Sławomir Opublikowano 3 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 <iframe width="750" height="463" src="https://www.youtube.com/embed/HkPA2XLeub4" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe> 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 3 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 (edytowane) Mam nadzieję że nie dostanę punktu karnego... za ten tekst choć imię się nie zgadza Edytowane 3 Lutego 2019 przez Marcin Rafalski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 3 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawie30 Opublikowano 3 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Cokolwiek kontrowersyjnie, ale święta prawda :D3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 4 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Czyli jednak jestem trochę wyjątkowy, 1 na 10.Tylko nie wiem czy to dobrze ... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 4 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 4 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Czyli jednak jestem trochę wyjątkowy, 1 na 10.Tylko nie wiem czy to dobrze ...Ja też nie wiem kurczę. Jesteśmy w mniejszości ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 4 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Czyli jednak jestem trochę wyjątkowy, 1 na 10.Tylko nie wiem czy to dobrze ... Ja też nie wiem kurczę. Jesteśmy w mniejszości To jest nas już trzech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 4 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 W obliczu zagrożenia potrafimy być solidarni . Nawet gdy trzeba ratować obcego nam człowieka. Nie inaczej gdy trzeba ratować osobistą żonę. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 4 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Znienawidzony dzień tygodnia ? Wtedy pomyśl , że dawniej bywało gorzej 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 4 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 4 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 https://www.google.pl/search?q=mia+khalifa&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwigs9em-qHgAhWNp4sKHclnD4sQ_AUIDigB&cshid=1549279080207327&biw=1324&bih=641 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Teraz to i ja wiem...dzięki Krzysiek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 4 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoloGolo Opublikowano 4 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Ale tej lasce wszedzie sie buzia śmieje i to taki naturalny uśmiech. Widocznie robi to co lubi. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 4 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 4 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czechofil Opublikowano 4 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Znak czasu .... 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 4 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 4 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Znak czasu ....Nie ma się co śmiać. Kiedyś rozmawiałem z kilkunastoletnią córką i wspomniałem coś o walkman'ie. Ona na to: a co to jest walkman? Więc ja na to: w sumie to prawie to samo co discman tyle, że na kasety. Córka na to: a co to jest discman? No i mnie zatkało i dotarło do mnie, że chyba już się troszkę postarzałem... :-) 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 4 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 (edytowane) Edytowane 4 Lutego 2019 przez Sławomir 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 4 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Nie ma się co śmiać.Kiedyś rozmawiałem z kilkunastoletnią córką i wspomniałem coś o walkman'ie. Ona na to: a co to jest walkman? Więc ja na to: w sumie to prawie to samo co discman tyle, że na kasety.Córka na to: a co to jest discman?No i mnie zatkało i dotarło do mnie, że chyba już się troszkę postarzałem... :-) Czytam i śmieję się sam do siebie.Dwa dni temu niespełna 7-letnia córa znalazła coś dziwnego.Trzymała delikatnie dwoma paluszkami żeby nie zepsuć.Brzydkie czarne napisy wykonane niedbale markerem wskazywały że tata będzie wiedzieć co to takiego.- to kaseta magnetofonowa Nauczyła się obsługi magnetofonu ale szoku doznała jak trzeba było przekładać kasetę na drugą stronę 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 4 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Były jeszcze patefony i analogi...ale to widzą u DJ.. Za to poopowiadajcie dzieciakom o szpulowcach..chyba, że sami mie pamiętacie ? ja miałem niezły ubaw tłumacząc zasadę działania.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 5 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 IMG-20190118-WA0016.jpgKurde nie widziałem, że tyle profesji posiadam hehe Wysłane z mojego SM-G800F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 5 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Ileż to razy można usuwać "żarty" tych samych osób, które są niezgodne z regulaminem forum, prostackie, wulgarne, chamskie, itd. itp. etc.?! Mam wrażenie, że jako moderatorzy połowę czasu przeznaczamy na moderację Cafe. Naprawdę zmęczony już jestem...Tak dla przypomnienia:4. Nie publikuj treści, które mogą zostać uznane za naruszające porządek prawny lub dobre obyczaje. Pamiętaj, że jerkbait.pl jest neutralny światopoglądowo i nie jest miejscem do prowadzenia publicystyki politycznej, religijnej, obyczajowej. Jeśli zauważyłeś takie treści na forum, natychmiast powiadom o tym korzystając z dostępnej funkcji „zgłoś wiadomość moderatorowi”.5. Przestrzegaj regulaminów obowiązujących na forum oraz zaleceń administratora lub moderatorów. Pamiętaj, że ostateczne interpretacje należą do nich. Wypowiedzi naruszające zasady mogą być usuwane a uporczywe naruszanie zasad obowiązujących na jerkbait.pl może oznaczać usunięcie z grona Użytkowników (Regulamin Jerkbait.pl). Niniejszym informuję, że choć naprawdę lubię zaglądać do "Jerkbait się śmieje", to coraz mniej tekstów i rysunków tu zamieszczanych mnie bawi. Każdy bierze odpowiedzialność za to co pisze i wstawia na forum, a jeżeli ma jakiekolwiek wątpliwości co do tego czy publikowane treści są odpowiednie jesteśmy do waszej dyspozycji - chętnie podpowiemy, pomożemy, uraczymy dobrym słowem. Szczególnie kieruję to do tych osób, które uporczywie i z premedytacją naruszają zasady forum oraz dobre obyczaje.Niniejszym poinformowałem, przypomniałem, zostawiam pod rozwagę... Mimo wcześniejszych próśb, a nawet ostrzeżeń, dalej pojawiają się "żarty" których tu nie powinno być. Wobec tego informujemy, koniec pobłażania od tej pory za żarty polityczne, wulgarne czy po prostu obleśne posypią się ostrzeżenia!!!Przypominam, że ostrzeżenia mogą skutkować czasowym, a nawet stałym banem! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi