Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

Znak czasu ....

Nie ma się co śmiać.

Kiedyś rozmawiałem z kilkunastoletnią córką i wspomniałem coś o walkman'ie. Ona na to: a co to jest walkman? Więc ja na to: w sumie to prawie to samo co discman tyle, że na kasety.

Córka na to: a co to jest discman?

No i mnie zatkało i dotarło do mnie, że chyba już się troszkę postarzałem... :-)

• Like 8

Nie ma się co śmiać.

Kiedyś rozmawiałem z kilkunastoletnią córką i wspomniałem coś o walkman'ie. Ona na to: a co to jest walkman? Więc ja na to: w sumie to prawie to samo co discman tyle, że na kasety.

Córka na to: a co to jest discman?

No i mnie zatkało i dotarło do mnie, że chyba już się troszkę postarzałem... :-)

Czytam i śmieję się sam do siebie.

Dwa dni temu niespełna 7-letnia córa znalazła coś dziwnego.

Trzymała delikatnie dwoma paluszkami żeby nie zepsuć.

Brzydkie czarne napisy wykonane niedbale markerem wskazywały że tata będzie wiedzieć co to takiego.

- to kaseta magnetofonowa  :lol:

Nauczyła się obsługi magnetofonu ale szoku doznała jak trzeba było przekładać kasetę na drugą stronę  ;)

• Like 7

Ileż to razy można usuwać "żarty" tych samych osób, które są niezgodne z regulaminem forum, prostackie, wulgarne, chamskie, itd. itp. etc.?! Mam wrażenie, że jako moderatorzy połowę czasu przeznaczamy na moderację Cafe. Naprawdę zmęczony już jestem...

Tak dla przypomnienia:

4. Nie publikuj treści, które mogą zostać uznane za naruszające porządek prawny lub dobre obyczaje. Pamiętaj, że jerkbait.pl  jest neutralny światopoglądowo i nie jest miejscem do prowadzenia publicystyki politycznej, religijnej, obyczajowej. Jeśli zauważyłeś takie treści na forum, natychmiast powiadom o tym korzystając z dostępnej funkcji „zgłoś wiadomość moderatorowi”.

5. Przestrzegaj regulaminów obowiązujących na forum oraz zaleceń administratora lub moderatorów. Pamiętaj, że ostateczne interpretacje należą do nich. Wypowiedzi naruszające zasady mogą być usuwane a uporczywe naruszanie zasad obowiązujących na jerkbait.pl może oznaczać usunięcie z grona Użytkowników (Regulamin Jerkbait.pl).

Niniejszym informuję, że choć naprawdę lubię zaglądać do "Jerkbait się śmieje", to coraz mniej tekstów i rysunków tu zamieszczanych mnie bawi. Każdy bierze odpowiedzialność za to co pisze i wstawia na forum, a jeżeli ma jakiekolwiek wątpliwości co do tego czy publikowane treści są odpowiednie jesteśmy do waszej dyspozycji -  chętnie podpowiemy, pomożemy, uraczymy dobrym słowem.

Szczególnie kieruję to do tych osób, które uporczywie i z premedytacją naruszają zasady forum oraz dobre obyczaje.

Niniejszym poinformowałem, przypomniałem, zostawiam pod rozwagę...

Mimo wcześniejszych próśb, a nawet ostrzeżeń, dalej pojawiają się "żarty" których tu nie powinno być.

Wobec tego informujemy, koniec pobłażania od tej pory za żarty polityczne, wulgarne czy po prostu obleśne posypią się ostrzeżenia!!!

Przypominam, że ostrzeżenia mogą skutkować czasowym, a nawet stałym banem!

• Like 2