Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

@Krzysiek, dzisiaj w biedronce widziałem jeszcze lepszy zestaw romantyka, róża, 3-pak gumek i 0.5l czystej, wymieniliśmy z panią kasjerką tak wymowne spojrzenia, że ciężko jej było klienta obsłużyć z zachowaniem powagi :)

Ze mnie też musieli mieć ludzie "polewkę". Mój zestaw: róże z biedronki, maseczka do twarzy (tu ważne info: odmładzająca), płyn do mycia toalet i piwo. Gumki mi nawet do głowy nie przyszły ;-) Dobrze, że żona ma poczucie humoru.

Ciemna noc, amerykanski bombowiec leci na akcję. Cel: zrzucić spadochroniarzy na wyznaczony obszar na terytorium wroga.
Samolot zatoczyl krąg, w kabinie wygaszono światła, zapala się czerwona lampka, następnie zielona, grupa komandosów wyskakuje. Z wyjątkiem jedego.
Dowódca: - Skacz...
Komandos: - Nnnie...
Dowódca: - Dlaczego nie?
Komandos: - Bbbo się bbboję...
Dowódca: - Skacz, bo pójdę po pilota i razem cię wypchniemy!
Komandos: - Ttto idź...
Po chwili dowódca wraca z pilotem. W kabinie jest całkiem ciemno, zielona lampka już zgasła.
- Skacz - mówi pilot - bo cię wyrzucimy siłą...
Komandos: - Nnnie, bbbo się bbboję...
W ciemności slychać kotłowaninę. W końcu udaje się wypchnąć faceta z samolotu. Zdyszani siedzą w ciemnym wnętrzu.
- Silny był - mówi dowódca.
- Nnno, chhhyba ccoś tttrenowal...

• Like 6