DelTor0 Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2019 (edytowane) Del Toro , fajnie by było ale karty się nie otwierają , Edytowane 21 Kwietnia 2019 przez Sławomir 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2019 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2019 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2019 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2019 (edytowane) ...to bardziej chłostany poniedziałek (...) a mus być lany Edytowane 21 Kwietnia 2019 przez Delbanka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hanz Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Lepszy juz chlostany bo ta fota podlatuje tęczą... So gay 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Zależy czyja dupa pod bat idzie............i co kto lubi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 No to sobie polał Po lany poniedziałek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 (edytowane) uwolnić żółwika https://www.sadistic.pl/uwolnil-swojego-zolwika-vt493273.htm żeby nam tak brały .... )) Edytowane 22 Kwietnia 2019 przez sero1975 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 https://images.app.goo.gl/FwfYSYJ9njWm22669 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Ze specjalną dedykacją dla forumowych kajakarzy ) https://www.sadistic.pl/skurwysyn-ma-jaja-jak-ten-kajak-vt493368.htm 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 ...totalna bzdura i bezmyślność, ale każdy robi co chce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Mógłby się załapać na nagrodę Darwina... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Rok 1993 ,dostęp do "cigareta" na wesoło taki sobie rzekłbym nawet dość trudny zatem i doświadczenia marne, ale jakimś cudem chłopaki z klasy mojego brata to zorganizowali ... Jako człek o rok starszy do "tematu" dopuszczony nie zostałem bo za mało dla nich będzie, ale dzięki bratu byłem na bieżąco Krótko pisząc wiedziałem gdzie się będzie "działo" czyli za nowo budowanym osiedlem w tzw. kręgach tzn. w wysokich na około 120 cm. okrągłych betonowych blokach. I pany było mniej więcej tak. Dym poszedł i potem komentarze: coś tam się dzieje ? Nic. Jak u Ciebie ? Normalnie, ale słyszymy coraz więcej śmiechu. I coby nie przedłużać emocjonująca końcówka. Ludzie ! Kuźwa jesteśmy zamknięci ! Betonowe koło się zamknęło ! Jak stąd wyjść ? ! I autentyczna konsternacja bo mieli problem z wyjściem ! Jakiś nawet płacz się zaczął dziać, aż nagle dziki ryk: luuudzie jesteśmy uratowani !!! Jest okienko !! I przez nie możemy wyjść 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrthc Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 (edytowane) Moja łódka to i ryby moje https://youtu.be/VQdO3v90Esc?t=1035Im dalej tym śmieszno Edytowane 23 Kwietnia 2019 przez ObraFM 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2019 (edytowane) Nie jestem pewien czy to nie ostatnie moje wejście, bo ostatnio modowie wszystko co zamieszczę uważają za politykę... Edytowane 24 Kwietnia 2019 przez Alexspin 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2019 https://demotywatory.pl/4922353/W-Poznaniu-jest-taki-porzadek-ze-jak-chce-sie-zrobic-lans-na 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2019 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Nie jestem pewien czy to nie ostatnie moje wejście, bo ostatnio modowie wszystko co zamieszczę uważają za politykę... Alex ale jak to.. ta damm 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czechofil Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Wedkarski pensjonat na Mazurach - czyżby życiowe doświadczenia??? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi