Sławomir Opublikowano 24 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 Historia lubi się powtarzać: bykowe wraca Jakieś traumatyczne wspomnienia ? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 24 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 25 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 Smacznego 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 25 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goliatwielki Opublikowano 25 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 Najlepszy wzrok tej babki z tyłu natury kobiety nie oszukasz 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoloGolo Opublikowano 25 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 Laska z tyłu - mistrzyni [emoji23] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1ns4n1ty Opublikowano 25 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 A ta z przodu wklejona ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 25 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 ....oraz rozciągnięta tudzież ściśnięta tu i tam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 25 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 W całej Polsce będzie gorąco. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 25 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 (edytowane) Pić Panowie jak najwięcej pić Edytowane 25 Czerwca 2019 przez Pisarz.......ewski Piotr 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 26 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 (edytowane) Edytowane 26 Czerwca 2019 przez Alexspin 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domeldoom Opublikowano 26 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 (edytowane) Śmieszne, ale ciut brutalny humor, nawet jak dla mnie.Czarny humor, czarnym humorem, lubię nie powiem, ale jak zajdzie potrzeba to nikt nie pomoże... Czarny humor dla mnie:<...> przeginasz... Edytowane 27 Czerwca 2019 przez Jano 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdans Opublikowano 26 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 (edytowane) Jaka jest różnica między mężczyzną a kobietą? Kobieta wymaga wszystkiego od jednego mężczyzny a mężczyzna wymaga jednego od wszystkich kobiet. PS. Nie za bardzo teraz pamiętam czy wpadło mi to w oko na stronie Polskiej Partii Przyjaciół Piwa czy na stronie Gospodyń Miejskich Edytowane 26 Czerwca 2019 przez bogdans 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 27 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2019 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 27 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2019 https://www.instagram.com/p/BzH48pfgXMw/?igshid=15mq7ivgl1na4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 27 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2019 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 27 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2019 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domeldoom Opublikowano 27 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2019 (edytowane) <...> przeginasz...CześćNigdzie nie ma wpisu na temat "czarnego" humoru, zarówno w Cafe, ani w Jerkbait sie śmieje.Jeśli przeginam to warto by sklecić coś na wzór zasad. Ja lubię ciężki, czarny humor i wiele osób też.Ale jeśli ogół jest przeciw to rozumiem. Swoją drogą czy naśmiewanie się z niewidomych, co komentowałem, jest w porządku?? pzdrtomek Edytowane 27 Czerwca 2019 przez Jano 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domeldoom Opublikowano 27 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2019 (edytowane) Jak poczuć się w robocie, jak na wakacjach: Kto oglądał Tapam, lub sam łowił, to wie: Prawda, ale do tych co wiadomo to i tak nie dotrze: Edytowane 27 Czerwca 2019 przez domeldoom 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domeldoom Opublikowano 27 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2019 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domeldoom Opublikowano 27 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2019 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmatt Opublikowano 27 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2019 Ja lubię ciężki, czarny humor i wiele osób też.Ale jeśli ogół jest przeciw to rozumiem.Niepotrzebnie wspominales o szpinaku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2019 Nie znam gościa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milijon Opublikowano 27 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2019 CześćNigdzie nie ma wpisu na temat "czarnego" humoru, zarówno w Cafe, ani w Jerkbait sie śmieje.Jeśli przeginam to warto by sklecić coś na wzór zasad. Ja lubię ciężki, czarny humor i wiele osób też.Ale jeśli ogół jest przeciw to rozumiem. Swoją drogą czy naśmiewanie się z niewidomych, co komentowałem, jest w porządku?? pzdrtomekuderz w stół... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 27 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2019 CześćNigdzie nie ma wpisu na temat "czarnego" humoru, zarówno w Cafe, ani w Jerkbait sie śmieje.Jeśli przeginam to warto by sklecić coś na wzór zasad. Ja lubię ciężki, czarny humor i wiele osób też.Ale jeśli ogół jest przeciw to rozumiem. Swoją drogą czy naśmiewanie się z niewidomych, co komentowałem, jest w porządku?? pzdrtomek Tomku,Moim zdaniem zaprezentowany przez Ciebie "żart" naruszał dobre obyczaje i był mocno niestosowny.Oczywiście możesz mieć własne zdanie na ten temat. Jeżeli chcesz, możesz prezentować humor czarny, różowy czy inny kolorowy, jaki tam ci się podoba....Sugeruję jednak każdorazowo mieć na uwadze poniżej przytoczone zapisy."4. Nie publikuj treści, które mogą zostać uznane za naruszające porządek prawny lub dobre obyczaje. Pamiętaj, że jerkbait.pl jest neutralny światopoglądowo i nie jest miejscem do prowadzenia publicystyki politycznej, religijnej, obyczajowej. Jeśli zauważyłeś takie treści na forum, natychmiast powiadom o tym korzystając z dostępnej funkcji „zgłoś wiadomość moderatorowi”.5. Przestrzegaj regulaminów obowiązujących na forum oraz zaleceń administratora lub moderatorów. Pamiętaj, że ostateczne interpretacje należą do nich. Wypowiedzi naruszające zasady mogą być usuwane a uporczywe naruszanie zasad obowiązujących na jerkbait.pl może oznaczać usunięcie z grona Użytkowników."Z mojej strony, w tym temacie EOT Pozdrawiam Jano 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi