jakiś błysk zwrócił ich uwagę.Butelka. Zobacz tygrysku jakiś płyn w środku, zobaczmy co to jest.Siłują się i nie mogą otworzyć. Prosiaczku biegnij po szklankę a ja coś wymyślę, ale tygrysku tylko nie .....ależ prosiaczku no przecież - ja.To ja biegnę, tylko pamiętaj tygrysku, ależ oczywiście. Tygrysek z nudów ujął nakrętkę zębami,obrócił i poszło. Co to może być najlepiej jak troszkę spróbuję. Tak spróbował że zobaczył dno w butelce, w głowie się zakręciło, powieki zrobiły się bardzo ciężkie i tygryska zmorzył sen.Przybiegł prosiaczek, patrzy butelka pusta tygrysek śpi, tygrysku mój przyjacielu jak mogłeś, obiecałeś. Tygrysek lekko uniósł powiekę s...rdalaj świniopozdrawiam byniek 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 28 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proraf Opublikowano 28 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 ,Rosjanie nie będą do nich strzelać, oni ich zgwałcą, na śmierć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 28 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 29 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Test 123 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarski365.pl Opublikowano 29 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 29 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Cóż to jest mało śmieszne - wystarczy spojrzeć za okno i wchodzi w temat polityki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarski365.pl Opublikowano 29 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 nazwijmy to tragikomedią, bo to ponadczasowe, jak np sztuki Moliera. Nie ważne kto u władzy i w jakim kraju, i tak zajmują się likwidacją bezrobocia, 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 29 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Złota rybka spełniająca życzenia , to tylko bajka . Prawda jest taka. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszFZS Opublikowano 29 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Lekcja geografii.Jasiu, gdzie leżą Niemcy?Pod Stalingradem, proszę Pani. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 29 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 po dzisiejszym dniu najbardziej rozchwytywana tłumaczka:oraz spotkany dziś w lesie akwizytor. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 29 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Umie po polsku i austriacku? Bo raczej wygląda na biegłą w języku Napoleona, sympatyczna tylko te spodnie ją zdradziły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 29 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 (edytowane) Rok wyborczy, wszystkie partie skompromitowane, potrzebna nowa siła To także w temacie.....podejrzewam, że w związku z obecną poprawnością taki program nie powstałby dzisiaj: Edytowane 29 Stycznia 2019 przez cristovo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 29 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 30 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 30 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 30 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 - Jaka dzisiaj woda? - pyta Franek Kowalskiego, który łowi już od świtu.- Znakomita! Ryba ani myśli z niej wyłazić.----------------------------Panie co pan wlewa do rzeki?-Środek na pobudzenie apetytu, bo ryby nie chcą brać przynęty...---------------------------Łowiącemu ryby strażnik sprawdza kartę wędkarską:- Pana karta jest już nieważna. Jak pan może łowić ryby na zeszłoroczną kartę wędkarską?!- Bo ja łowię tylko te ryby, których nie złowiłem w zeszłym roku.--------------------------Wędkarz poszedł na ryby. Jak zwykle złapał złotą rybkę. Rzekła mu:- Zapomnij o trzech życzeniach! Ale mogę dać Ci jedną radę...- Wal śmiało!- Rzadziej tu przychodź... rogaczu! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 30 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 30 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 (edytowane) Edytowane 30 Stycznia 2019 przez anpart 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 30 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 30 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 .... Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi