Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie skończmy tą ch...ą rozmowę, bo do niczego nie prowadzi.

Osobiście wśród wielu wad mam jedną przez którą dostaje na forach internetowych, na Jerku niestety najbardziej, bo najwięcej tu siedzę, białej gorączki - mianowicie szlag mnie trafia, gdy widzę jak ludzie zamiast szanować, gwałcą język, za zachowanie którego przodkowie nasi tracili majątek, zdrowie a czasem i życie.

Tu błędu nie było, zwykłe blachy, no i słowo niezbyt "poważne", a mimo to uszczypliwość mi się włączyła, na szczęście jeszcze nie agresor.

A żebty off-topa nie było a temat zachowany.

Rozmawiają 3 Góralki.

- Wicie, kochołom się wczoraj z intyligentem...

- Łoooooo... i co?

- Wicie, on mo penisa!

- Łoooooo... a co to jest?

- A taki nos ch.., ino miętki.

• Like 7

Wylądowały dwa ufoludki na stacji benzynowej.Podchodzą do dystrybutora i jeden mówi:
-cześć,jestem ufoludkiem,przybywam w pokojowych zamiarach...dystrybutor nic
Na to drugi:
-weź go zostaw bo to twardziel
-jaki tam twardziel?....
-cześć, jestem ufoludkiem,przybywam w pokojowych zamiarach!....ponowił...dystrybutor znowu nic.
-mówię ci,zostaw go,bo to twardziel!
Pierwszy wyjął spluwę,strzelił...rozpieprzyło całą stację w drobny mak.
Spadły ufoludki spory kawał dalej i pierwszy pyta:
-ty,skąd wiedziałeś,że to taki twardziel?
-jakbyś ty się własnym kut..sem dwa razy dookoła owinął, a końcówkę wsadził w ucho, też byś był twardzielem!

• Like 8

Panowie skończmy tą ch...ą rozmowę, bo do niczego nie prowadzi.

Osobiście wśród wielu wad mam jedną przez którą dostaje na forach internetowych, na Jerku niestety najbardziej, bo najwięcej tu siedzę, białej gorączki - mianowicie szlag mnie trafia, gdy widzę jak ludzie zamiast szanować, gwałcą język, za zachowanie którego przodkowie nasi tracili majątek, zdrowie a czasem i życie.

Tu błędu nie było, zwykłe blachy, no i słowo niezbyt "poważne", a mimo to uszczypliwość mi się włączyła, na szczęście jeszcze nie agresor.

Tracili właśnie po to by nasz język był wyjątkowy niewiele jest języków na świecie mogących stworzyć coś takiego:

Szedł chuj chujową drogą, spotkał chuja z chujowa noga, zapytał chuj - jak się masz? ,a chujowo. Wziął chuj chuja za chuj i poszli w chuj.  :D 

Oczywiście Rosjanie też potrafią: