Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

Kiedyś chodził taki kawał o nieczytelnej recepcie, którą farmaceuta jednak przeczytał i wydał lek. Stał w kolejce także kolega aptekarza/aptekarki i zapytał jak on to przeczytał, jak tam tak nabazgrane. Farmaceuta odpowiada: bo mamy z lekarzami taki układ, jak lekarz nie wie co przepisać pacjentowi, to bazgrze po recepcie tak by nikt nie przeczytał, a my dajemy na nią zwykłe witaminy....

• Like 5

Ja znam inny kawał o recepcie.

Do apteki przychodzi facet z receptą, na której jest napisane:

CCTJ NWCMKD DMJSINS.

Oczywiście pani magister nie widział co jest tam napisane. Facet chodził do wszystkich aptek i nikt nie mógł jej odczytać. Aż wreszcie trafił do tej właściwej  ;) . Pani magister nie wiedziała o jaki lek chodzi, ale poprosiła pana Czesia, który układa leki na regałach. Pan Czesio spojrzał na receptę i bez słowa podał z półki syrop. Pani magister będąc w szoku zapytała się skąd wiedział o co chodzi. Pan Czesio odpowiedział spokojnie, że tę receptę napisał jego znajomy lekarz i jest na niej napisane:

Cześć Czesiu To Ja

Nie Wiem Co Mu Ku...wa Dolega

Daj Mu Jakiś Syrop I Niech Spier...ala

• Like 10

Przyjeżdża nowy oficer do polskiej bazy wojskowej na pustyni w Iraku i pyta się żołnierzy: 

- Jak tam wasze życie seksualne? 

Jeden z żołnierzy odpowiada: 

- Do miasta dosyć daleko, ale mamy taką starą wielbłądzicę... 

Pyta się kolejnego i słyszy taką samą odpowiedź. 

- To zaprowadźcie mnie do niej - mówi oficer. 

Po pół godzinie wychodzi, zasuwając rozporek: 

- Niezła ... stara, ale niezła. 

- Niezła - odpowiada żołnierz. - Do miasta w 15 min dojedzie...

• Like 8

Z życia wzięte.

Rozmawia  sobie dwóch kolegów, a jakże wędkarzy.

To co tam na wczasy zabierasz ?

Na wczasy zabieram duuużo cierpliwości i trochę wódki jak mi cierpliwości zabraknie oraz trochę pieniążków jak mi zabraknie i cierpliwości i wódki :D :D :D

• Like 2