Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

Ileż to razy można usuwać "żarty" tych samych osób, które są niezgodne z regulaminem forum, prostackie, wulgarne, chamskie, itd. itp. etc.?! Mam wrażenie, że jako moderatorzy połowę czasu przeznaczamy na moderację Cafe. Naprawdę zmęczony już jestem...

Tak dla przypomnienia:
4. Nie publikuj treści, które mogą zostać uznane za naruszające porządek prawny lub dobre obyczaje. Pamiętaj, że jerkbait.pl  jest neutralny światopoglądowo i nie jest miejscem do prowadzenia publicystyki politycznej, religijnej, obyczajowej. Jeśli zauważyłeś takie treści na forum, natychmiast powiadom o tym korzystając z dostępnej funkcji „zgłoś wiadomość moderatorowi”.
5. Przestrzegaj regulaminów obowiązujących na forum oraz zaleceń administratora lub moderatorów. Pamiętaj, że ostateczne interpretacje należą do nich. Wypowiedzi naruszające zasady mogą być usuwane a uporczywe naruszanie zasad obowiązujących na jerkbait.pl może oznaczać usunięcie z grona Użytkowników (Regulamin Jerkbait.pl).

Niniejszym informuję, że choć naprawdę lubię zaglądać do "Jerkbait się śmieje", to coraz mniej tekstów i rysunków tu zamieszczanych mnie bawi. Każdy bierze odpowiedzialność za to co pisze i wstawia na forum, a jeżeli ma jakiekolwiek wątpliwości co do tego czy publikowane treści są odpowiednie jesteśmy do waszej dyspozycji -  chętnie podpowiemy, pomożemy, uraczymy dobrym słowem.

Szczególnie kieruję to do tych osób, które uporczywie i z premedytacją naruszają zasady forum oraz dobre obyczaje.

Niniejszym poinformowałem, przypomniałem, zostawiam pod rozwagę...

• Like 9

Ewolucja humoru.Nie będę pisał, że dinozaury :whistling: , bo zostanę oskarżony o podteksty polityczne https://www.youtube.com/watch?v=5pX-gCfdHv0 i humor nowoczesny https://www.youtube.com/watch?v=FOS6S1RMlbU

Ed. https://www.youtube.com/watch?v=nFnMM-4Ewlw

Edytowane przez Koincydencja
  • Like 5

Norwegowie i Szwedzi zorganizowali zawody w wędkarstwie podlodowym.
Szwedzi ciągną jedną rybę za drugą, w wiaderku Norwegów - zero.
Wysłali więc szpiega do Szwedów. Ten wraca i relacjonuje:
- Szwedzi robią wszystko tak jak my. Takie same wędki, takie same przynęty... Jedyna różnica polega na tym, że z jakiegoś powodu wywiercili dziury w lodzie.

;-)

siedzi baza na przyzbie i kurzy fajeckę

idą turyści z plecakami i pytają:

- baco, a jak długo musicie pić, żeby mieć trzy promile?

baca myśli, myśli, liczy, liczy i mówi:

- jo to musiołbyk ze śtyry dni nie pić

;-)

z wypracowania maturalnego:

"rycerz Skrzetuski dzięki kolegom miał dużo dzieci"

;-)

• Like 5