5384 Opublikowano 18 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 18 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 Kaboom Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 18 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 Opel Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 19 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2019 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 20 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 20 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 21 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 21 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 Lodzik https://www.sadistic.pl/lodzik-vt494732.htm 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domeldoom Opublikowano 21 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domeldoom Opublikowano 21 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 22 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2019 Opis wędki na stronie Pleciona : Doskonałe półprodukty Toray Carbon z prowadnicami cewki do precyzyjnego i długiego odlewania. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 22 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2019 Strona zapewne w języku angielskim i automatyczne tłumaczenie googla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 22 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2019 https://youtu.be/-3THhtq8Ztc 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrthc Opublikowano 22 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2019 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 22 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2019 spoiler z GoT'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 22 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2019 faceta bolało za mostkiemposzedł do lekarza, USG, RTG - te sprawydiagnoza: uszkodzenie mięśnia sercowego, możliwy zawał - trzeba natychmiast operowaćno to faceta na stół, narkoza, chirurg zrobił swoją robotęoperacja udała się facet wybudza się i pyta lekarza:- panie doktorze, jak tam moje serce?- wszystko w porządku, miał pan dużo szczęścia- a będę mógł grać na gitarze?- oczywiście! nie widzę przeciwskazań- no to super, bo zawsze marzyłem - a nigdy jeszcze nie grałem;-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoloGolo Opublikowano 23 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2019 Zepsułeś Facet miał złamana rękę i po operacji zapytał "Czy będę po tym potrafił grać na gitarze?"TakA to świetnie bo nigdy nie potrafiłem. [emoji16] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 23 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2019 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 23 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2019 .. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 23 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2019 Te majtadały przypomniały mi "Słonia Trąbalskiego"""... żonę ma taką jak by pięć żon miałimię jej Bania, ale zapomniał..." :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 23 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2019 stare, ale jareprzypomniał mi się dowcip o czopkach facet miał hemoroidy i poszedł do lekarzadoktor zbadał temat, zapisał maść i czopki- wie pan, jak stosować? - tak, tak - odpowiedział pacjent- to proszę za miesiąc przyjść na kontrolęno więc smarował się maścią i łykał ;-) czopki dwa razy dziennie po miesiącu idzie na kontrolę - stan bez zmianwięc lekarz zapisał mocniejszą maść i podwoił ilość czopków- wie pan, jak stosować? - tak, tak - odpowiedział pacjent- to proszę za miesiąc przyjść na kontrolęprzychodzi pacjent na kolejną kontrolę i nic, bez efektówlekarz mówi;- panie, niemożliwe, nie widzę poprawy- hm... co ja mogę - odpowiada pacjent- co pan, łykasz pan może te czopki??? - mówi doktor podniesionym głosem- nie! odpowiada wściekły pacjent; w dupę sobie wsadzam!;-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 23 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2019 (edytowane) Edytowane 23 Maja 2019 przez coma 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 23 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2019 I druga wersja 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 24 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 (edytowane) Edytowane 24 Maja 2019 przez Alexspin 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartuch5473 Opublikowano 24 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 25 marca???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi