Gość Drac Opublikowano 19 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Gównie początek mocny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 20 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 20 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 20 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 20 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 Kontrola trzeźwości w kopalni 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 20 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 (edytowane) Ewolucja: Edytowane 20 Lutego 2019 przez Alexspin 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkociniak Opublikowano 20 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 Kontrola trzeźwości w kopalni Ponoć dowcipnisie juz nie pracują :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 20 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 https://www.sadistic.pl/odwiedziny-z-niespodzanka-vt488348.htm Eh ten Karol 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 20 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 21 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 21 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 21 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 21 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmac5 Opublikowano 21 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 https://www.youtube.com/watch?v=Iwq3Xk2CgKc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 21 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 (edytowane) Edytowane 21 Lutego 2019 przez anpart 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 22 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 22 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Przychodzi baba do lekarza:- W jakich porach Pan przyjmuje?- W sztruksach... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 22 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 22 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 22 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 (edytowane) Siostra Maria Katarzyna mieszkała w klasztorze niedaleko sklepu monopolowego Jacka. Pewnego dnia weszła do sklepu i powiedziała:- Jacek, daj mi ćwiartkę brandy.- Siostro Mario Katarzyno! - wykrzyknął Jacek - Nigdy bym tego nie zrobił! Nigdy nie sprzedałem alkoholu zakonnicy!- Jacku - powiedziała siostra - To dla matki przełożonej - zniżyła głos - Ma zatwardzenie, no wiesz...Jacek sprzedał więc jej brandy. Później zamknął sklep i poszedł do domu. Kiedy mijał klasztor i zobaczył siostrę Marię Katarzynę. Śpiewała i tańczyła na chodniku, wirowała, machała rękami jak ptak. Zbliżał się tłum, więc Jacek przepchnął ja dalej i krzyknął:- Siostro Mario Katarzyno! Na litość boską! Powiedziała mi siostra, że to na zatwardzenie siostry przełożonej!Niezbita z tropu siostra Maria Katarzyna odpowiedziała:- Bo tak jest, mój młodzieńcze, tak jest! Kiedy mnie zobaczy, to się zesra Edytowane 22 Lutego 2019 przez Tomrusz 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert7704 Opublikowano 22 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Siostra Maria Katarzyna mieszkała w klasztorze niedaleko sklepu monopolowego Jacka. Pewnego dnia weszła do sklepu i powiedziała:- Jacek, daj mi ćwiartkę brandy.- Siostro Mario Katarzyno! - wykrzyknął Jacek - Nigdy bym tego nie zrobił! Nigdy nie sprzedałem alkoholu zakonnicy!- Jacku - powiedziała siostra - To dla matki przełożonej - zniżyła głos - Ma zatwardzenie, no wiesz...Jacek sprzedał więc jej brandy. Później zamknął sklep i poszedł do domu. Kiedy mijał klasztor i zobaczył siostrę Marię Katarzynę. Śpiewała i tańczyła na chodniku, wirowała, machała rękami jak ptak. Zbliżał się tłum, więc Jacek przepchnął ja dalej i krzyknął:- Siostro Mario Katarzyno! Na litość boską! Powiedziała mi siostra, że to na zatwardzenie siostry przełożonej!Niezbita z tropu siostra Maria Katarzyna odpowiedziała:- Bo tak jest, mój młodzieńcze, tak jest! Kiedy mnie zobaczy, to się zesra To Ruscy pozwolili wpłynąć tej łodzi czy Unia Europejska zakazana większym? A nie to Polska ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 22 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Mają chłopaki szczęście, że to nie nie ten Elbląg w Polsce, bo przywitałaby ich Policja wodna i dostaliby podsumowanie za:brak kapoków, gaśnicy, bosaka .... i milionów niezbędnych rzeczy, papierów i pozwoleń.Są jeszcze szczęśliwi wodniacy na świecie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarasszy Opublikowano 22 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Kilkunastu Kobietom w jednej krakowskiej firmie zadano pytanie: "Która z Waskocha swojego męża"? Wszystkie podniosły ręce. Drugie pytanie: "Kiedy ostatni raz powiedziałaś mężowi, że go kochasz"? Część kobiet odpowiedziała, że dziś, część że wczoraj, a część, że niepamiętają. Następnie polecono im wziąć telefon i wysłać poniższy tekst: "Kocham Ciękochanie." Po wysłaniu SMS-u kobiety wymieniły się telefonami i czytały przychodzącewiadomości. Oto kilka odpowiedzi: (pisownia oryginalna) 1. Kim jesteś? 2. Nie, nie odblokuje Ci karty kredytowej. 3. Nie obchodzi mnie ,że nie masz się w co ubrać 4. Co nawywijałaś z samochodem? 5. Nie rozumiem, nawąchałaś się czego? 6. Pojebało Cię? 7. Nie nawijaj, tylko powiedz mi, ile potrzebujesz? 8. Co tym razem zrobiłaś? 9. Dwójka dzieci nam wystarczy. żryj te tabletki. 10. Jeśli nie powiesz mi, do kogo chciałaś to wysłać, to ci zajebie! 11. Mówię ci, żebyś tyle nie pila! 12. Czego by nie chciała, odpowiedz brzmi- nie! 13. Żadne wczasy w Tajlandii, jedziemy nad jezioro Gopło 14. Nie interesuje mnie e ta nowa torebka nie pasuje do żadnych butów. 15. Wiedziałem, że się zgodzisz. Kup i wazelinę, nie będzie bolało 16. Nie stać nas na remont mieszkania i nowe meble co rok 17. Tak, możesz wyjść dziś z koleżankami na ploty 18. Umierająca jesteś? 19. Nie będzie dziś seksu, zmęczony po pracy będę 20. Tak bardzo ze połkniesz? 21. Na pewno pod dobry numer napisałaś? 22. Nie może twoja mamusia przyjechać do nas na weekend. Nie i chuj! 23. Znowu spierdoliłaś obiad? Trudno zjem na miecie 24. Dobra, dobra mów ile mnie tym razem będzie to kosztowało. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 22 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 22 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 https://www.youtube.com/watch?v=B1lH4SxyOuc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi