Marcy- Opublikowano 21 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 Nowy gadżet dla .... karpiarzy ? cozee-toilet-seatb-2.jpg https://www.fishingmegastore.com/chairs-bedchairs-and-accessories/ridgemonkey-cozee-toilet-seat~50097.html?&utm_medium=newsletter&utm_campaign=Newsletter-gac-20190320&u=90b6f9206fc790dd9e69c42ddda7c987&e=2785Podpórka do tego i parasol i będą brali 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Algeroth82 Opublikowano 21 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 widocznie tapatalk nie wspiera flasha Wspiera - ja używam i wszystko śmiga jak należy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czechofil Opublikowano 21 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 Skoro dziś pierwszy dzień wiosny .... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromadzki Opublikowano 22 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 K O B I E T A - niebezpieczny pierwiastek PEŁNA NAZWA: KobietaSYMBOL: KoODKRYWCA: AdamROK ODKRYCIA: Znana od zarania dziejówMASA ATOMOWA:Średnia około 65,6 kg, lecz istnieją izotopy o masie od 40 do 200 kgWYSTĘPOWANIE:Stosunkowo znaczne ilości występują w obszarach zabudowanychWŁASNOŚCI FIZYCZNE:* Wrze i mrozi bez znanych przyczyn* Topnieje przy odpowiednim traktowaniu* Zgorzkniała przy nieprawidłowym użyciu* Występuje w wielu odmianach począwszy od dziewiczo czystego metalu do rudej pospolitej WŁASNOŚCI CHEMICZNE:* Wykazuje silne przyciąganie do metali i kamieni szlachetnych* Absorbuje znaczne ilości drogich substancji* Może nagle eksplodować bez żadnego ostrzeżenia czy powodu* Jest najsilniejszym znanym człowiekowi czynnikiem redukującym bogactwo UŻYCIE:* Element wysoce ozdobny, zwłaszcza w samochodach sportowych * Uwalnia od naprężeńREAKCJE:* Czysty okaz, odkryty w stanie naturalnym, przyjmuje barwę różowo - czerwoną* Barwa zmienia się na zieloną, jeśli zostanie umieszczony obok dorodniejszego okazu ZAGROŻENIA:* Wysoce niebezpieczna w niedoświadczonych rękach* Legalnie można posiadać tylko jeden okaz, choć można utrzymywać kilka, pod warunkiem, ze znajdują się w rożnych miejscach i nigdy ze sobą się nie stykają 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 22 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 (edytowane) Dokładnie, u mnie to samo... :( Alex to samo się dzieje z większością twoich u mnie https://www.wiocha.pl/1572120,Nasza_tradycja Edytowane 22 Marca 2019 przez Sławomir 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 22 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 Ten żart przypomniał mi, że dwa lata temu Japończycy stworzyli niesamowity dysk pamięci, dysk o nieskończonej pojemności. Jak na razie, wciąż go formatują 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 22 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 my faceci...;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czechofil Opublikowano 22 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 23 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 https://www.wiocha.pl/1572222,Nareszcie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 23 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 25 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 ... Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czechofil Opublikowano 25 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 Najnowszy model czeskiego sonaru 3D Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 25 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 (edytowane) Trochę płynu i jaka radość https://www.wiocha.pl/1572538,Prawdziwe_szczescie Edytowane 25 Marca 2019 przez Sławomir 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marecki003 Opublikowano 25 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 (edytowane) Edytowane 25 Marca 2019 przez marecki003 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 25 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 Najnowszy model czeskiego sonaru 3D Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkRaczej to Słowacki model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marecki003 Opublikowano 25 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick Opublikowano 25 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 Mąż wraca do domu i zastaje żonę przykutą do łóżka kajdankami. W buzi kula, na piersiach klamerki. Obok stoi kochanek w masce. W ręku trzyma pejcz, na jajkach ma zawieszoną pułapkę na myszy. Zapada niezręczna cisza. Mąż po chwili do żony: Rozumiem, że wpierdo..ić Wam to nie ma sensu... 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 26 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 @Marecki003 uważaj, ja za politykę dostałem ostrzeżenie... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonPablo Opublikowano 26 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 26 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 26 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 26 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 26 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 (edytowane) https://www.youtube.com/watch?v=1xCfiOQlkWY Edytowane 26 Marca 2019 przez Koincydencja 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik2 Opublikowano 26 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 @Marecki003 uważaj, ja za politykę dostałem ostrzeżenie... :D Ja dostałem za poproszenie by jeden z kolegów zmienił learz lub dilera 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 (edytowane) ...może za tego "learza"?! Edytowane 26 Marca 2019 przez BOB 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi