Paweł nizinny Opublikowano 9 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Kiedyś chodził taki kawał o nieczytelnej recepcie, którą farmaceuta jednak przeczytał i wydał lek. Stał w kolejce także kolega aptekarza/aptekarki i zapytał jak on to przeczytał, jak tam tak nabazgrane. Farmaceuta odpowiada: bo mamy z lekarzami taki układ, jak lekarz nie wie co przepisać pacjentowi, to bazgrze po recepcie tak by nikt nie przeczytał, a my dajemy na nią zwykłe witaminy.... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 9 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 .. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 9 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Ja znam inny kawał o recepcie. Do apteki przychodzi facet z receptą, na której jest napisane: CCTJ NWCMKD DMJSINS. Oczywiście pani magister nie widział co jest tam napisane. Facet chodził do wszystkich aptek i nikt nie mógł jej odczytać. Aż wreszcie trafił do tej właściwej . Pani magister nie wiedziała o jaki lek chodzi, ale poprosiła pana Czesia, który układa leki na regałach. Pan Czesio spojrzał na receptę i bez słowa podał z półki syrop. Pani magister będąc w szoku zapytała się skąd wiedział o co chodzi. Pan Czesio odpowiedział spokojnie, że tę receptę napisał jego znajomy lekarz i jest na niej napisane: Cześć Czesiu To JaNie Wiem Co Mu Ku...wa DolegaDaj Mu Jakiś Syrop I Niech Spier...ala 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł nizinny Opublikowano 9 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 9 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 (edytowane) Eski słuchał. ezehielZaawansowany +Forumowicze3176 postówLokalizacjaLa La LandImię:MarcinNapisano dziś, 10:16Paweł to mi też wyślij To może zrobić listę mailingową? Chyba zataczamy koło. :-) Edytowane 9 Lipca 2019 przez witeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 9 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Tom i Jerry... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 9 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Śmiać się czy?...Ja bym to zwinął i wyrzucił...Zresztą podobnie jest z leżakami przy basenach... https://www.youtube.com/watch?time_continue=121&v=SOy47020eow 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 9 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 a ja bym się w takim miejscu połozył i jakby ktos przylazł to bym powiedział niech sie pier...li... Niech udowodni że to jego ?? 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdans Opublikowano 9 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Przyjeżdża nowy oficer do polskiej bazy wojskowej na pustyni w Iraku i pyta się żołnierzy: - Jak tam wasze życie seksualne? Jeden z żołnierzy odpowiada: - Do miasta dosyć daleko, ale mamy taką starą wielbłądzicę... Pyta się kolejnego i słyszy taką samą odpowiedź. - To zaprowadźcie mnie do niej - mówi oficer. Po pół godzinie wychodzi, zasuwając rozporek: - Niezła ... stara, ale niezła. - Niezła - odpowiada żołnierz. - Do miasta w 15 min dojedzie... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 9 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 (edytowane) Edytowane 9 Lipca 2019 przez Krzysiek P 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 9 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Już widzę żuli nad Wisłą https://www.wiocha.pl/1586984,Rzeka-Burbonu-w-USA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 9 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 ... Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 10 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 10 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 https://ec03.lcj1.cache.orange.pl/interia/v.iplsc.com/sztuczki-na-stole-bilardowym-co-tam-sie-dzialo/0005DSK2BAIOWK2K-V1.mp4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 10 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 Fajne ma bile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 10 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 10 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 O takie rzeczy http://www.wykop.pl/ramka/3053177/szukam-kilkunastu-wykopowiczow-ktorzy-zamieszkaja-w-moim-mieszkaniu-cz-ii/ 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 10 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 "karma wraca" - powiedział rzygający jamnik, który przypadkiem najadł się specjalnej, firmowej, dedykowanej potrawki z miski psa boksera;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 10 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 Z życia wzięte.Rozmawia sobie dwóch kolegów, a jakże wędkarzy. To co tam na wczasy zabierasz ? Na wczasy zabieram duuużo cierpliwości i trochę wódki jak mi cierpliwości zabraknie oraz trochę pieniążków jak mi zabraknie i cierpliwości i wódki :D 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 11 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 (edytowane) Edytowane 11 Lipca 2019 przez Alexspin 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 11 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł nizinny Opublikowano 11 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł nizinny Opublikowano 11 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 11 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 11 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi