Delbanka Opublikowano 5 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 popieram 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 5 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 5 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domeldoom Opublikowano 5 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Czyli jednak jestem trochę wyjątkowy, 1 na 10.Tylko nie wiem czy to dobrze ...Dobrze,nie popisała się niczym, ale to niczym szczególnym w żadnej produkcji, jedzie tylko na egzotycznej urodzie.Tak mi kolega jednen mówił ... :D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 6 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 I tu się z kolegą zgadzam gdzie jej tam do gwiazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 6 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 Dobrze,nie popisała się niczym, ale to niczym szczególnym w żadnej produkcji, jedzie tylko na egzotycznej urodzie.Tak mi kolega jednen mówił ... :D:D:D:DPopieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 6 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 No nikt nie znal, a teraz, naraz wszyscy wiedzą jak ta artystka posługuje sie mikrofonem ???? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 6 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 6 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 (edytowane) scena z filmu sprzed ok. 60 lat ale tekst bardzo aktualny (...) Edytowane 6 Lutego 2019 przez Jano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 6 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 Prosiliśmy, upominaliśmy, nalegaliśmy. Teraz przestajemy się bawić w ciuciubabkę - każdy, kto nie zrozumiał prostego przekazu, będzie dla przypomnienia otrzymywał punkty karne. I tak do skutku, którym będzie poszanowanie dla regulaminu. Zero tolerancji dla osób łamiących nasze zasady. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 6 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 Widzę ze strach cokolwiek wpisać Mistrzyni pióra, nie tylko pióra... Koledzy nie spędzajcie tyle czasu przed komputerem https://www.wiocha.pl/1565525,Skuteczne-arabska 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 6 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 Wygląda na to, że najłatwiej dostać "punkta" w najbardziej relaksacyjnym wątku na forum.Mnie śmieszy to do rozpuku 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 7 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 7 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 delikatnie 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 7 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 (edytowane) Edytowane 7 Lutego 2019 przez Alexspin 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 7 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Wygląda na to, że najłatwiej dostać "punkta" w najbardziej relaksacyjnym wątku na forum.Mnie śmieszy to do rozpuku A zawsze wydawało mi się, że satyra polityczna to nasz "sport narodowy"...Tak się zastanawiam, czy przypadkiem nie urażę kogoś? Jego uczuć, religii alboco... Ale zaryzykuję ???????? Małżeństwo było na wakacjach w Pakistanie. Chcieli znaleźć kilka pamiątek, które mogliby ewentualnie wręczyć znajomym. Weszli do małego sklepiku z sandałami. Tam w ukłonach przywitał ich mały, człowieczek i powiedział:- Mam dla was specjalne sandały, które mogą was zainteresować. One mają magiczną moc. Sprawiają, że będziesz tak dziki w lóżku, jak spragniony wielbłąd na pustyni!Żona od razu chciała je kupić, ale mąż zrobił od razu sceptyczną minę. Uważał że nie potrzebuje takich sandałów, a poza tym nie wierzył w ich moc i uważał że to jakaś ściema. Więc zapytał sklepikarza:- Jak to możliwe, że sandały mogą mieć aż tak wielką moc?- Po prostu je przymierz - odpowiedział sklepikarz.Mąż oczywiście nie chciał ich przymierzać, ale w końcu uległ naleganiom żony. Jak tylko wsunął stopy w sandały, od razu poczuł silne podniecenie. W oczach pojawił mu się błysk pożądania i poczuł coś, czego nie czuł jeszcze nigdy - wielką i brutalną potęgę seksu. W mgnieniu oka mąż złapał sklepikarza za brodę, brutalnie zmusił go do skłonu, oparł o stolik, zerwał z niego spodnie i zaczął sobie na nim totalnie używać. Na co sklepikarz zaczął wrzeszczeć tak przeraźliwie, jak jeszcze nikt nigdy nie krzyczał:- STÓJ! STÓJ! .... ZAŁOŻYŁEŚ LEWY NA PRAWY 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 7 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 7 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 7 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 (edytowane) Edytowane 7 Lutego 2019 przez anpart 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 7 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 A'propos woblera za 100plz , nie dałbym bym. Ale historia z nad Narwi sprzed lat 15? może 20. Wędkarz na włąsnej roboty woblery łowił sumy, łowił a nie próbował, co popłynął to miał suma. Wędkarz z W-wy trzymający łódkę w domu Polonii molestował go o zrobienie woblera, łowca sumów nie chciał. W końcu żeby warszawiak się od niego odp.....ł rzucił cenę - .........200plz. I się zdziwił bo tamten wyciągnął portfel i zapłacił bez słowa. Wypłynął swoją łódką na Narew z zamiarem wiadomym. Ponoć niecały kwadrans później było słychać na przystani pierwsze joby . Woblera nie udało się uwolnić. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 8 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 8 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 A'propos woblera za 100plz , nie dałbym bym. Ale historia z nad Narwi sprzed lat 15? może 20. Wędkarz na włąsnej roboty woblery łowił sumy, łowił a nie próbował, co popłynął to miał suma. Wędkarz z W-wy trzymający łódkę w domu Polonii molestował go o zrobienie woblera, łowca sumów nie chciał. W końcu żeby warszawiak się od niego odp.....ł rzucił cenę - .........200plz. I się zdziwił bo tamten wyciągnął portfel i zapłacił bez słowa. Wypłynął swoją łódką na Narew z zamiarem wiadomym. Ponoć niecały kwadrans później było słychać na przystani pierwsze joby . Woblera nie udało się uwolnić.Były o tym gościu i jego woblerach artykuły w prasie, jeszcze w czasach bez internetu i zdjęć cyfrowych. Woblery podobno zabójcze na sumy. Jak pojadę do siebie to podpytam o nazwisko bo jak je robił to jeszcze gówniak byłem i nie pamiętam personaliów. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 8 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Były o tym gościu i jego woblerach artykuły w prasie, jeszcze w czasach bez internetu i zdjęć cyfrowych. Woblery podobno zabójcze na sumy. Jak pojadę do siebie to podpytam o nazwisko bo jak je robił to jeszcze gówniak byłem i nie pamiętamO Pana Wąchałę czasem nie chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 (edytowane) Warto się kształcić Przysłała mi to moja pracownica ... czy to coś znaczy? Edytowane 8 Lutego 2019 przez BOB 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 8 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 (edytowane) Edytowane 8 Lutego 2019 przez anpart 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi